OYUN BİTMİŞTİR

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Ulusxbaskan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

OYUN BİTMİŞTİR

Mesaj gönderen Ulusxbaskan »

BU GÜNE KADAR GÜZEL VAKİT GEÇİRİP EĞLENDİK DİYEBİLİRİM AMA GERİYE BAKTIĞIMDA HİÇ BİR ŞEY KAZANMADIĞIMIZI GÖRDÜM BOŞUNA BÖYLE OYUNLARA TAKILIP KALMIŞIZ, YAZIK VERDİĞİMİZ ZAMANA, DIŞARI ÇIKIN HAYAT DIŞARDA PC BAŞINDA VAKİT ÖLDÜRMEYİN, İNTERNETE ZEVK İÇİN GİRİN İŞİNİZ OLDUĞUNDA GİRİN SÜREKLİ BAĞIMLI KALMAYIN, NEYSE HERKEZE HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM. BEN ZATEN UZUN ZAMANDIR ÇOK NADİR GİRİYORDUM ARTIK HİÇ GİRMİCEM İNTERNETE VE OYUNA SELAMETLE GENÇLER..
Resim
Kullanıcı avatarı
Ruby
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: OYUN BİTMİŞTİR

Mesaj gönderen Ruby »

Yapılan araştırmalara göre televizyon ve bilgisayar başında çok vakit geçirenlerin çağımız hastalıklarından biri olan Alzheimer olma olasılığı daha yüksekmiş. Tabi hepimiz daha belirtileri anlayamıyacak kadar genç olduğumuz için hiç dikkat etmiyoruz...
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...

Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Kullanıcı avatarı
Scraflyxmagician
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Scraflyxmagician »

Çok haklısın ama oyun bırakılmıyor işde sigara içenler gibi o kadar bağımlılık yapıyorki imkanı yok bırakamasın bu oyunu
]
Kullanıcı avatarı
henryxx2012
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen henryxx2012 »

Ulusxbaskan yazdı:BU GÜNE KADAR GÜZEL VAKİT GEÇİRİP EĞLENDİK DİYEBİLİRİM AMA GERİYE BAKTIĞIMDA HİÇ BİR ŞEY KAZANMADIĞIMIZI GÖRDÜM BOŞUNA BÖYLE OYUNLARA TAKILIP KALMIŞIZ, YAZIK VERDİĞİMİZ ZAMANA, DIŞARI ÇIKIN HAYAT DIŞARDA PC BAŞINDA VAKİT ÖLDÜRMEYİN, İNTERNETE ZEVK İÇİN GİRİN İŞİNİZ OLDUĞUNDA GİRİN SÜREKLİ BAĞIMLI KALMAYIN, NEYSE HERKEZE HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM. BEN ZATEN UZUN ZAMANDIR ÇOK NADİR GİRİYORDUM ARTIK HİÇ GİRMİCEM İNTERNETE VE OYUNA SELAMETLE GENÇLER..
en iyisini yaptın bnce bende sildim rahatladım ama Forumdan UzAKlaşamıyorum :D
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön