Arkadaşlar oyunu açın ve üyeliği sec butonuna tıklayın.ordan sobeeye tıklayın ve girişe tıklayın. zaten şifre bölumunun altında uye olmak istiyorum bölümüne tıklayıp üye olabilirsiniz.
Saygılarımla
İyi oyunlar
Sobee Üyeliği Açıldı!
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sobee Üyeliği Açıldı!
Şöyle bir sorum olacaktı.Bu sobee üyelik açıldı güzelde bir gün mynet le tüm ilişkiler kesilirse.Üyelikleri hala mynet olan oyuncuların çarları ne olacak bu konu hakkında bilgi edinmek istiyorum.Belkide gerekli açıklama yapılmıştır.Ama göremedim.
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
- winwar3
- FareAdam Düşmanı
ELLerinize sağlık beyler.GÜZEl olmuş.!
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN
EfLatuN
Kod: Tümünü seç
İKV DESTEK FORMU
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
- SlipKnoT55
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
çok güzel bir çalışma oyunda büyük gelişmeler yaşanıyor TTNET e geçtik geçeli Mynet in hiç bir faydası olmuyordu oyuna
güzel günler bizi bekliyor....
güzel günler bizi bekliyor....
IIIII**********Wolverineee**********IIIII
Gms li kayıt iyi düşünülmüş bir sistem olmuş.
TTnet le bir çok sorun vardın adsl si olmayan başvuramıyordun yeni ücretsiz üyelik yoktun bunda güvenlük asamasında şifreni geri alma özelliği var. ama,,
Şifre çalındı yada tanıdık evindeki bilgisayardan makinana girdi karakterlerini silerse ?
Buna önlem olarakta Gmsli üyelikler geldigine göre karakter silmelerde onay mesajı kodu girilerek silinmesi oyunu daha güvenli bir hale getirmekle kalmaz milletin huzuruda kaçmaz.
Ayrıyetten Klan parası ve şanlar Arzdan lodosa gecince siliniyor buna önlem olarak yeni bir düzenleme yapılırsa daha güzel olur kurallar gereği silinmesi icapsa silineblir ama yüksek rütbeli şanlara önlem olarak bir yenilik gelmesi lazım.
Yakın bir tarihte bir kadın erkeğinin karakterini sildi diye 5 yıl hapis cezasına carptrılmış ceza paraya cevrilmiş ama emek gitmiş kişi mağdur olmuş.
Bu oyundada böyle dava açma hakkımız varmıdır.
Sorum şu.
Gms üyelik aldım onay kodunu girdim.
Mynette 3 hesapta 49 level çarım var bunlardan bir tanesi beta yani eski hesap bu 3 hesabı tek GMS üyeliğime taşımak istiyorum.
Karakter tranferinde karakter ismini ve bulunduğun server diyor yani üyelik olarak aktarmııyor zannedersem bu özelliğin GMS üyeliğe aktarılabilirmi.
TTNET.MYNET kazanacagına SOBEE ekibi kazanıp daha bir çok özellik geleblir.
Milleltin çarları dağılmış bir durumda çoğu hesap çalınarak yada kardeşi yada akrabasına vermek süreti ile küfürlerden banlamış genel bir af olurmu.
ve GMS Üyeliğine taşınan çarlarda cezası olan çarların cezası devam edermi.
GMS üyeliğine tam destek.
TTnet le bir çok sorun vardın adsl si olmayan başvuramıyordun yeni ücretsiz üyelik yoktun bunda güvenlük asamasında şifreni geri alma özelliği var. ama,,
Şifre çalındı yada tanıdık evindeki bilgisayardan makinana girdi karakterlerini silerse ?
Buna önlem olarakta Gmsli üyelikler geldigine göre karakter silmelerde onay mesajı kodu girilerek silinmesi oyunu daha güvenli bir hale getirmekle kalmaz milletin huzuruda kaçmaz.
Ayrıyetten Klan parası ve şanlar Arzdan lodosa gecince siliniyor buna önlem olarak yeni bir düzenleme yapılırsa daha güzel olur kurallar gereği silinmesi icapsa silineblir ama yüksek rütbeli şanlara önlem olarak bir yenilik gelmesi lazım.
Yakın bir tarihte bir kadın erkeğinin karakterini sildi diye 5 yıl hapis cezasına carptrılmış ceza paraya cevrilmiş ama emek gitmiş kişi mağdur olmuş.
Bu oyundada böyle dava açma hakkımız varmıdır.
Sorum şu.
Gms üyelik aldım onay kodunu girdim.
Mynette 3 hesapta 49 level çarım var bunlardan bir tanesi beta yani eski hesap bu 3 hesabı tek GMS üyeliğime taşımak istiyorum.
Karakter tranferinde karakter ismini ve bulunduğun server diyor yani üyelik olarak aktarmııyor zannedersem bu özelliğin GMS üyeliğe aktarılabilirmi.
TTNET.MYNET kazanacagına SOBEE ekibi kazanıp daha bir çok özellik geleblir.
Milleltin çarları dağılmış bir durumda çoğu hesap çalınarak yada kardeşi yada akrabasına vermek süreti ile küfürlerden banlamış genel bir af olurmu.
ve GMS Üyeliğine taşınan çarlarda cezası olan çarların cezası devam edermi.
GMS üyeliğine tam destek.
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Oyunun geliştiği hissi verilmesi çok güzel inşallah ilerleyen zamanlarda bunu daha iyi anlayacağız.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- xJoKeRx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
BeyLer sizLere bir kaç sorum oLucak cewapLandırırsanız sewinirm
1-Şimdi bu Ttnetten pLus aLdıqımızda faturaya yansıyoya aLırken e-pın qıbı sıfremı werıLıyo ? yoksa direk ordaki biLqiLeri qirip satın aL dedkten sonra hiç birsey oLmadan direkt aktif oLuyomu?
2-Bu ttnet e-pinLeri sobee içinde kuLLanıLa biLiyormu?
1-Şimdi bu Ttnetten pLus aLdıqımızda faturaya yansıyoya aLırken e-pın qıbı sıfremı werıLıyo ? yoksa direk ordaki biLqiLeri qirip satın aL dedkten sonra hiç birsey oLmadan direkt aktif oLuyomu?
2-Bu ttnet e-pinLeri sobee içinde kuLLanıLa biLiyormu?
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr
єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
susturma veya ban dan haber etme yolu mail ile ama Sobee üyeliğinden mail adresi ile kayıt olunmuyor nasıl haber veriliyor ?
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
cevabımı aldım teşekkürlergirayankara yazdı:susturma veya ban dan haber etme yolu mail ile ama Sobee üyeliğinden mail adresi ile kayıt olunmuyor nasıl haber veriliyor ?
diğer arkaşalarda paylaşmak istiyorum
- UltraManiac
- İri Fare Avcısı
Peki Birden fazla hesap açmak istiyorum aynı gsm numarasına kayıt ettirebilir miyim? çünkü benim bazı hesaplarm dağınık şekilde 2 sinide birleştiremiyeceğime göre aynı hattan olabilirmi
♥♥♥çσ¢υкℓυк αşкıмѕıη ѕєη ιℓк gözαğяıмѕıη кιмѕєуι кιмѕєуι ѕєνмє∂ιм ѕєηιη gιвι ѕєν∂αηıη υğяυηα тєякєттιм нєяşєуι нαуαтıη αηℓαмı gαℓαтαѕαяαу!!!♥♥♥