Ematema'dan Veda.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ematema'dan Veda.

Mesaj gönderen Ucube »

BaLamırı mcbaLamır carından tanırım. Sunucunun iLk zamanLarında çok yakından oLmasada iyi tanırdım. Mc Loncası iLede muhabbetimiz vardı. BaLamir iyi biriydi. Bİr qün yer aLtında böLqeden deLikurtLa tartışıyorum. ÖzeLden baLamirin kdrqzm carından özeLime küfür qeLdi direk dedm yanLş attı herhaLde sonra dewam edince bana ettiğini anLadım. Bende iLk zamanLar neden bu kadar değişdi diyordum. HaLbuki çarı dewretmiş. BaLamir hırsızLık yapacak biri değİL ama Türkgücü için aynı şeyi söyLeyemem.. :?
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
Garbajosa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Garbajosa »

Ucube yazdı:BaLamırı mcbaLamır carından tanırım. Sunucunun iLk zamanLarında çok yakından oLmasada iyi tanırdım. Mc Loncası iLede muhabbetimiz vardı. BaLamir iyi biriydi. Bİr qün yer aLtında böLqeden deLikurtLa tartışıyorum. ÖzeLden baLamirin kdrqzm carından özeLime küfür qeLdi direk dedm yanLş attı herhaLde sonra dewam edince bana ettiğini anLadım. Bende iLk zamanLar neden bu kadar değişdi diyordum. HaLbuki çarı dewretmiş. BaLamir hırsızLık yapacak biri değİL ama Türkgücü için aynı şeyi söyLeyemem.. :?
Balamir hırsız fln değil zaten. Kdrgzm charını Türkgücü adlı sahsa devretti.
Kadir (Balamir) ile alakası yok o charın artık.
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Byefsane »

evet kadir ( balamır ) 1 hafta önce o çharı devretmişti...
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
AuReuS
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen AuReuS »

ematema yazdı:Dün Kdrgzm isimli alçak hırsız bana sana çarımı satayım mı dedi.Kaç para dedim 100m dedi.Elinde ejder asa vardı bende uygun dedim alayım dedim kendi kendime.Tamam alayım dedim telefon no mu istedi verdim sora telefonuma gelen onay kodunu istedi bende bilmiyordum ve verdim bu gün telefona mesaj geldi karakteriniz aktarılmıştır diye Yani kısacası çarım gitti.Geri alınırmı bilmiyorum.Oyunda sorduğum arkadaşlar karakter alım satımı yasak dediler.Kdrgzm alçağına gelince 2 elim 2 yakasında allah belasını versin beni kandırdı başkalarını kandırmasın.

Ben oyunu bırakıyorum.İyi Kötü günlerimiz geçti bu serverde beni seven sevmeyen herkese benden yana hakkım helal olsun lütfen sizde hakkınızı helal edin.

SeLametLe

GüLe güLe bir maL daha eKsiLdi ...

LordsxManyaq
Sosxmanyaq

Sancak
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

BaLamiR yazdı:İşinemi gelmiyor okuyamıyormusun yksa anlamk mı istemiyorsun velet iyi oku iyi anla sen krizma pesinde kosarken 39 zamanında bizde maden para yapardık bacaksız okuma yazman yok yada anlama kapasiten kıt... çamur atmaya ne kadar meraklı oldugunda burdan belli oluyor bilip bilmeden sazanlama atlarsın böyle konulara.....
la bana anca çamur atarsın diyerek çamur atmak yerine önce kendin çamur atmayı kessene :D (nasıl bir cümle bu ) :D
Aptal herif benim 39 lvl zamanında karizma dilendiğimi iddia ediyo..
39 lvl zamanında da halim vaktim yerimdeydi şükür.
eğer birisinden karizma dilendiğimi kanıtlayamassan adam değilsin..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
amasia
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen amasia »

ferro sen neden kimseyle anlaşamıyosun. herkezle tartışıyosun. oyun içinde milletle didişmekten zevkmi alıyosun veya bu oyunda egonu tatmin etmeyemi çalışıyosun. :mrgreen:

belkide evde oturmuş 'şizofrene^ bağlamışsındır artık

allah sabır versin zor bir durum tabi :mrgreen:

Xbyhızırx amasia
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

Ne kadar saçma bi düşünce. Ferro neden sizLe iyi geçinsinki? Adamın haLi wakti oyunda yerindedir beLirLi dostLarı wardır onLarı muhattap aLır. Hanqiniz babasının oğLuki sizLe iyi geçinmek zorunda oLsun ? ;) :twisted: Herkesi kendi yaLakaLarınızmı sanıyosunuzki size itibar göstersin. MeseLa Amasia sen benim gözümde sunucunun en maL adamı Jethrodan biLe farkın yok :D :mrgreen:
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
Gencozzyxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Gencozzyxx »

Lordsxmanyaq anan eksiLdi senın :D
Kullanıcı avatarı
ematema
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ematema »

Yapılan yorumlardan bile kimin gerçek insan kimin düşman olduğu belli oldu.Oceans bana çar vermeyi bile teklif ederkeen Lordsxmanyaq'ın mal eksildi demesi nese herkes istediği yorumu yapsın ki kimin ne mal olduğunu anlayalım. ;)
Resim
ResimResimResim

New StyLe
Kullanıcı avatarı
CyBeRxLe0o0o0o
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen CyBeRxLe0o0o0o »

Beni bulursan çarını geri alabilirsin....özel pm at msn vereyim çarını geri alırız.

“Genel Sohbet” sayfasına dön