Hıdra Hk.
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
Hıdra Hk.
Arkadaşlar ve sayın yöneticilerimiz.Hıdra artık kesilmez oldu.Savaşçılara bile tek atan yeşil hıdra olunca durum çok acı oluyor.Düzeltin artık şu durumu şifacıların kaldırma sürelerini eskisi haline getirin yada hıdraların hasarlarını.
Re: Hıdra Hk.
kesmek isteyen gayet rahat kesiyor bkz. sancak sunucusunda guncellemeden sonra ılk kadım ve yesıl hıdra yı GÖKX ve DROWX ler kestı yanı ıs taktık te bıtıyor 
auril & DoubleLift
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Beyaz Köşk ' te daha kesemedik ama olsun
.. Zorlu olması daha da eğlenceli yapıyor oyunu :!: :roll:
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Arkadaş kestiğiniz kadim fotolarını gördük 50 kişi kesmek marifet değil ki bu mereti..En az 12-13 tane şifa vardı sizin kolay kesiliyor dediğin kadimde.Madem o kadar kolaydı neden seriye bağlayıp defalarca kesemenizde 1 kere kesebildiniz ?Drowxauril yazdı:kesmek isteyen gayet rahat kesiyor bkz. sancak sunucusunda guncellemeden sonra ılk kadım ve yesıl hıdra yı GÖKX ve DROWX ler kestı yanı ıs taktık te bıtıyor
Neden millet zamanında günde 15 kere rahat bir şekilde kesip şaheserlerini ürettiyse neden yeni oyuncular bu kadar zahmete katlansın yazık günah değil mi?Çalışan insanlar var hafta sonu vakit geçirmek için giren admalar var bu kadar giden zaman yazık..
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
arkadasım onca ıksır harcadk bır sure sonra ıksırımız bıttıgı ıcın kesemedık ve arada bazı ıt ler ın yuzunden canı 1 larda ıken kesemedık bız bunu yaptık daha ıyısını yapabılıyosan ız yapın ayrıca orada 50 kısı degıl en fazla 30 kısı varGrand yazdı:Arkadaş kestiğiniz kadim fotolarını gördük 50 kişi kesmek marifet değil ki bu mereti..En az 12-13 tane şifa vardı sizin kolay kesiliyor dediğin kadimde.Madem o kadar kolaydı neden seriye bağlayıp defalarca kesemenizde 1 kere kesebildiniz ?Drowxauril yazdı:kesmek isteyen gayet rahat kesiyor bkz. sancak sunucusunda guncellemeden sonra ılk kadım ve yesıl hıdra yı GÖKX ve DROWX ler kestı yanı ıs taktık te bıtıyor
Neden millet zamanında günde 15 kere rahat bir şekilde kesip şaheserlerini ürettiyse neden yeni oyuncular bu kadar zahmete katlansın yazık günah değil mi?Çalışan insanlar var hafta sonu vakit geçirmek için giren admalar var bu kadar giden zaman yazık..
auril & DoubleLift
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
Bu arada yeşil kesmekte bişi yok sizi tebrik etmek gerek fakat 1 kere kesmeyle iş olmuyor...
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss
- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
Krdşm zorlu olmasının bir sebebi şaheserlerin en iyiler tarafndan üretilmesidir..yani zor olmasınn sebebi bu.

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı

Bu zamana kadar en iyiler mi üretti şaheserleri ? Oyunu bilmeyen adamda şaheser var...
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss
kadim gene kesilir 3 grub ile 2 grubla kesilemez ama 3 grubla kesilir sadece şifacı istiyor o kadar başka bir şey istemiyor 3 x 6 18 kişi ile kesilir
sadece taktiği bilin evet filiznde dediği gibi iksir bitti + bazıları mazar çıkardı bende herkesin dağılmasını söyledim hak etmiyorlardı kesimi yoksa bn o anda 50 tane iksir bulurdum gene keserdik hak edmediler diye sadece 1 defa kestik kadimi oda tanka
...
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

İlk Yeşil bizdendir hatanızı düzeltelim.Drowxauril yazdı:kesmek isteyen gayet rahat kesiyor bkz. sancak sunucusunda guncellemeden sonra ılk kadım ve yesıl hıdra yı GÖKX ve DROWX ler kestı yanı ıs taktık te bıtıyor
Birlik, Tsk, Lost, Fianna kesmiştir birkaç hafta önce.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı