OYUN BİTMİŞTİR
- Ulusxbaskan
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
OYUN BİTMİŞTİR
BU GÜNE KADAR GÜZEL VAKİT GEÇİRİP EĞLENDİK DİYEBİLİRİM AMA GERİYE BAKTIĞIMDA HİÇ BİR ŞEY KAZANMADIĞIMIZI GÖRDÜM BOŞUNA BÖYLE OYUNLARA TAKILIP KALMIŞIZ, YAZIK VERDİĞİMİZ ZAMANA, DIŞARI ÇIKIN HAYAT DIŞARDA PC BAŞINDA VAKİT ÖLDÜRMEYİN, İNTERNETE ZEVK İÇİN GİRİN İŞİNİZ OLDUĞUNDA GİRİN SÜREKLİ BAĞIMLI KALMAYIN, NEYSE HERKEZE HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM. BEN ZATEN UZUN ZAMANDIR ÇOK NADİR GİRİYORDUM ARTIK HİÇ GİRMİCEM İNTERNETE VE OYUNA SELAMETLE GENÇLER..

Re: OYUN BİTMİŞTİR
Yapılan araştırmalara göre televizyon ve bilgisayar başında çok vakit geçirenlerin çağımız hastalıklarından biri olan Alzheimer olma olasılığı daha yüksekmiş. Tabi hepimiz daha belirtileri anlayamıyacak kadar genç olduğumuz için hiç dikkat etmiyoruz...
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
- Scraflyxmagician
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Çok haklısın ama oyun bırakılmıyor işde sigara içenler gibi o kadar bağımlılık yapıyorki imkanı yok bırakamasın bu oyunu
]
- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
en iyisini yaptın bnce bende sildim rahatladım ama Forumdan UzAKlaşamıyorumUlusxbaskan yazdı:BU GÜNE KADAR GÜZEL VAKİT GEÇİRİP EĞLENDİK DİYEBİLİRİM AMA GERİYE BAKTIĞIMDA HİÇ BİR ŞEY KAZANMADIĞIMIZI GÖRDÜM BOŞUNA BÖYLE OYUNLARA TAKILIP KALMIŞIZ, YAZIK VERDİĞİMİZ ZAMANA, DIŞARI ÇIKIN HAYAT DIŞARDA PC BAŞINDA VAKİT ÖLDÜRMEYİN, İNTERNETE ZEVK İÇİN GİRİN İŞİNİZ OLDUĞUNDA GİRİN SÜREKLİ BAĞIMLI KALMAYIN, NEYSE HERKEZE HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM. BEN ZATEN UZUN ZAMANDIR ÇOK NADİR GİRİYORDUM ARTIK HİÇ GİRMİCEM İNTERNETE VE OYUNA SELAMETLE GENÇLER..
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~