Hıdra Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Hıdra Hk.

Mesaj gönderen Vandervaart »

Arkadaşlar ve sayın yöneticilerimiz.Hıdra artık kesilmez oldu.Savaşçılara bile tek atan yeşil hıdra olunca durum çok acı oluyor.Düzeltin artık şu durumu şifacıların kaldırma sürelerini eskisi haline getirin yada hıdraların hasarlarını.
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Hıdra Hk.

Mesaj gönderen Auril »

kesmek isteyen gayet rahat kesiyor bkz. sancak sunucusunda guncellemeden sonra ılk kadım ve yesıl hıdra yı GÖKX ve DROWX ler kestı yanı ıs taktık te bıtıyor ;)
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Smyrnaonian »

Beyaz Köşk ' te daha kesemedik ama olsun :D .. Zorlu olması daha da eğlenceli yapıyor oyunu :!: :roll:
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,

Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .

32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Grand
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Grand »

Drowxauril yazdı:kesmek isteyen gayet rahat kesiyor bkz. sancak sunucusunda guncellemeden sonra ılk kadım ve yesıl hıdra yı GÖKX ve DROWX ler kestı yanı ıs taktık te bıtıyor ;)
Arkadaş kestiğiniz kadim fotolarını gördük 50 kişi kesmek marifet değil ki bu mereti..En az 12-13 tane şifa vardı sizin kolay kesiliyor dediğin kadimde.Madem o kadar kolaydı neden seriye bağlayıp defalarca kesemenizde 1 kere kesebildiniz ?
Neden millet zamanında günde 15 kere rahat bir şekilde kesip şaheserlerini ürettiyse neden yeni oyuncular bu kadar zahmete katlansın yazık günah değil mi?Çalışan insanlar var hafta sonu vakit geçirmek için giren admalar var bu kadar giden zaman yazık..
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

Grand yazdı:
Drowxauril yazdı:kesmek isteyen gayet rahat kesiyor bkz. sancak sunucusunda guncellemeden sonra ılk kadım ve yesıl hıdra yı GÖKX ve DROWX ler kestı yanı ıs taktık te bıtıyor ;)
Arkadaş kestiğiniz kadim fotolarını gördük 50 kişi kesmek marifet değil ki bu mereti..En az 12-13 tane şifa vardı sizin kolay kesiliyor dediğin kadimde.Madem o kadar kolaydı neden seriye bağlayıp defalarca kesemenizde 1 kere kesebildiniz ?
Neden millet zamanında günde 15 kere rahat bir şekilde kesip şaheserlerini ürettiyse neden yeni oyuncular bu kadar zahmete katlansın yazık günah değil mi?Çalışan insanlar var hafta sonu vakit geçirmek için giren admalar var bu kadar giden zaman yazık..
arkadasım onca ıksır harcadk bır sure sonra ıksırımız bıttıgı ıcın kesemedık ve arada bazı ıt ler ın yuzunden canı 1 larda ıken kesemedık bız bunu yaptık daha ıyısını yapabılıyosan ız yapın ayrıca orada 50 kısı degıl en fazla 30 kısı var
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
shevchenko199410
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen shevchenko199410 »

Bu arada yeşil kesmekte bişi yok sizi tebrik etmek gerek fakat 1 kere kesmeyle iş olmuyor...
Whitelie

Tskxhxuğur

Nightkiss
Kullanıcı avatarı
Britishtobacco92
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Britishtobacco92 »

Krdşm zorlu olmasının bir sebebi şaheserlerin en iyiler tarafndan üretilmesidir..yani zor olmasınn sebebi bu.
Resim
İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
Kullanıcı avatarı
shevchenko199410
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen shevchenko199410 »

Bu zamana kadar en iyiler mi üretti şaheserleri ? Oyunu bilmeyen adamda şaheser var...
Whitelie

Tskxhxuğur

Nightkiss
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

kadim gene kesilir 3 grub ile 2 grubla kesilemez ama 3 grubla kesilir sadece şifacı istiyor o kadar başka bir şey istemiyor 3 x 6 18 kişi ile kesilir ;) sadece taktiği bilin evet filiznde dediği gibi iksir bitti + bazıları mazar çıkardı bende herkesin dağılmasını söyledim hak etmiyorlardı kesimi yoksa bn o anda 50 tane iksir bulurdum gene keserdik hak edmediler diye sadece 1 defa kestik kadimi oda tanka
...
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

İlk Yeşil bizdendir hatanızı düzeltelim. ;)
Birlik, Tsk, Lost, Fianna kesmiştir birkaç hafta önce. ;)
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön