Gideceğimiz Yer EMİNÖNÜ
Biliyorsunuz ; Arzlar Bazen Bab-ı Ali' yi alıyorlar .. Yeraltından Çıkan Biz Lodoslar Kesiliyoruz ve Karizmamız Azalıyor . Daha Sonra Sancaktan Eminönü'ne Geçeceğiz . Fakat Komutan Arzların .. Ve Yine Karizmamız Gidiyor Çoğu Zaman .. Karizmamız 100 ' se Pluslu(80) Plussuz (60) Karizmada Eminönüne Varıyoruz..Ben Hep Yeraltı'ndan Eminönü'ne Hiç Arz Görmeden 100 Karizmada Gidiyorum .. Nasıl Diyebilirsiniz ? Yeraltındayken savaş 1 2 ... ye girip Alt F4 çekiyorum . Ve Sonuç Eminönü Sancaktan Doğuyorum..
Ben Lodos Olduğum İçin Onun Üzerinde Durdum , Arzsanızda Yapabilirsiniz .. Saygılarımla ..
(Önceden Biliniyorsa Orasını Bilmem - Bilmeyenler İçin Söyleyeyim dedim)
İşine Yarayabilir :D
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Re: İşine Yarayabilir :D
Bab-i ali her zaman arzlarda değil :!: arzlarda kesiliyor yeraltına geçne kadar karizma 0 oluyor şnadına bırakmıyorlar...Ayrıca komutanda eskisi kadar arz yok 3 lodos geldiğinde rahatlıkla geçe biliyor...Yeraltında em yapıp deşen arzın halini bilemessin yer altına gidene kadar neler cekiyoruz Bab-i aliyi bırak vahşilerin sonuna gelsek bile iyidir kaleden cıkamıyoz...Migrat cıkışı ise bir felaket snde ölüyoruza
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Klan: Arzın Çocukları
Hep siz tutuyorsunuz falan dememiş. Bazen demiş.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Firelife
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Bunu bilmeyen yoktur herhalde :lol:
Babı aliden yer altına girene kadar bi yerlerimiz terliyordu neredeyse şimdi siz terleyin bakalım 

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- Darksimurganka
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
saol ben bilmioydum.Soner12 yazdı:Gideceğimiz Yer EMİNÖNÜ
Biliyorsunuz ; Arzlar Bazen Bab-ı Ali' yi alıyorlar .. Yeraltından Çıkan Biz Lodoslar Kesiliyoruz ve Karizmamız Azalıyor . Daha Sonra Sancaktan Eminönü'ne Geçeceğiz . Fakat Komutan Arzların .. Ve Yine Karizmamız Gidiyor Çoğu Zaman .. Karizmamız 100 ' se Pluslu(80) Plussuz (60) Karizmada Eminönüne Varıyoruz..Ben Hep Yeraltı'ndan Eminönü'ne Hiç Arz Görmeden 100 Karizmada Gidiyorum .. Nasıl Diyebilirsiniz ? Yeraltındayken savaş 1 2 ... ye girip Alt F4 çekiyorum . Ve Sonuç Eminönü Sancaktan Doğuyorum..
Ben Lodos Olduğum İçin Onun Üzerinde Durdum , Arzsanızda Yapabilirsiniz .. Saygılarımla ..
(Önceden Biliniyorsa Orasını Bilmem - Bilmeyenler İçin Söyleyeyim dedim)