Bu son güncellemeden sonra Kadim kesmek imkansız gibi oldu.Bu kadimi ya ilk çıktığında bu derece zor olacaktı veya güncellemeden sonra yine aynı kalmalıydı. .Bu yüzden Şaheser Üretimide zorlaştı.İyi olmadı.Bu yüzden bence Ecel Latif Ejder Ashab gibi silahlar Gercek para ile de alınmalı bence..20 30 40 Tl gibi makul bir fiyat ile satılmalı
Plus nasıl yolllarla alınıyorsa Şaheserlerde o yolla alınmalı..Sadece Şaheserler satılmalı..
emin olun İkv nin gelişmesinde de çok katkısı olur .
Tükürülecek o kadar surat varken yerlere TÜKÜRMEYİN
bu arada şimdiden söyleyeyim..bazı kişiler ''Biz o silahlar üretmek için sabahladık,emek verdik'' gibi yorumlar yapacaktır eminim.. emin olun.Biz Tl yi sokakta bulmuyoruz..Ve kazanmasıda kolay değil şimdiden söyleyeyim dedim
Tükürülecek o kadar surat varken yerlere TÜKÜRMEYİN
gercenisli yazdı:bu arada şimdiden söyleyeyim..bazı kişiler ''Biz o silahlar üretmek için sabahladık,emek verdik'' gibi yorumlar yapacaktır eminim.. emin olun.Biz Tl yi sokakta bulmuyoruz..Ve kazanmasıda kolay değil şimdiden söyleyeyim dedim
Şansın yaver giderse yerden 50TL bile bulabilirsin. Hem herkes değil mesela sen yerde bir züdan bulup sahibine ulaştırmaya uğraşırsın belki bazılarımız yapmaz. AYRICA SENİN ÖNERİN ÇOCUKLARI ÇOK FARKLI ŞEKİLDE YÖNLENDİRİR. Örneğin çocuk 50lira biriktirmek için ailesinden habersiz belki elini babasının cebine atcak belki ailesine yalan söylemek zoorunda kalıcak :S
Arkadaşım oyunun geliri zaten belli "plus" paketi tabiki bunun dışında itemlerde satılacaksa ko rom gibi oyunlardan farkı kalmaz ikv nin de şurda zaten zevk için oynuyoruz extradan para ödemek herkesin işine gelmez bence ve haklısın bu hidralar için bir çalışma yapılması şart tabi oyun yönetimi oyuncuların isteklerini ciddiye alırlarsa ilgilenirler.
Minos ( Bazı Özürlüler Minoş Olarak telaffuz ediyorlar doğrusu yandadır iyi okuyun )
AşkxFixxer
şaheserlerin parayla satılması oyunun ölümü anlamına gelir zaten oyunu zevkli kılan şaheserlerin büyük emeklerle yapılması şimdi sen kalkmış hemen hazıra konalım diyorsun yanlış
Ben dün ölesine yere baktım bedava dondurma vardı ama senin dediğin 50 lira bir retail (sınırsız) olarak istiyorsan çok ucuz mesela warrock a bak famas silahı sınırsız 250 liraydı en son 50 lira çok ucuz birde kadimin hp arttırıldımı ?