e-pn haladir aktifleşmedi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

e-pn haladir aktifleşmedi

Mesaj gönderen kok29 »

dün gece sabah karşi 05:30 da özel sürüm paketindeki 3 aylik ttnet eplusi yükledim işlme başariyla gerçekleştin dedi oyunda plusim haladiar yok neden acaba bir yetkili cvp verirse sevinirim destege de mail attim ama destekden de cvp gelmedi en son çarem buraya bu konuyu açmak zorunda kaldim bi sebebini yöneticler söylerse sevinirim..
ilkyardim
Acemibüyü
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: e-pn haladir aktifleşmedi

Mesaj gönderen kok29 »

bari bir yönetici çiksinda şu durumdan e-pin aktifleşmedi desin bu ne ya kaç saatdir aktifleşmesini bekliyom olmaz bu kadar da isyan edecek duruma geldim hem özel sürüm paketini aliyom hem e-pin işlemi başariyla gerçekleşti diyor ana sayfada carima giyince plussiz haladir nedir bu ya olmaz bu kadar artik bazi konulara yorum yaziyosunuz benim gibi mağdur bi oyuncuyu cvp yok desteğe de yolladim mesajj yine cvp yok olmaz bu kadar da. bizler sizin hatalarizda sustum ağzimi açmadim ama bu kadarina pes diyom artik.
ilkyardim
Acemibüyü
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen kok29 »

yeter ya kaç saat oldu bari bi cvp versin ne zman aktif olacak bu ya beklemekten sıkıdım nerdeyse 24 saat oldu isyana az kaldi
ilkyardim
Acemibüyü
Kullanıcı avatarı
oligarshi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Aldem

Mesaj gönderen oligarshi »

bildiğim kadarıyla e-pin aktifleşmesinin 24 saat süresi vardır 24 saat dolmadan istediğin yere cevap yolla gelir derler bence 24 saatin dolmasını bekle
* Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.

2007 - ?
Kullanıcı avatarı
shevchenko199410
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen shevchenko199410 »

Herkes bunu bilmiyor :D E-pin i aktifleştirmek için ıp nizi değiştirin rrastgele ıp yapın.Sonra eski haline getirin açılır plus...
Whitelie

Tskxhxuğur

Nightkiss

“Genel Etkileşim” sayfasına dön