Meteor Girişi hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
masterkan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Meteor Girişi hk.

Mesaj gönderen masterkan »

Eminönünden meteora inmek lodoslar açısından zor oluyor diyorsunuz peki meteordan eminönüne çıkmak isteyen arzlar lodos sancağını geçip nasıl çıkcak ?
o halde sizin dediğinize göre yeni bi eminönü çıkışınında meteora yapılması gerekir ?
ama farkındaysanız böyle bişey çok saçma olur
gel gelelim mısırdaki 2. kapı biliyorsunuz ki mısır çarşısı büyük bi bina içine kurulu ve bu binanında 2 kapısı olması kadar doğal bişey olamaz..
Kullanıcı avatarı
XxDeLiKRaLxX
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen XxDeLiKRaLxX »

erdem3451 yazdı:Hasekinin Oyunun Hikaye ve yapı olarak olgusunu bozmayacak şekilde Bir Mantığı var. Fkat Meteor Girişin böyle bir yapısı yok malesef.Diğer yandan herne kadar arzlar tarafından Kontrol edilsede Meteora girilden sonra az ilerde Lodos Kalesi var ve Arzlar İçin durum Aynı Oluyor....Olayı kendi tarafınızdan yorumlamak yetmiyor malesef :)

Kimse Meteor Girişi Eleştirmeye hakkı yok.O zaman Lodos Kalesinide Kaldırsınlar demi ;)

Yorum'un İçin teşekkürler..

Tekrardan Dikkatli okumanızı tavsiye ederim ki

"Bu Bir Eleştri Değil, Düşünce ve Fikirden İbaret Açılmış Bir Konudur.."
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xFirelifex »

Ben büyücümle meteordan eminönüne karizmam 0 olana kadar çıkamıyorum.Ama bir gün bile sızlanmadım çıkamıyorum diye.Gerçek Mısır Çarşısında da arkada bir tane kapı vardır zaten.Gerçeğe uygun bir durum bu.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kertenkele »

Ben şahsen meteora 2. kapı olmaz diyorum çünkü Lodos kalesinden meteora gitmeye çalışırken arz sancağı var ama bi de şunu düşünün Arz kalesinden eminönüne gitmeye çalışırsan girişin hemen yanında da lodos sancağı var bu da işi dengeliyor fakat kalenin sancaktan güçlü olması (en azından öyle olması gerek)bu sorunları ortadan kaldırır Lodoslar tüm gücünü Mısır önüne verdiği için Meteor sancağı bomboş eğer lodoslar da tüm gücüyle İstihbarat subayının önünü tutarsa arzlar da lodoslar da giremez böylece eninde sonunda kalabalık dağılır ve ateşkes tarzı birşey olur bu bölgede sadece lodosların taktiğe ihtiyacı var
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Firelife »

kertenkele yazdı:Ben şahsen meteora 2. kapı olmaz diyorum çünkü Lodos kalesinden meteora gitmeye çalışırken arz sancağı var ama bi de şunu düşünün Arz kalesinden eminönüne gitmeye çalışırsan girişin hemen yanında da lodos sancağı var bu da işi dengeliyor fakat kalenin sancaktan güçlü olması (en azından öyle olması gerek)bu sorunları ortadan kaldırır Lodoslar tüm gücünü Mısır önüne verdiği için Meteor sancağı bomboş eğer lodoslar da tüm gücüyle İstihbarat subayının önünü tutarsa arzlar da lodoslar da giremez böylece eninde sonunda kalabalık dağılır ve ateşkes tarzı birşey olur bu bölgede sadece lodosların taktiğe ihtiyacı var
Kullanıcı avatarı
Darkblood
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Darkblood »

EmirBerkKorkmaz yazdı:
mitmet yazdı:Ben lodosum sadece 1 kere çık yaparak girebiliyorum. Bazen gir-çık yapmama gerek de kalmıyor.
+1.
Giren giriyor..
Bu arada onlarca kişisiniz bir grup toplayamıyor musunuz?
Biz az kişiyiz geçemiyoruz ve aynı zamanda oyuna gerçekçilik katılması için yapılması gereken bir şeydi Haseki. ;)
Madem giren giriyo haseki kapısınıda açmasalardı kardeşim.Mısırada giren giriyor.Çözüm yolları arıyoruz diretiosunuz.

Arzlar mısıra giremiyor diye kapı açıldıysa Meteorada lodoslar Giremiyor diye kapı açılmalı.
ResimResimResim
Resim
KhoLpashaLixLaW
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen KhoLpashaLixLaW »

Mısır Çarşısına Haseki Kapısının acılmasından sonra yönetime forum üzerinden yapılan istekler bayagı cogaldı. Mısır Çarsısının özüne de uygun olan 2. kapı bence mantıklıydı.Fakat meteor girise ulasmakta zorlanan lodoslar arzların da meteor giristen sonrası icin cektigi zorlukları bilmektedirler. Meteorda bulunan lodos sancagının hem meteorun iclerine kesilmeden girmenin hem de Eminönüne tekrar cıkabilmenin (em dısında) önünde büyük engeldir. Simdi bu istek yerine getirilse , yarın cıkıp bir kisinin "meteora eminönüne cıkmak icin ekstra bir cıkıs yapılsın" ya da "meteor giristeki lodos sancagı kaldırılsın baska bi yere alınsın" demesiyle yönetim zorda kalacaktır ki Haseki Kapısının gelmesiyle bunu yasıyoruz..Bu tarz taraflı istekler de oyunun dogasını bozacaktır.
I know you'll be a sun in somebody else's sky, but why , why can't it be mine !
Pearl Jam-Black

Plax & Law - Rock & Castiell
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

Darkblood yazdı:
EmirBerkKorkmaz yazdı:
mitmet yazdı:Ben lodosum sadece 1 kere çık yaparak girebiliyorum. Bazen gir-çık yapmama gerek de kalmıyor.
+1.
Giren giriyor..
Bu arada onlarca kişisiniz bir grup toplayamıyor musunuz?
Biz az kişiyiz geçemiyoruz ve aynı zamanda oyuna gerçekçilik katılması için yapılması gereken bir şeydi Haseki. ;)
Madem giren giriyo haseki kapısınıda açmasalardı kardeşim.Mısırada giren giriyor.Çözüm yolları arıyoruz diretiosunuz.

Arzlar mısıra giremiyor diye kapı açıldıysa Meteorada lodoslar Giremiyor diye kapı açılmalı.
sonuna kadar katılıyorum mısıra giremiyorum diyen arza da ./nah diyorum :mrgreen:
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Ne farkeder ya Haseki de arzlara ölüm kapısı oldu...
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
Darkblood
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Darkblood »

erdem3451 yazdı:Hasekinin Oyunun Hikaye ve yapı olarak olgusunu bozmayacak şekilde Bir Mantığı var. Fkat Meteor Girişin böyle bir yapısı yok malesef.Diğer yandan herne kadar arzlar tarafından Kontrol edilsede Meteora girilden sonra az ilerde Lodos Kalesi var ve Arzlar İçin durum Aynı Oluyor....Olayı kendi tarafınızdan yorumlamak yetmiyor malesef :)

Kimse Meteor Girişi Eleştirmeye hakkı yok.O zaman Lodos Kalesinide Kaldırsınlar demi ;)

Arzlar içinde önemli olan meteor girişteki lodos sancak değl ki.Önemli olan meteora giriş.Yeraltına gidicek mecburen meteordan geçicek.Meteora girdikten sonra kesilsede bişey olmaz dimi.En nihayetinde amacına ulaşıcak.Ama lodoslar için aynı şey mümkün değil.Hikaye ve yapısı falan diyosunda o halde o kapı önceden açılmalıydı.O kapının sadece Arzlar mısıra çarşısına giriş yapamıyor diye açıldığı aşikâr. . .
ResimResimResim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön