İşine Yarayabilir :D

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Soner12
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

İşine Yarayabilir :D

Mesaj gönderen Soner12 »

Gideceğimiz Yer EMİNÖNÜ
Biliyorsunuz ; Arzlar Bazen Bab-ı Ali' yi alıyorlar .. Yeraltından Çıkan Biz Lodoslar Kesiliyoruz ve Karizmamız Azalıyor . Daha Sonra Sancaktan Eminönü'ne Geçeceğiz . Fakat Komutan Arzların .. Ve Yine Karizmamız Gidiyor Çoğu Zaman .. Karizmamız 100 ' se Pluslu(80) Plussuz (60) Karizmada Eminönüne Varıyoruz..Ben Hep Yeraltı'ndan Eminönü'ne Hiç Arz Görmeden 100 Karizmada Gidiyorum .. Nasıl Diyebilirsiniz ? Yeraltındayken savaş 1 2 ... ye girip Alt F4 çekiyorum . Ve Sonuç Eminönü Sancaktan Doğuyorum..

Ben Lodos Olduğum İçin Onun Üzerinde Durdum , Arzsanızda Yapabilirsiniz .. Saygılarımla ..

(Önceden Biliniyorsa Orasını Bilmem - Bilmeyenler İçin Söyleyeyim dedim)
Resim
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Re: İşine Yarayabilir :D

Mesaj gönderen intikamatesi »

Bab-i ali her zaman arzlarda değil :!: arzlarda kesiliyor yeraltına geçne kadar karizma 0 oluyor şnadına bırakmıyorlar...Ayrıca komutanda eskisi kadar arz yok 3 lodos geldiğinde rahatlıkla geçe biliyor...Yeraltında em yapıp deşen arzın halini bilemessin yer altına gidene kadar neler cekiyoruz Bab-i aliyi bırak vahşilerin sonuna gelsek bile iyidir kaleden cıkamıyoz...Migrat cıkışı ise bir felaket snde ölüyoruza
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

Hep siz tutuyorsunuz falan dememiş. Bazen demiş.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Firelife »

Bunu bilmeyen yoktur herhalde :lol:
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 1453 »

Babı aliden yer altına girene kadar bi yerlerimiz terliyordu neredeyse şimdi siz terleyin bakalım :)
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Kullanıcı avatarı
Darksimurganka
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Darksimurganka »

Soner12 yazdı:Gideceğimiz Yer EMİNÖNÜ
Biliyorsunuz ; Arzlar Bazen Bab-ı Ali' yi alıyorlar .. Yeraltından Çıkan Biz Lodoslar Kesiliyoruz ve Karizmamız Azalıyor . Daha Sonra Sancaktan Eminönü'ne Geçeceğiz . Fakat Komutan Arzların .. Ve Yine Karizmamız Gidiyor Çoğu Zaman .. Karizmamız 100 ' se Pluslu(80) Plussuz (60) Karizmada Eminönüne Varıyoruz..Ben Hep Yeraltı'ndan Eminönü'ne Hiç Arz Görmeden 100 Karizmada Gidiyorum .. Nasıl Diyebilirsiniz ? Yeraltındayken savaş 1 2 ... ye girip Alt F4 çekiyorum . Ve Sonuç Eminönü Sancaktan Doğuyorum..

Ben Lodos Olduğum İçin Onun Üzerinde Durdum , Arzsanızda Yapabilirsiniz .. Saygılarımla ..

(Önceden Biliniyorsa Orasını Bilmem - Bilmeyenler İçin Söyleyeyim dedim)
saol ben bilmioydum.

“Genel Sohbet” sayfasına dön