Sobee Üyeliği Açıldı!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xxdragoxx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sobee Üyeliği Açıldı!

Mesaj gönderen xxdragoxx »

Arkadaşlar oyunu açın ve üyeliği sec butonuna tıklayın.ordan sobeeye tıklayın ve girişe tıklayın. zaten şifre bölumunun altında uye olmak istiyorum bölümüne tıklayıp üye olabilirsiniz.

Saygılarımla
İyi oyunlar
Resim
Kullanıcı avatarı
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Break »

Şöyle bir sorum olacaktı.Bu sobee üyelik açıldı güzelde bir gün mynet le tüm ilişkiler kesilirse.Üyelikleri hala mynet olan oyuncuların çarları ne olacak bu konu hakkında bilgi edinmek istiyorum.Belkide gerekli açıklama yapılmıştır.Ama göremedim.
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
winwar3
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen winwar3 »

ELLerinize sağlık beyler.GÜZEl olmuş.!
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN

Kod: Tümünü seç

İKV DESTEK FORMU

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Kullanıcı avatarı
SlipKnoT55
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SlipKnoT55 »

çok güzel bir çalışma oyunda büyük gelişmeler yaşanıyor TTNET e geçtik geçeli Mynet in hiç bir faydası olmuyordu oyuna

güzel günler bizi bekliyor....
IIIII**********Wolverineee**********IIIII
okeyyes
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen okeyyes »

Gms li kayıt iyi düşünülmüş bir sistem olmuş.

TTnet le bir çok sorun vardın adsl si olmayan başvuramıyordun yeni ücretsiz üyelik yoktun bunda güvenlük asamasında şifreni geri alma özelliği var. ama,,

Şifre çalındı yada tanıdık evindeki bilgisayardan makinana girdi karakterlerini silerse ?

Buna önlem olarakta Gmsli üyelikler geldigine göre karakter silmelerde onay mesajı kodu girilerek silinmesi oyunu daha güvenli bir hale getirmekle kalmaz milletin huzuruda kaçmaz.
Ayrıyetten Klan parası ve şanlar Arzdan lodosa gecince siliniyor buna önlem olarak yeni bir düzenleme yapılırsa daha güzel olur kurallar gereği silinmesi icapsa silineblir ama yüksek rütbeli şanlara önlem olarak bir yenilik gelmesi lazım.

Yakın bir tarihte bir kadın erkeğinin karakterini sildi diye 5 yıl hapis cezasına carptrılmış ceza paraya cevrilmiş ama emek gitmiş kişi mağdur olmuş.
Bu oyundada böyle dava açma hakkımız varmıdır.

Sorum şu.
Gms üyelik aldım onay kodunu girdim.

Mynette 3 hesapta 49 level çarım var bunlardan bir tanesi beta yani eski hesap bu 3 hesabı tek GMS üyeliğime taşımak istiyorum.
Karakter tranferinde karakter ismini ve bulunduğun server diyor yani üyelik olarak aktarmııyor zannedersem bu özelliğin GMS üyeliğe aktarılabilirmi.

TTNET.MYNET kazanacagına SOBEE ekibi kazanıp daha bir çok özellik geleblir.
Milleltin çarları dağılmış bir durumda çoğu hesap çalınarak yada kardeşi yada akrabasına vermek süreti ile küfürlerden banlamış genel bir af olurmu.
ve GMS Üyeliğine taşınan çarlarda cezası olan çarların cezası devam edermi.
GMS üyeliğine tam destek.
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

Oyunun geliştiği hissi verilmesi çok güzel inşallah ilerleyen zamanlarda bunu daha iyi anlayacağız.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Kullanıcı avatarı
xJoKeRx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen xJoKeRx »

BeyLer sizLere bir kaç sorum oLucak cewapLandırırsanız sewinirm

1-Şimdi bu Ttnetten pLus aLdıqımızda faturaya yansıyoya aLırken e-pın qıbı sıfremı werıLıyo ? yoksa direk ordaki biLqiLeri qirip satın aL dedkten sonra hiç birsey oLmadan direkt aktif oLuyomu?
2-Bu ttnet e-pinLeri sobee içinde kuLLanıLa biLiyormu?
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr

єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
Kullanıcı avatarı
girayankara
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Kara

Mesaj gönderen girayankara »

susturma veya ban dan haber etme yolu mail ile ama Sobee üyeliğinden mail adresi ile kayıt olunmuyor nasıl haber veriliyor ?
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
girayankara
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Kara

Mesaj gönderen girayankara »

girayankara yazdı:susturma veya ban dan haber etme yolu mail ile ama Sobee üyeliğinden mail adresi ile kayıt olunmuyor nasıl haber veriliyor ?
cevabımı aldım teşekkürler

diğer arkaşalarda paylaşmak istiyorum

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
UltraManiac
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen UltraManiac »

Peki Birden fazla hesap açmak istiyorum aynı gsm numarasına kayıt ettirebilir miyim? çünkü benim bazı hesaplarm dağınık şekilde 2 sinide birleştiremiyeceğime göre aynı hattan olabilirmi
♥♥♥çσ¢υкℓυк αşкıмѕıη ѕєη ιℓк gözαğяıмѕıη кιмѕєуι кιмѕєуι ѕєνмє∂ιм ѕєηιη gιвι ѕєν∂αηıη υğяυηα тєякєттιм нєяşєуι нαуαтıη αηℓαмı gαℓαтαѕαяαу!!!♥♥♥
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön