****ŞAHESERLER**** TL ile alımı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Comrade
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: ****ŞAHESERLER**** TL ile alımı

Mesaj gönderen Comrade »

oyun parasıyla olsun demiyoruz gerçek para diyoruz.Gerçek para emek harcanmadan mı kazanılıyor?
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Comrade yazdı:oyun parasıyla olsun demiyoruz gerçek para diyoruz.Gerçek para emek harcanmadan mı kazanılıyor?

herkes emek harcayarak mı kazanıyor?Babasından para alan gidecek alacak.
Bende diyorum ki eğer bu sistem gelecekse bana şaheser üretmek için uğraştığım zamanımı yada kaç paraya satılıyorsa o parayı verin.
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

turkoxHAMSTER yazdı:
Comrade yazdı:oyun parasıyla olsun demiyoruz gerçek para diyoruz.Gerçek para emek harcanmadan mı kazanılıyor?

Bende diyorum ki eğer bu sistem gelecekse bana şaheser üretmek için uğraştığım zamanımı yada kaç paraya satılıyorsa o parayı verin.
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Reymond »

KaraXHayalet yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:

Kusura bakmayın ama şaheser bulunanların çoğu ya beta carı ya da senelik oyuncular bn tılsımda 2 senedir oynuyorum bundan önce 1 sene meranda oynamışdım size şunu söyleyim ben eğer bono hatalarında oyunda olsaydım şuanda belki benimde elim şaheserler olur belki ben meran yrine tılsımda başlasaydım belki bende en güçlülr arasında olurdum ama gerçek olan şu var herşey değişti artık kadimi bil kesmek imkansıza yaklaştı oyunun anlamı bile kalmadı inşallah bu günleri aramayız ne diyim yazık böyle oyuna yazık harcanan paraya en azından şahserlr tl ile satılırsa adam gibi bir şy olur oyunda toparlar biraz
<)
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kertenkele »

Oyun içi hiçbir eşya materyal veyahut herhangibirşey reel hayatta gerçek parayla satılamaz
konu kilit
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Reymond yazdı:
KaraXHayalet yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:

Kusura bakmayın ama şaheser bulunanların çoğu ya beta carı ya da senelik oyuncular bn tılsımda 2 senedir oynuyorum bundan önce 1 sene meranda oynamışdım size şunu söyleyim ben eğer bono hatalarında oyunda olsaydım şuanda belki benimde elim şaheserler olur belki ben meran yrine tılsımda başlasaydım belki bende en güçlülr arasında olurdum ama gerçek olan şu var herşey değişti artık kadimi bil kesmek imkansıza yaklaştı oyunun anlamı bile kalmadı inşallah bu günleri aramayız ne diyim yazık böyle oyuna yazık harcanan paraya en azından şahserlr tl ile satılırsa adam gibi bir şy olur oyunda toparlar biraz

ben sunucumda 1 yıldır oynuyorum.Zaten sunucum açılalı 2 yıl oldu .Ve sunucumda bono hiç yok çünkü sunucu bonolar kaldırıldıktan sonra açıldı.
Kullanıcı avatarı
gercenisli
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen gercenisli »

kertenkele yazdı:
Oyun içi hiçbir eşya materyal veyahut herhangibirşey reel hayatta gerçek parayla satılamaz
konu kilit
GÜNCEL

Boş boş yorumlar yazıp durmayın.Mantıklı bir Gerekçeyle karşıma çıkın
Tükürülecek o kadar surat varken yerlere TÜKÜRMEYİN
erdinc
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen erdinc »

Gecemizi gündüzümüze katarak maden çekip para kastık..
Kadim görevini defalarca yaptık..
Eskiden olduğu gibi oyun kolay değil,beta yıllarında başlayan ve devam eden bir kolaylık vardı
ama artık yok hatalar bulunduğu zaman düzeltiliyor..
Oyun ne kadar zor olursa o kadar hareketli olur..
Tl sistemine gelecek olursam;kimse kendisinden,ailesinden,okul harçlığından kısıp düşünmesinler böyle bir şey..
Para kolay kazanılmıyor ve İstanbul Kıyamet Vakti'ne yardım için plus paket alımları var..
İlla para sistemi olsun diyorsanız,200.000.000 civarında ya da daha yüksek bir mebla olmalıdır..

Karagumruk
KaraGumruK - IKGumruKI
Kullanıcı avatarı
gercenisli
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen gercenisli »

erdinc yazdı:Gecemizi gündüzümüze katarak maden çekip para kastık..
Kadim görevini defalarca yaptık..
Eskiden olduğu gibi oyun kolay değil,beta yıllarında başlayan ve devam eden bir kolaylık vardı
ama artık yok hatalar bulunduğu zaman düzeltiliyor..
Oyun ne kadar zor olursa o kadar hareketli olur..
Tl sistemine gelecek olursam;kimse kendisinden,ailesinden,okul harçlığından kısıp düşünmesinler böyle bir şey..
Para kolay kazanılmıyor ve İstanbul Kıyamet Vakti'ne yardım için plus paket alımları var..
İlla para sistemi olsun diyorsanız,200.000.000 civarında ya da daha yüksek bir mebla olmalıdır..

Karagumruk
sanal para gercek para ile satılırsa işte ozaman oyunun düzeni dağılır.[set dizme,saheser üretme..]
Sadece ŞAHESER para ile satılırsa iyi olur.Aktarılmaz satılmaz.
Veya bu da olmuyorsa
KADİMİN GÜCÜNÜ DÜŞÜRSÜNLER
Tükürülecek o kadar surat varken yerlere TÜKÜRMEYİN
Kullanıcı avatarı
Lordofmages
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Lordofmages »

Tam destek veriyorum şimdi çocuklar misal işleri yok güçleri yok akşama kadar maden başındalar ama çalışanlar o kadar şanslı değil.Bi madenin başına gdiyorum 10 kişi var biri çekiyo saf cıkarsa ana avrat saymalar felan kötü şeyler TL ile alım çıksın inanki oyuncu sayısı daha da artacak.
Ah şu Arkadaş sandıklarımız.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön