ben i geri alırmı acaba

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Turkokaradulx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

ben i geri alırmı acaba

Mesaj gönderen Turkokaradulx »

ben meranın en eski oyuncularından grkan musade varsa tekrar mranda oynamak istiyorum sizin de bir sozunuzu alem dedim suankı sunucum sancak=kuklacı=tılsım=beyaz kosk klan arz ne diyorsunuz ?????
Grand
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: ben i geri alırmı acaba

Mesaj gönderen Grand »

Turkokaradulx yazdı:ben meranın en eski oyuncularından grkan musade varsa tekrar mranda oynamak istiyorum sizin de bir sozunuzu alem dedim suankı sunucum sancak=kuklacı=tılsım=beyaz kosk klan arz ne diyorsunuz ?????

Arkadaş sen zihinsel engellimisin ? Allah aşkına gelme zaten akıllı adama hasretiz zaten arz klanında yer kalmamış kontejyan boşalınca biz sana haber veririz :)
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
Grand
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: ben i geri alırmı acaba

Mesaj gönderen Grand »

Grand yazdı:
Turkokaradulx yazdı:ben meranın en eski oyuncularından grkan musade varsa tekrar mranda oynamak istiyorum sizin de bir sozunuzu alem dedim suankı sunucum sancak=kuklacı=tılsım=beyaz kosk klan arz ne diyorsunuz ?????

Arkadaş sen zihinsel engellimisin ? Allah aşkına gelme zaten akıllı adama hasretiz zaten arz klanında yer kalmamış kontejyan boşalınca biz sana haber veririz :)
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.

“Genel Sohbet” sayfasına dön