Ematema'dan Veda.
Re: Ematema'dan Veda.
BaLamırı mcbaLamır carından tanırım. Sunucunun iLk zamanLarında çok yakından oLmasada iyi tanırdım. Mc Loncası iLede muhabbetimiz vardı. BaLamir iyi biriydi. Bİr qün yer aLtında böLqeden deLikurtLa tartışıyorum. ÖzeLden baLamirin kdrqzm carından özeLime küfür qeLdi direk dedm yanLş attı herhaLde sonra dewam edince bana ettiğini anLadım. Bende iLk zamanLar neden bu kadar değişdi diyordum. HaLbuki çarı dewretmiş. BaLamir hırsızLık yapacak biri değİL ama Türkgücü için aynı şeyi söyLeyemem.. :?
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- Garbajosa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Balamir hırsız fln değil zaten. Kdrgzm charını Türkgücü adlı sahsa devretti.Ucube yazdı:BaLamırı mcbaLamır carından tanırım. Sunucunun iLk zamanLarında çok yakından oLmasada iyi tanırdım. Mc Loncası iLede muhabbetimiz vardı. BaLamir iyi biriydi. Bİr qün yer aLtında böLqeden deLikurtLa tartışıyorum. ÖzeLden baLamirin kdrqzm carından özeLime küfür qeLdi direk dedm yanLş attı herhaLde sonra dewam edince bana ettiğini anLadım. Bende iLk zamanLar neden bu kadar değişdi diyordum. HaLbuki çarı dewretmiş. BaLamir hırsızLık yapacak biri değİL ama Türkgücü için aynı şeyi söyLeyemem.. :?
Kadir (Balamir) ile alakası yok o charın artık.
ematema yazdı:Dün Kdrgzm isimli alçak hırsız bana sana çarımı satayım mı dedi.Kaç para dedim 100m dedi.Elinde ejder asa vardı bende uygun dedim alayım dedim kendi kendime.Tamam alayım dedim telefon no mu istedi verdim sora telefonuma gelen onay kodunu istedi bende bilmiyordum ve verdim bu gün telefona mesaj geldi karakteriniz aktarılmıştır diye Yani kısacası çarım gitti.Geri alınırmı bilmiyorum.Oyunda sorduğum arkadaşlar karakter alım satımı yasak dediler.Kdrgzm alçağına gelince 2 elim 2 yakasında allah belasını versin beni kandırdı başkalarını kandırmasın.
Ben oyunu bırakıyorum.İyi Kötü günlerimiz geçti bu serverde beni seven sevmeyen herkese benden yana hakkım helal olsun lütfen sizde hakkınızı helal edin.
SeLametLe
GüLe güLe bir maL daha eKsiLdi ...
LordsxManyaq
Sosxmanyaq
Sancak
Sancak
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
la bana anca çamur atarsın diyerek çamur atmak yerine önce kendin çamur atmayı kesseneBaLamiR yazdı:İşinemi gelmiyor okuyamıyormusun yksa anlamk mı istemiyorsun velet iyi oku iyi anla sen krizma pesinde kosarken 39 zamanında bizde maden para yapardık bacaksız okuma yazman yok yada anlama kapasiten kıt... çamur atmaya ne kadar meraklı oldugunda burdan belli oluyor bilip bilmeden sazanlama atlarsın böyle konulara.....
Aptal herif benim 39 lvl zamanında karizma dilendiğimi iddia ediyo..
39 lvl zamanında da halim vaktim yerimdeydi şükür.
eğer birisinden karizma dilendiğimi kanıtlayamassan adam değilsin..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
ferro sen neden kimseyle anlaşamıyosun. herkezle tartışıyosun. oyun içinde milletle didişmekten zevkmi alıyosun veya bu oyunda egonu tatmin etmeyemi çalışıyosun. :mrgreen:
belkide evde oturmuş 'şizofrene^ bağlamışsındır artık
allah sabır versin zor bir durum tabi :mrgreen:
Xbyhızırx amasia
belkide evde oturmuş 'şizofrene^ bağlamışsındır artık
allah sabır versin zor bir durum tabi :mrgreen:
Xbyhızırx amasia
Ne kadar saçma bi düşünce. Ferro neden sizLe iyi geçinsinki? Adamın haLi wakti oyunda yerindedir beLirLi dostLarı wardır onLarı muhattap aLır. Hanqiniz babasının oğLuki sizLe iyi geçinmek zorunda oLsun ?
:twisted: Herkesi kendi yaLakaLarınızmı sanıyosunuzki size itibar göstersin. MeseLa Amasia sen benim gözümde sunucunun en maL adamı Jethrodan biLe farkın yok
:mrgreen:
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- Gencozzyxx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
Lordsxmanyaq anan eksiLdi senın 
Yapılan yorumlardan bile kimin gerçek insan kimin düşman olduğu belli oldu.Oceans bana çar vermeyi bile teklif ederkeen Lordsxmanyaq'ın mal eksildi demesi nese herkes istediği yorumu yapsın ki kimin ne mal olduğunu anlayalım. 

New StyLe
- CyBeRxLe0o0o0o
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Beni bulursan çarını geri alabilirsin....özel pm at msn vereyim çarını geri alırız.