ARZLAR MISIRA GİREMİYOR DİYE ARKA KAPI YAPIYORSUNUZ......

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
osmanali
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Shadow ofthe Sun

Re: ARZLAR MISIRA GİREMİYOR DİYE ARKA KAPI YAPIYORSUNUZ......

Mesaj gönderen osmanali »

konfucyus yazdı:
ha burdan şunu belirtmek isterim burdaki sitemim arzlara kişisel olarak değildir. bunu tamamen oyuncuları karsı karsıya getirmeyi kendilerine borç bilen yönetimedir sitemim.

ama bir yanlışı daha düzeltmeleri gerekir bence o kapının ismi Haseki kapısı değil de Arzların Yusuf Yusuf kapısı olarak değiştirseler daha doğru olur diye düsünüyorum.

aynen öle hocam !
BORMOS / SsToPKINg / SsToPKINq/BBORMOS
TarafsIzholigan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen TarafsIzholigan »

Boş konular bunlar çok boş.. En başından beri açık olması gereken mısır çarşısının çıkış kapısı ne çok dert olmuş.Arzlar mısıra giremiyor ne demek kendinizi kandırmayın Allah aşkına.Geçersin balıkçı taraftan kapının dibine tıklayıp oyundan çıkarsın.Sonra oyuna girer içeri girersin.Bunu yapamayacak arz yok oyunda.Bu yönetim ve yapım ekibi 1 kişiden oluşmuyor.Sizin görüşünüze göre hepsi Arzları kolluyor,lodosları sevmiyorlar..Veya 1 tanesi bile ? Gidin işinize :) Gülün halinize :)
Kullanıcı avatarı
Orhann
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Orhann »

Fsekerrr yazdı:BİZDE METEORA GİREMİYORUZ BİZEDE ARKA KAPI YAPIN ORDAN KAÇALIM.... :D
KAÇMAK YOK ! . . .

Bu zorlu yerde her yol mebahtır ;)
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?
Kullanıcı avatarı
ZuLFiKaR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Qazap

Mesaj gönderen ZuLFiKaR »

Selamun Aleykum Sayın İKV Severler.

Bu konuyu açan Ferhat' ı [ Fatih miydi..? ] tebrik ediyorum öncelikle , şimdiye kadar hiçbir konu bu kadar tartışmaya müsait olmamıştı :)

Öncelikle birşeyi hatırlatmakta fayda görüyorum, bu yeni bölgelerin gelmesiyle beraber Mısır Çarşısı girişinde oluşan izdihamdan ötürü Arzın Çocuklarının %80 i rahatsız olmuş, kendi aralarında isyan etmişlerdir tıpkı Meteor Bölgesi girişinde olan izdiham gibi.Mail yoluyla İKV Yönetimine rahatsızlıklarını bildirmiş olabilir Arzın Çocukları ama Grup Bölgeleri geldiğinden bu yana Forumda Arzların şikayetleri ile ilgili bir konuya rastlamadım.Ben Lodosları anlıyorum seslerinin daha gür çıkmalarını istiyorlar ki buraya konu açıldı ama bu serzenişlerinizi Yönetim Ekibine bildirmedikçe her isteğiniz yarım kalır malesef.Bu konuya yazılan cevap kadar Yönetim Ekibine Mail atılmış olsaydınız daha çok dikkat çekerdiniz.

Şahsım adına söylemek istiyorum ben Mısır Çarşısı girişindeki Lodos izdihamından hiç şikayetçi değilim.Sığınak' a sokacağım karakterimi çok nadir ordan çıkartırım, illede çıkarmak zorunda kalırsam Er Meydanından Sancağa geçiş yaparım ve gece vakti tekrar Mısır Çarşısına girerim.Çok gerekirde Mısır Çarşısına girmem gerekirse toplarım Loncamı, arkadaşımı, grubumu KESE KESE girerim...Olmazsada çok çok ölürüz.

Birşey daha söylemek istiyorum.Siz diyorsunuz ki Yönetim Ekibi Arzın Çocukları Klanının menfaatleri doğrultusunda hareket ediyor.Kendinize göre haklı olduğunuz taraflar olabilir fakat siz istesenizde istemesenizde İKV ' nin bir Üst Yönetim kademesi var ve bu Yönetim kademesinin aldığı kararlara uymak zorundasınız bizim gibi.Emin olun oyunun Senaryosu dışında hiçbirşeyi bu sanal dünyaya adapte etmezler.

Geleyim Arzın Çocukları Klanına geçilen kıyak mevzusuna ( sizin tabirinizle ) :[/b]

[GM] Abura ' nın hiç yoktan tek başına Handan Hanımı peş peşe 2 kez öldürmesini hatırlarsınız...

Bu olayın hemen ardından [GM] Madturk yada [GM] Gorgar olabilir.Lodos Kalesini basıp tüm muhafızları kesip İsmet Bey' in Enerjisini % 30 da bırakıp çıktığını hatırlarsınız...

Meteor Bölgesindeki Lodos Sancağının stratejik konumu malum...( Arzın Çocuklarının Eminönüne geçiş olasılığı % 30 )

Eminönü Bankanın durumu malum... ( Her Daim Lodos İşgalinde )

En son yapılan ve Yönetim' in Tanıtım Videosunda kullanacağını açıkladığı Büyük Klan Savaşında 1 Yönetici hariç bütün [GM] lerin ve yöneticilerin Lodos Klanına mensup olarak Arzın Çocukları Klanını dağıttıklarını hatırlarsınız...( Ve üstelik bu video tanıtımda kullanılacak ama hiçbir Arzın Çocukları Mensubu buna birşey demedi rezil olduğumuz halde )

Yani demek istediğim şey şu ; HİÇKİMSE KENDİNİ YORMASIN ÇÜNKÜ 2 KLANINDA BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYET ETTİKLERİ KONULAR BİTMEZ...

Temiz bir İKV için...Selametle...
ZuLFiKaR shefa sağlıkolsun DrAİLANTHUS
İnneddine İndallahil İSLAM...
Kullanıcı avatarı
ZuLFiKaR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Qazap

Mesaj gönderen ZuLFiKaR »

Ayrıca bu konunun amacının Yönetim Ekibinin almış olduğu karara karşı isyan olması, Yönetimin İçişlerine müdahalenin sözkonusu olması ve oyuncular arası tartışamalara yol açacağı hasebiyle her iki klan mensubu arkadaşların selahiyeti için KONUNUN KİLİTLENMESİNİ taleb ediyorum.
ZuLFiKaR shefa sağlıkolsun DrAİLANTHUS
İnneddine İndallahil İSLAM...
Kullanıcı avatarı
Fsekerrr
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Fsekerrr »

ZuLFiKaR yazdı:Selamun Aleykum Sayın İKV Severler.

Bu konuyu açan Ferhat' ı [ Fatih miydi..? ] tebrik ediyorum öncelikle , şimdiye kadar hiçbir konu bu kadar tartışmaya müsait olmamıştı :)

Öncelikle birşeyi hatırlatmakta fayda görüyorum, bu yeni bölgelerin gelmesiyle beraber Mısır Çarşısı girişinde oluşan izdihamdan ötürü Arzın Çocuklarının %80 i rahatsız olmuş, kendi aralarında isyan etmişlerdir tıpkı Meteor Bölgesi girişinde olan izdiham gibi.Mail yoluyla İKV Yönetimine rahatsızlıklarını bildirmiş olabilir Arzın Çocukları ama Grup Bölgeleri geldiğinden bu yana Forumda Arzların şikayetleri ile ilgili bir konuya rastlamadım.Ben Lodosları anlıyorum seslerinin daha gür çıkmalarını istiyorlar ki buraya konu açıldı ama bu serzenişlerinizi Yönetim Ekibine bildirmedikçe her isteğiniz yarım kalır malesef.Bu konuya yazılan cevap kadar Yönetim Ekibine Mail atılmış olsaydınız daha çok dikkat çekerdiniz.

Şahsım adına söylemek istiyorum ben Mısır Çarşısı girişindeki Lodos izdihamından hiç şikayetçi değilim.Sığınak' a sokacağım karakterimi çok nadir ordan çıkartırım, illede çıkarmak zorunda kalırsam Er Meydanından Sancağa geçiş yaparım ve gece vakti tekrar Mısır Çarşısına girerim.Çok gerekirde Mısır Çarşısına girmem gerekirse toplarım Loncamı, arkadaşımı, grubumu KESE KESE girerim...Olmazsada çok çok ölürüz.

Birşey daha söylemek istiyorum.Siz diyorsunuz ki Yönetim Ekibi Arzın Çocukları Klanının menfaatleri doğrultusunda hareket ediyor.Kendinize göre haklı olduğunuz taraflar olabilir fakat siz istesenizde istemesenizde İKV ' nin bir Üst Yönetim kademesi var ve bu Yönetim kademesinin aldığı kararlara uymak zorundasınız bizim gibi.Emin olun oyunun Senaryosu dışında hiçbirşeyi bu sanal dünyaya adapte etmezler.

Geleyim Arzın Çocukları Klanına geçilen kıyak mevzusuna ( sizin tabirinizle ) :[/b]

[GM] Abura ' nın hiç yoktan tek başına Handan Hanımı peş peşe 2 kez öldürmesini hatırlarsınız...

Bu olayın hemen ardından [GM] Madturk yada [GM] Gorgar olabilir.Lodos Kalesini basıp tüm muhafızları kesip İsmet Bey' in Enerjisini % 30 da bırakıp çıktığını hatırlarsınız...

Meteor Bölgesindeki Lodos Sancağının stratejik konumu malum...( Arzın Çocuklarının Eminönüne geçiş olasılığı % 30 )

Eminönü Bankanın durumu malum... ( Her Daim Lodos İşgalinde )

En son yapılan ve Yönetim' in Tanıtım Videosunda kullanacağını açıkladığı Büyük Klan Savaşında 1 Yönetici hariç bütün [GM] lerin ve yöneticilerin Lodos Klanına mensup olarak Arzın Çocukları Klanını dağıttıklarını hatırlarsınız...( Ve üstelik bu video tanıtımda kullanılacak ama hiçbir Arzın Çocukları Mensubu buna birşey demedi rezil olduğumuz halde )

Yani demek istediğim şey şu ; HİÇKİMSE KENDİNİ YORMASIN ÇÜNKÜ 2 KLANINDA BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYET ETTİKLERİ KONULAR BİTMEZ...

Temiz bir İKV için...Selametle...

Merve ben arzların hepsinin mail attıgını sanmıyorum. Sadece Roa dakilerden 1 kaç kişi tanıdığı kişilere bunu demesi yeterli oldu diye düşünüyorum. Biz lodos olarak istedigimz kadar mail atalım. bize cvp gelmicektir. Oyunda resmen taraf tutma var bunu herkes biliyor bunun sonu nolcak cok merak ediyorum yoneticilere bakıyorum sadece 2 tane lodos var gerisi hep arz gmlere bakıyorm bi kere arz kaleyi basalım demediler hep lodos kaleyi basıyorlar nedense
TORUK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen TORUK »

konfucyus

BU ARZLAR SANA NE YAPTI KARDEŞ NEDEN BÖYLE DUMAN GİBİSİN AĞZINDAN HER KELİME ARZ OLARAK ÇIKIYO

DAHA FAZLA KONUŞMA BENCE BATIYOSUN konfucyus BU KARAKTER ADINA YAKIŞIR ŞEKİLDE YORUM YAP BENCE
TORUK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen TORUK »

Fsekerrr KARDEŞ

ARZLAR METEORA İNDİĞİNDE YERALTINA GİDERKEN NERDEN GEÇİYOLAR

YORUMUNU BEKLİYORUM
Kullanıcı avatarı
bydeathh
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen bydeathh »

TORUK yazdı:konfucyus

BU ARZLAR SANA NE YAPTI KARDEŞ NEDEN BÖYLE DUMAN GİBİSİN AĞZINDAN HER KELİME ARZ OLARAK ÇIKIYO

DAHA FAZLA KONUŞMA BENCE BATIYOSUN konfucyus BU KARAKTER ADINA YAKIŞIR ŞEKİLDE YORUM YAP BENCE
YA OLAY CIKARTMAK ZORUNDAMISIN KARDEŞİM ŞİMDİ ADAMLAR SÖWÜCEK SANA BUNUMU İSTİYOSUN ???
Resim
Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
Kullanıcı avatarı
DeliRockci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen DeliRockci »

O kapı nerenize batıyor derdim ama neyse bu arada oyunda beni ayar etmiştin fero ama görevlerle ve madenlerle ilgili dediğin doğru ;)
IKVONLINE
Asistan Delirockçı

“Genel Sohbet” sayfasına dön