ARZLAR MISIRA GİREMİYOR DİYE ARKA KAPI YAPIYORSUNUZ......
Re: ARZLAR MISIRA GİREMİYOR DİYE ARKA KAPI YAPIYORSUNUZ......
şekerim sana kaçış yok meteora ben oyunu bırakana kadar
yakalarsam mucux yaparım
ama oyunu bırakçam bu önümüzdeki hafta içinse kurtuldun benden 

yazık yazık o Haseki Kapısına buradakı arkadaslarıma sonuna kadar katlılıyorum her meteora gıtmek ıcın 30-40 karızmamı vermemız lazım :S Cok haklıısnız ya o kapı kapanır yada Lodos lara meteor ıcın daha guvenlı bı gırıs bulunulur. Yiter yaaa her sefernde karızmalarım gıdıyorrr.Arlar keyıf catıyo hasekı de
ama bızımde ısımıze yaramadı deıl
Hasekı kapısından cıkan arzları kesıyoruz 
XXCEZAXX
- kazanova5000
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
:evil: Arkdaaşlr bu bi kaç günün hikayesi değil yıllardır lodslar meteora girerken büyük efor sarfedior olmaz böle bişi ya
Kralsaday Ve Fırtınaxtabut E.Ö Büyü Karakterleri Madem Türksün Göster Ürksün 
bydeathh
siz bu konuyu açıyosunuz biz size sövmüyoruzda ben bişeyler yazdım diyemi söveceksiniz
bir diğer konu arzlar meteora indiğinde yeraltına giderken nereden geçiyolar kimse bişey demiyo işinize gelmiyo galiba lodos sancağıda tam ortada aslında ne lodoslarda nede arzlarda bence en büyük yanlışı yööneticiler yapıyo böyle düşünmeden etmeden bir orayı bir burayı bir motorinin menzilini kısaltırlar yani diicem bunların amacı arzları ve lodosları bir birlerine düşürmek başarıyolarda bir gurup bölgeleri ysptılar iyi dedik onuda yüzlerine gözlerine bulaştırdılar bakın her gün bir kaç kişi oyunu bırakıyor.açtınmı gurup bölgeleri herkes girsin motorini kenanı ve diğerlerinin kesimi zorlaştır iflis gibi kadim gibi 2.5 yıldır buu oyunu hergün 8 saat oynayan ben oyuna girmez oldum benim gibi kaç kişi vardır yazılcak çok şeyde varda yönetime sıkıştıklarında ya konuyu kitlerler ya blok yersin gerçi korkum yok oyunu bıraktım gibi bişey blok yersemde umurumda değil üç aylık paket alıyosun yok şöyle ayrıcalıklı yok böyle ayrıcalıklı ya kardeşim bırakacaksın bu işleri bir gün tam 6 saat aynı yerde kastım hiç bişey yok sığınak girişini oraya koymasalardı bu tatsızlık kesinlikle olmazdı tarafsız bölgede yeraltına bi yerlere koysalardı hiç sorun olmazdı
siz bu konuyu açıyosunuz biz size sövmüyoruzda ben bişeyler yazdım diyemi söveceksiniz
bir diğer konu arzlar meteora indiğinde yeraltına giderken nereden geçiyolar kimse bişey demiyo işinize gelmiyo galiba lodos sancağıda tam ortada aslında ne lodoslarda nede arzlarda bence en büyük yanlışı yööneticiler yapıyo böyle düşünmeden etmeden bir orayı bir burayı bir motorinin menzilini kısaltırlar yani diicem bunların amacı arzları ve lodosları bir birlerine düşürmek başarıyolarda bir gurup bölgeleri ysptılar iyi dedik onuda yüzlerine gözlerine bulaştırdılar bakın her gün bir kaç kişi oyunu bırakıyor.açtınmı gurup bölgeleri herkes girsin motorini kenanı ve diğerlerinin kesimi zorlaştır iflis gibi kadim gibi 2.5 yıldır buu oyunu hergün 8 saat oynayan ben oyuna girmez oldum benim gibi kaç kişi vardır yazılcak çok şeyde varda yönetime sıkıştıklarında ya konuyu kitlerler ya blok yersin gerçi korkum yok oyunu bıraktım gibi bişey blok yersemde umurumda değil üç aylık paket alıyosun yok şöyle ayrıcalıklı yok böyle ayrıcalıklı ya kardeşim bırakacaksın bu işleri bir gün tam 6 saat aynı yerde kastım hiç bişey yok sığınak girişini oraya koymasalardı bu tatsızlık kesinlikle olmazdı tarafsız bölgede yeraltına bi yerlere koysalardı hiç sorun olmazdı
Çok gereksiz ve anlamsız bir tartışma
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
"CekannN yazdı:Çok gereksiz ve anlamsız bir tartışma
reco45 yazdı:şekerim sana kaçış yok meteora ben oyunu bırakana kadaryakalarsam mucux yaparım
ama oyunu bırakçam bu önümüzdeki hafta içinse kurtuldun benden
Neden oyunu bırakıyorsunki neyse ama bu kötü oldu 1 LODOS'umuzu daha kaybediyoruz .. :shock:
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?