e-pn haladir aktifleşmedi
e-pn haladir aktifleşmedi
dün gece sabah karşi 05:30 da özel sürüm paketindeki 3 aylik ttnet eplusi yükledim işlme başariyla gerçekleştin dedi oyunda plusim haladiar yok neden acaba bir yetkili cvp verirse sevinirim destege de mail attim ama destekden de cvp gelmedi en son çarem buraya bu konuyu açmak zorunda kaldim bi sebebini yöneticler söylerse sevinirim..
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
Re: e-pn haladir aktifleşmedi
bari bir yönetici çiksinda şu durumdan e-pin aktifleşmedi desin bu ne ya kaç saatdir aktifleşmesini bekliyom olmaz bu kadar da isyan edecek duruma geldim hem özel sürüm paketini aliyom hem e-pin işlemi başariyla gerçekleşti diyor ana sayfada carima giyince plussiz haladir nedir bu ya olmaz bu kadar artik bazi konulara yorum yaziyosunuz benim gibi mağdur bi oyuncuyu cvp yok desteğe de yolladim mesajj yine cvp yok olmaz bu kadar da. bizler sizin hatalarizda sustum ağzimi açmadim ama bu kadarina pes diyom artik.
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
yeter ya kaç saat oldu bari bi cvp versin ne zman aktif olacak bu ya beklemekten sıkıdım nerdeyse 24 saat oldu isyana az kaldi
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
- oligarshi
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Aldem
bildiğim kadarıyla e-pin aktifleşmesinin 24 saat süresi vardır 24 saat dolmadan istediğin yere cevap yolla gelir derler bence 24 saatin dolmasını bekle
* Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.
2007 - ?
2007 - ?
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Herkes bunu bilmiyor
E-pin i aktifleştirmek için ıp nizi değiştirin rrastgele ıp yapın.Sonra eski haline getirin açılır plus...
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss