Ben sana başarılar diliyeyim sende gel bölgeden karikaxpenguen 18 level çar kesiyor yaz.Savaşın ortasında dikkat at sonra bölgeden yaz.Kimin adam olduğu belli.ematema yazdı:Yapılan yorumlardan bile kimin gerçek insan kimin düşman olduğu belli oldu.Oceans bana çar vermeyi bile teklif ederkeen Lordsxmanyaq'ın mal eksildi demesi nese herkes istediği yorumu yapsın ki kimin ne mal olduğunu anlayalım.
Ematema'dan Veda.
Re: Ematema'dan Veda.
amasia yazdı:ferro sen neden kimseyle anlaşamıyosun. herkezle tartışıyosun. oyun içinde milletle didişmekten zevkmi alıyosun veya bu oyunda egonu tatmin etmeyemi çalışıyosun. :mrgreen:
belkide evde oturmuş 'şizofrene^ bağlamışsındır artık
allah sabır versin zor bir durum tabi :mrgreen:
Xbyhızırx amasia
AteşSalih -- TERBİYECİ

Ucube yazdı:Ne kadar saçma bi düşünce. Ferro neden sizLe iyi geçinsinki? Adamın haLi wakti oyunda yerindedir beLirLi dostLarı wardır onLarı muhattap aLır. Hanqiniz babasının oğLuki sizLe iyi geçinmek zorunda oLsun ?:twisted: Herkesi kendi yaLakaLarınızmı sanıyosunuzki size itibar göstersin. MeseLa Amasia sen benim gözümde sunucunun en maL adamı Jethrodan biLe farkın yok
:mrgreen:
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
CyBeRxLe0o0o0o yazdı:Beni bulursan çarını geri alabilirsin....özel pm at msn vereyim çarını geri alırız.
Nasıl yapçaz burdan anlat.

New StyLe
- CyBeRxLe0o0o0o
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Mail çekerek %100 veriyolar olmazsa kendi yöntemlerimizle
zaman geçmeden bidlirim tipini üyelik sçerek bildirim yap çarını geri verirler
CyBeRxLe0o0o0o yazdı:Mail çekerek %100 veriyolar olmazsa kendi yöntemlerimizlezaman geçmeden bidlirim tipini üyelik sçerek bildirim yap çarını geri verirler
Bildirim tipini üyelik yaptım ve 2 tane mesaj çektim dün birine cevap verdiler.Böle bir konuşma bulamadık tam tarihi yazarsanız iyi olur die yazdım gönderdim bende cevap bekliyorum.

New StyLe
CyBeRxLe0o0o0o yazdı:Mail çekerek %100 veriyolar olmazsa kendi yöntemlerimizlezaman geçmeden bidlirim tipini üyelik sçerek bildirim yap çarını geri verirler
Kendi yöntemLerimizLe

New StyLe
ematema seni fazla tanımam ama emin ol kdrgzm artık baş düşmanlarımdandır...

*---KURTXAZADOO---KURTXKIYAMET---ŞANIŞERXXÖZÖNCEL---*
iNSANIN KENDİNDEN BAŞKA DOSTU YOKTUR---
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Belli kimin kime çattığı 
At gözlüklü insanlar sizi..
At gözlüklü insanlar sizi..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Bu velede aLıpta tekrar oyuna geLip maLLığına devam etmesin ...CyBeRxLe0o0o0o yazdı:Mail çekerek %100 veriyolar olmazsa kendi yöntemlerimizlezaman geçmeden bidlirim tipini üyelik sçerek bildirim yap çarını geri verirler
Zaten bu saLağın pek bırakacağınıda sanmıyorum ya neyse...
LordsxManyaq
Sosxmanyaq
Sancak
Sancak