Kardeşim geçmiş olsun Yaptıkların için çok teşşekür ederım bnde adın kuşadsındayım dertleşmek ıstersen her zaman burdayım .......
Yardım ıstersen mesaj yolmman yeter...
Ematema'dan Veda.
Re: Ematema'dan Veda.
Fenic35
Ewespeck
Ewespeck
Oceans yazdı:Kdrgzm zaten asıl sahibinde değil diye biliyorum.İnanman başta hataydı.Bölgeye ve klana sorabilirdin kdrgzm nasıl biri diye.Geçmiş olsun.Tanıdığım , iyi bildiğim birisin.İstersen çar felan verebilirim.
Sorabilirdim zaten en çok kendime kızıom bu yüzden

New StyLe
morfinx35 yazdı:ematema yazdı:Dün Kdrgzm isimli alçak hırsız bana sana çarımı satayım mı dedi.Kaç para dedim 100m dedi.Elinde ejder asa vardı bende uygun dedim alayım dedim kendi kendime.Tamam alayım dedim telefon no mu istedi verdim sora telefonuma gelen onay kodunu istedi bende bilmiyordum ve verdim bu gün telefona mesaj geldi karakteriniz aktarılmıştır diye Yani kısacası çarım gitti.Geri alınırmı bilmiyorum.Oyunda sorduğum arkadaşlar karakter alım satımı yasak dediler.Kdrgzm alçağına gelince 2 elim 2 yakasında allah belasını versin beni kandırdı başkalarını kandırmasın.
Ben oyunu bırakıyorum.İyi Kötü günlerimiz geçti bu serverde beni seven sevmeyen herkese benden yana hakkım helal olsun lütfen sizde hakkınızı helal edin.
SeLametLe
Afferim Sana Emreee. La İnsan Bi Sorar Bize Deme Ya :? Üzüldüm Bak Ya. O Kadar Emek Harcamıştın :? Arkadaşlar Her Önüne Gelene Güvenmeyin Ya :?
Napalım cihan buraya kadarmış ben yandım başkası yanmasın die açtım bu konuyu yoksa hiç açmazdım zaten

New StyLe
Blood yazdı:Kardeşim geçmiş olsun Yaptıkların için çok teşşekür ederım bnde adın kuşadsındayım dertleşmek ıstersen her zaman burdayım .......
Yardım ıstersen mesaj yolmman yeter...
Sen kimsin tanıyamadım. ?

New StyLe
- Garbajosa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Kafalarda soru işareti kalmaması için şunu biliniz.
Kdrgzm charı Türkgücüne devredilmiştir. Kadir (Sensizolamam) ile bir alakası yoktur.
Kdrgzm charı Türkgücüne devredilmiştir. Kadir (Sensizolamam) ile bir alakası yoktur.
Ben Kdrgzm in eski sahibiyim... Türkgücüne devrettim gerekli duyuruları oyun icerisinde yaptım gerekli ve duyması gereken insanlar duydu Şerro çakalı ömründe görmedigin kadar item , madem , para ve hesap şifresi elime geçti yapacak olsam o zamanlar yapardım... çok şükür eksigimiz yok konuşmalarına dikkat et...
Ematema sana da geçmiş olsun zaten sende bana ait olmadıgını biliyorsun char ın oyun icerisinde sormustun bana gerekenleri söylemiştim Oyununa devam et daha dikkatli ol kimseye güvenme.....
Onu zaten biliyordum diyen çakall gitsin kendisine baksın önce daha dötündeki pislik kurumadı gelmiş millet hakkında yorum yapıyor qq çakalı.....
Benim Charlarım Judgexgeridöndü & Sensizolamam dır
Mcbalamir & Titxtabip kuzenime ait ortak charlarımızdır gerisi beni bağlamaz....
Ematema sana da geçmiş olsun zaten sende bana ait olmadıgını biliyorsun char ın oyun icerisinde sormustun bana gerekenleri söylemiştim Oyununa devam et daha dikkatli ol kimseye güvenme.....
Onu zaten biliyordum diyen çakall gitsin kendisine baksın önce daha dötündeki pislik kurumadı gelmiş millet hakkında yorum yapıyor qq çakalı.....
Benim Charlarım Judgexgeridöndü & Sensizolamam dır
Mcbalamir & Titxtabip kuzenime ait ortak charlarımızdır gerisi beni bağlamaz....

- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Ömrümde görmediğim item maden para sende haa 
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Vay judge 
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
İşinemi gelmiyor okuyamıyormusun yksa anlamk mı istemiyorsun velet iyi oku iyi anla sen krizma pesinde kosarken 39 zamanında bizde maden para yapardık bacaksız okuma yazman yok yada anlama kapasiten kıt... çamur atmaya ne kadar meraklı oldugunda burdan belli oluyor bilip bilmeden sazanlama atlarsın böyle konulara.....