XxDeLiKRaLxX yazdı:Hadi Tamam Meteor Girişi böyle kalsın..!
Elbet bir şekilde girilir oyundur kuralına göre oynucaz..
PEKİİ GELELİM SAYGISIZLIKLARA..
Lütfen Şu resime bkz.
BU SAYGISIZLIK DEĞİLDE NEDİR ??
Zbbüyücüsü Arkadaşımızda Biliyor ki Alışveriş Sayfası yanlızca Ticaret için geçerlidir dimi
O ticaret açtığın anı yakalayamadım ama.. açtığına yemin edebilirim..
Soruyorum size.. Ayıp değilmidir bu ?..
Zaten biz Meteor'a giremezken.. Siz daha çok zorlaştırıyorsunuz..
Ticareti Klanda Bizi zorlaştırmak için kullanıyorsunuz..
BENİM YÖNETİCİ VE GMLERDEN RİCAM ŞUDUR Kİ
METEOR GİRİŞ LEVHASI BÜYÜTÜLSÜN RAHAT TIKLAYALIM.. BUNADA RAZIYIM ARTIK..!
O zaman haklısın kardeş fotoyu çekip göndererek şikayet edebilirsin ama lodoslar da bunu az yapmıyor.Sen de bir yere geçerken ticareti kapat öyle geç.Haseki daha gelmeden lodoslar da böyle yapıyordu mısır kapısı önünde ben ticareti kapatarak geçiyordum.
Tamam hocam sende haklısın Ticareti kullanan arz ve lodos arkadaşlar mevcut ticareti kapatarak o sorunu çözebiliriz.. ama biz mısır çarşı kapısının üstüne çıkmıyoruz... tıklamanızı engellemiyoruz..
bu levha içine 2. pcden adam bırakmalar.. yada içine girmeler.. ayıp ya.. bir kp için değer mi insanların vakitlerini çalmaya.. hadi geç onu KARİZMAM 0 resimde..
Sen yapmıyor olabilirsin ama yapanlar var.
Smyrnaonian yazdı:...:::Arz ' lara Tanınan Avantajlardan Eşit Oranda Lodos ' lara da İstiyoruz ( Destek verenler ):::...
şeklinde bir sayfa ( konu ) açın . Nasıl aynı oyunculardan alınan talepler bağlamında ; Haseki açıldıysa , yine aynı doğrultu da istediklerinizin açılabileceğine inanıyorum .
Ayrıca , buradan da topladıktan sonra Desteğe mesaj atmanızı da öneririm .
K. bakmayın ama çok konuştunuz.Alışverişi kapatırsınız 6 7 arkadaşla gelir basarsınız.Büyücü varsa kutup açar.Hepinizde girersiniz.kaç kere sancağa sıkıştırıldım karizma satacakken karizmam alındı artık susamam valla patladım yani! Bi kapıyı ne mesele ettiniz.Aynı kapının Meteor Giriş'e yapılma olasılığının yüzde 0 olduğunu bilmiyor musunuz!!! Ben Sığınaklara kapı yapılmadan giremiyordum tek.Hangi Lodos'u aşacaksın! Soruyorum 40 tanesinden hangi birini aşacaksın da gireceksin! Kaleden bas deparı 15 snde ordasın zaten! Yetti be yetti.Patladım bu konulardan.Kirlilik başka bir halt değil.Bir de adam sanki kendi klandaşları yapmıyormuş gibi anlatıyor arzlar bunu bunu yaptı diye :evil:
~Hatecrewxthree~ 49 Level Bayan Savaşçı ~Cotxmarble~ 49 Level Bayan Büyücü
Hatecrewxthree yazdı:Bir de adam sanki kendi klandaşları yapmıyormuş gibi anlatıyor arzlar bunu bunu yaptı diye :evil:
Koskoca(lodos) klandan ben mi sorumluyumda bana soruyosun hesabını..
Ben kendi adıma bir bireyim.. ben kendim yapmıyorsam banada yapılmasını istemiyorum..
lodoslardan kim yapıyorsa onun kendi ayıbı..
Yapan lodostan beni niye sorumlu tutuyorsun...
sende Alırsın resim yollarsın desteğe hocam..
Varsa yapan al sende hesabını..
sen bir kişinin yaptığını arz klanına mal ediyorsun o tüm lodos klanının yaptığını sana mal ediyo bence onun yaptığı daha merhametli :shock:
Ben niye Arz Klanına Mal edeyim kardeşim. tüm arzlar yapıyor diye birşey yok..
Öyle birşeyde demedim.. O resimde tek bir şahıstan bahsettim..
Senin dediğin imkansız yani tüm klana Mal etme olayı olamaz..
Her Arz Öyle birşey yapcak diye birşeyde yok..
Ayrıca diyosun ki Lodos klanın yaptığını sana mal ediyo..
Lodos Klanı benden mi soruluyo ? benmiyim sorumlusuda hatalı olanları bana mal ediyor ?
Yarası olan gocunsun...
ben konuyu senin gibi fazla uzatmıyıcam kapa ticareti 1 gir çıkla meteordasın bu arada yazdığın ilk 4 şey birbirine çok benziyo ben ilkinde 4.yüde anladım
evet haksızlık var burda. lodoslara haksızlık yapılıyor.adamlar meteora giremıyor zaten. bizede haksızlık yapılıyor ama sizde bunu kabul edin. siz meteora inemıyorsanız bizde meteordan çıkamıyoruz yıllardır. meteoru silsinler bu haksızlıkları gidermek için en iyi bu sanırım he bide farkındayız bu konunun neden açıldıgının da Haseki kapısı dert oldu millete. ama nedense Haseki kapısından da giremiyoruz gene sanki orayı gelip orayı tutmadınız da konuşuyorsunuz. meteoru silelim en iyisi kurtulalım.
İNNE LİLLAHİ VE İNNE İLEYHİ RACİUN (Bizler Allâh içiniz (Allâh'a âidiz) ve bizler (sonunda mutlaka) O'na döneceğiz...)