Arkadasım Sen Konuyu Açtıqında 100 M e alcam demişin ama 30 m awar demişin burdada snn amacın neydi?(yanlıs anladıysam özür dilerim)ematema yazdı:Bende tekrar oynamak isterdim ama bu olay beni derinden yaraladı.Çarımda kadim pençe vardı 1 tane üstüm bilge cevo'ydu full ceket pant hariç ejder malzemesi vardı 1 kadim eksikti sadece 30m de para vardı çok çok üzülsüm Kdrgzm şuan için belki rahattır ama ahirette bunların hakkını nasıl vereceğini düşün zaten veremiceksin çünkü sana hakkımı asla helal etmeyeceğim.
Ematema'dan Veda.
Re: Ematema'dan Veda.

YeşiL BeyaAZzZzZ
q!ReSuNuMM...!!!
turkcell bilinmeyen numaralar servisinden oğrenebilirsinematema yazdı:Türkgücü adlı kişi bana 0539 616 51 57 die bi tel verdi bu tel kimin bilen var mı bende aradım sövdüm.
auril & DoubleLift
8. 05324868559 numarası ile ilişkisi olan biri (ematema benden sana hediye)
Emin misin eğer eminsen arayıp söveyim bunada ?
Emin misin eğer eminsen arayıp söveyim bunada ?

New StyLe
sobee hesabının bulunduğu mailin şifresi buydu inanmazsan ydemrhan a sorabilirsin
oda bilio
...
DavuTT yazdı:sobee hesabının bulunduğu mailin şifresi buydu inanmazsan ydemrhan a sorabilirsinoda bilio
Sen hiç arayıp konuştun mu bi şerefsizle ?

New StyLe
Valla bende arasam mı aramasam mı kararsızım arasam çarı geri verir misin desem vermeyecektir sonuçta geri vermek için çalmamıştır ne yapsam bilmiom :S

New StyLe