Ematema'dan Veda.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ematema
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Ematema'dan Veda.

Mesaj gönderen ematema »

Dün Kdrgzm isimli alçak hırsız bana sana çarımı satayım mı dedi.Kaç para dedim 100m dedi.Elinde ejder asa vardı bende uygun dedim alayım dedim kendi kendime.Tamam alayım dedim telefon no mu istedi verdim sora telefonuma gelen onay kodunu istedi bende bilmiyordum ve verdim bu gün telefona mesaj geldi karakteriniz aktarılmıştır diye Yani kısacası çarım gitti.Geri alınırmı bilmiyorum.Oyunda sorduğum arkadaşlar karakter alım satımı yasak dediler.Kdrgzm alçağına gelince 2 elim 2 yakasında allah belasını versin beni kandırdı başkalarını kandırmasın.

Ben oyunu bırakıyorum.İyi Kötü günlerimiz geçti bu serverde beni seven sevmeyen herkese benden yana hakkım helal olsun lütfen sizde hakkınızı helal edin.

SeLametLe
Resim
ResimResimResim

New StyLe
Kullanıcı avatarı
Saddo
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Ematema'dan Veda.

Mesaj gönderen Saddo »

ematema yazdı:Dün Kdrgzm isimli alçak hırsız bana sana çarımı satayım mı dedi.Kaç para dedim 100m dedi.Elinde ejder asa vardı bende uygun dedim alayım dedim kendi kendime.Tamam alayım dedim telefon no mu istedi verdim sora telefonuma gelen onay kodunu istedi bende bilmiyordum ve verdim bu gün telefona mesaj geldi karakteriniz aktarılmıştır diye Yani kısacası çarım gitti.Geri alınırmı bilmiyorum.Oyunda sorduğum arkadaşlar karakter alım satımı yasak dediler.Kdrgzm alçağına gelince 2 elim 2 yakasında allah belasını versin beni kandırdı başkalarını kandırmasın.

Ben oyunu bırakıyorum.İyi Kötü günlerimiz geçti bu serverde beni seven sevmeyen herkese benden yana hakkım helal olsun lütfen sizde hakkınızı helal edin.

SeLametLe
Reel hHayatta Başarılar Burdan Öneri:Böle kandırma olayları çok oluyor soobede üyelik tehlikeli
Resim GÖKxDraCuLa Gökxdraculla İhanetin küçüğü büyüğü olmaz
Kullanıcı avatarı
Gencozzyxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Gencozzyxx »

Vay be Kdrgzm çalmıs ha ilginç.Ne kadar aramız bozuk olsada emetema çok üzüldüm.Benden bir tavsiye 0 dan başla benım gıbı.

Geçmıs olsun
Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen saw55 »

ematema yazdı:Dün Kdrgzm isimli alçak hırsız bana sana çarımı satayım mı dedi.Kaç para dedim 100m dedi.Elinde ejder asa vardı bende uygun dedim alayım dedim kendi kendime.Tamam alayım dedim telefon no mu istedi verdim sora telefonuma gelen onay kodunu istedi bende bilmiyordum ve verdim bu gün telefona mesaj geldi karakteriniz aktarılmıştır diye Yani kısacası çarım gitti.Geri alınırmı bilmiyorum.Oyunda sorduğum arkadaşlar karakter alım satımı yasak dediler.Kdrgzm alçağına gelince 2 elim 2 yakasında allah belasını versin beni kandırdı başkalarını kandırmasın.

SeLametLe

vaybe üzüldüm valla abey senin adına o adi adam carı alıp biyerinemi aktardı acaba..?? ( oyunu bırakma bence eger çok sıkılmadınsa millet artık olmuş sanal zaten oyunun ne oldugunu unutmuş herkes öpüldün abey aeo ;)
MECXPSCHO

DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
Kullanıcı avatarı
ematema
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ematema »

Bende tekrar oynamak isterdim ama bu olay beni derinden yaraladı.Çarımda kadim pençe vardı 1 tane üstüm bilge cevo'ydu full ceket pant hariç ejder malzemesi vardı 1 kadim eksikti sadece 30m de para vardı çok çok üzülsüm Kdrgzm şuan için belki rahattır ama ahirette bunların hakkını nasıl vereceğini düşün zaten veremiceksin çünkü sana hakkımı asla helal etmeyeceğim.
Resim
ResimResimResim

New StyLe
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

tek şunu söylüyecem hak etmişsin bana gelip sorsaydın sana kim oldunu sölerdim
...
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen katakuli »

Bu oyunlara nasıl geliyorsunuz anlamıyorum.Karakter alım satımı zaten yasak.Başkasının kastığı karakteri kullanmak çok saçma sonuçta ona sen emek vermemişsin ne bileyim zevk alamam ben.
Hayatta yada oyunda başarılar.
Kullanıcı avatarı
Saddo
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Saddo »

Eğer Bırabiliryosan bence bırakda kolay kolay bırakacagını sanmam bağımlılık yapan bir oyun.
Resim GÖKxDraCuLa Gökxdraculla İhanetin küçüğü büyüğü olmaz
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Oceans »

Kdrgzm zaten asıl sahibinde değil diye biliyorum.İnanman başta hataydı.Bölgeye ve klana sorabilirdin kdrgzm nasıl biri diye.Geçmiş olsun.Tanıdığım , iyi bildiğim birisin.İstersen çar felan verebilirim.
Resim

T U R B E Y L E R

▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Kullanıcı avatarı
morfinx35
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen morfinx35 »

SeLametLe

Afferim Sana Emreee. La İnsan Bi Sorar Bize Deme Ya :? Üzüldüm Bak Ya. O Kadar Emek Harcamıştın :? Arkadaşlar Her Önüne Gelene Güvenmeyin Ya :?

Morfinxgeridöndü[Savaşçı]
/ Drowxmorfin[Şifacı] / Rodriguez[Savaşçı]

Drowxcihan[Büyücü] / Cruelsorcererr[Büyücü]

Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön