ben i geri alırmı acaba
-
Turkokaradulx
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
ben i geri alırmı acaba
ben meranın en eski oyuncularından grkan musade varsa tekrar mranda oynamak istiyorum sizin de bir sozunuzu alem dedim suankı sunucum sancak=kuklacı=tılsım=beyaz kosk klan arz ne diyorsunuz ?????
Re: ben i geri alırmı acaba
Turkokaradulx yazdı:ben meranın en eski oyuncularından grkan musade varsa tekrar mranda oynamak istiyorum sizin de bir sozunuzu alem dedim suankı sunucum sancak=kuklacı=tılsım=beyaz kosk klan arz ne diyorsunuz ?????
Arkadaş sen zihinsel engellimisin ? Allah aşkına gelme zaten akıllı adama hasretiz zaten arz klanında yer kalmamış kontejyan boşalınca biz sana haber veririz
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
Re: ben i geri alırmı acaba
Grand yazdı:Turkokaradulx yazdı:ben meranın en eski oyuncularından grkan musade varsa tekrar mranda oynamak istiyorum sizin de bir sozunuzu alem dedim suankı sunucum sancak=kuklacı=tılsım=beyaz kosk klan arz ne diyorsunuz ?????
Arkadaş sen zihinsel engellimisin ? Allah aşkına gelme zaten akıllı adama hasretiz zaten arz klanında yer kalmamış kontejyan boşalınca biz sana haber veririz
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.