ARZLAR MISIRA GİREMİYOR DİYE ARKA KAPI YAPIYORSUNUZ......
ARZLAR MISIRA GİREMİYOR DİYE ARKA KAPI YAPIYORSUNUZ......
BİZDE METEORA GİREMİYORUZ BİZEDE ARKA KAPI YAPIN ORDAN KAÇALIM.... 
Re: ARZLAR MISIRA GİREMİYOR DİYE ARKA KAPI YAPIYORSUNUZ......
hahahaahhahahaha çok komiksin 

Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i Beka
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
sırtındamı taşıcan len koskoca adamı 

Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
ama gerçekten ayıp bu kadar da arzlara oyun kolaylaştırılmaz ki kardeşim biz gorev oluyor meteora geçemiyoruz ama arzlar bi mısıra geçemiyor diye hemen yeni yoll yapyorlar yakında sancaklarında kapı olur istedigi yerlere ışınlanırlar.......
Fsekerrr zaten bu yöneticiler arzya ondan pay biç arzları tutuyolar 

iyi kapı açılmasın sizde çökün jandarma alinin oraya arzlardan aldığın kp yetmiyo galiba Fsekerrr
Bende yeni bi kapının acılmasına karışıyım.Yıllardır biz meteora geçemiyoruz Bişey yok grup bölgeleri geleli 1 ay olmadan hemen kapı koydunuz bu kadar ARZ olduğunuzu bellı etmeseydiniz bari... Fsekerrr i sonuna kadar desteklıyorum.
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Ne Yani Biz Yıllardır Metora Giremiyorz Şikeyet Etmedikte.. Arz 1*2 kere kesıldı Diye İsyan mı Çıkardılar.. birde kapımı Yaptırılıyo onlara Özel =?
Xmaximusxx yazdı:Ne Yani Biz Yıllardır Metora Giremiyorz Şikeyet Etmedikte.. Arz 1*2 kere kesıldı Diye İsyan mı Çıkardılar.. birde kapımı Yaptırılıyo onlara Özel =?
Malesef... :evil: