Yeşil-Kadim Hidra Konusu
Re: Yeşil-Kadim Hidra Konusu
bakın şuanda zaten karakter satılıyor fakat bu yönetimin koyduğu bir kural onlar çiğnerse bende klandan yazarım benim bu charım satılık diye banlayamaz hakkı kalmamış olur bunu anlatmak istiyorum o zaman oyun ticarete döner seyyar satıcı gibi oluruz :lol: buda T.C. anayasasında yasaklanmışdır. Biraz geniş görün lütfen ne demek istediğimi gayet iyi anlayacaksınız. Hep okuyosunuz düşünmüyorsunuz.
...
http://www.istanbuloyun.com/support/legal.htm
Lisans Hakkını gözetleyin ticaret yasakdır.
Lisans Hakkını gözetleyin ticaret yasakdır.
...
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Biz illa silinsin demiyoruz öneri getiriyoruz.Siz emeğinizi düşünüyorsunuz fakat o emek hidranın güçsüzlüğü zamanındaydı ve bu fırsattan yararlanıp şaheser ürettiniz.Peki yeni başlayanlar ne yapsın bencillikte sınır tanımıyorsunuz.qalanoth yazdı:Peki Ya Pençeleri Parayla Alanlar... ??
O Kadar Kişi Sabahlara Kadar Kesmek İçin Bekledi..
Ve Nihayetinde Birçok Kişi Amacına Ulaştı..
Şimdi Siz Gelmiş.. Şaheserler Silinsin Diyorsunuz ..
Peki Ya Onca Verilen Emek Ne Olucak..
Yönetimin Sizin Kadar Düşüncesiz Olmayacağı Fikrindeyim..
Böyle Bir Düşünce Gerçekleşemez..!
Eğer Böyle Birşey Yapıcak Olsalarda En Başında Yaparlardı..
Hiç Kuşkusuz..
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
3. Uyarılar
Kullanım koşulları veya diğer kurallardaki değişiklikleri içeren ama onlarla sınırlı olmayan uyarılar; e-posta, normal posta veya sitelerdeki uyarı/duyuru linkleriyle yapılabilir. Kullanım koşulları size haber verilmeden değiştirilebilir. Kullanım koşullarını periyodik olarak gözden geçirerek, uygun davrandığınızdan emin olmak durumundasınız. Ayrıca, bazı uygulama ve servisleri kullanırken, o uygulama ve servislere özel ve size zaman zaman gösterilen yada gönderilen kurallara uymak durumunda kalabilirsiniz. Bütün bu şartlar ve kurallar, bu vesileyle, burada belirtilen kullanım şartlarına dahil edilmiş kabul edilir.
6. Yükümlülüklerin Sınırlandırılması
SOBEE HİÇBİR ŞEKİLDE HERHANGİ BİR UYGULAMADAN KAYNAKLANAN VEYA ONUNLA İLGİLİ KAYIPLARDAN, GELİR KAYIPLARINDAN, VEYA HERHANGİ BİR ÖZEL ZARARDAN DOĞRUDAN YADA DOLAYLI OLARAK SORUMLU TUTULAMAZ. BELİRTİLEN SINIRLAMALAR, SOBEE'NİN BU TİP ZARARLARDAN HABERDAR EDİLMİŞ OLMASI İLE ORTADAN KALKMAZ.
bunu demek istemezdim ama birkaç kişinin söyledikleri ağırıma gitti:
yol alın.
Kullanım koşulları veya diğer kurallardaki değişiklikleri içeren ama onlarla sınırlı olmayan uyarılar; e-posta, normal posta veya sitelerdeki uyarı/duyuru linkleriyle yapılabilir. Kullanım koşulları size haber verilmeden değiştirilebilir. Kullanım koşullarını periyodik olarak gözden geçirerek, uygun davrandığınızdan emin olmak durumundasınız. Ayrıca, bazı uygulama ve servisleri kullanırken, o uygulama ve servislere özel ve size zaman zaman gösterilen yada gönderilen kurallara uymak durumunda kalabilirsiniz. Bütün bu şartlar ve kurallar, bu vesileyle, burada belirtilen kullanım şartlarına dahil edilmiş kabul edilir.
6. Yükümlülüklerin Sınırlandırılması
SOBEE HİÇBİR ŞEKİLDE HERHANGİ BİR UYGULAMADAN KAYNAKLANAN VEYA ONUNLA İLGİLİ KAYIPLARDAN, GELİR KAYIPLARINDAN, VEYA HERHANGİ BİR ÖZEL ZARARDAN DOĞRUDAN YADA DOLAYLI OLARAK SORUMLU TUTULAMAZ. BELİRTİLEN SINIRLAMALAR, SOBEE'NİN BU TİP ZARARLARDAN HABERDAR EDİLMİŞ OLMASI İLE ORTADAN KALKMAZ.
bunu demek istemezdim ama birkaç kişinin söyledikleri ağırıma gitti:
yol alın.
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
bu arada böyle giderse sen gene ban yiyecen Grand haberin olsunher gördüğüm kadim konusuna dediğim gibi bunun olmaması gerekiyor hikayede o kadar kişi gidip tek kafasını koparbiliyorlar ancak şu anda Kadimi kesebilmenin yolları var ancak kişilerin Kadime gitmeden önce Gbm'ye girmesi lazım çünkü normal bir yetenek düzenlemesi ile olması çok zor ve 2 grupla da kesilmez ortalama 20-25 kişi gerek
en muhtemel düzenleme şu (yanlışım olursa yazın)
6-7 büyücü
meteorit ve bilgisi 15
buz ve bilgisi 15
yıldırım ve bilgisi 15
kutup 8
8-9 tank
kışkırtma 15
savaş narası 15
defansif 15
depar 15
ofansif 8
sert-ağır 15
7-8 şifacı
Şifa ve bilgisi 15
Can verme 15
Büyü bozma 15
Sakinleştirme 8
Fiziksel ve Element direnç alanı 15
Savaşçılar max hasardan çok zırh ve savunma itemlerine özen göstermeliidir
büyücüler fiziksel buz ve elektrikten oluşan set dizmelidir
Şifacılar için İbni cevo en iyisidir
Comrade yazdı:Biz illa silinsin demiyoruz öneri getiriyoruz.Siz emeğinizi düşünüyorsunuz fakat o emek hidranın güçsüzlüğü zamanındaydı ve bu fırsattan yararlanıp şaheser ürettiniz.Peki yeni başlayanlar ne yapsın bencillikte sınır tanımıyorsunuz.qalanoth yazdı:Peki Ya Pençeleri Parayla Alanlar... ??
O Kadar Kişi Sabahlara Kadar Kesmek İçin Bekledi..
Ve Nihayetinde Birçok Kişi Amacına Ulaştı..
Şimdi Siz Gelmiş.. Şaheserler Silinsin Diyorsunuz ..
Peki Ya Onca Verilen Emek Ne Olucak..
Yönetimin Sizin Kadar Düşüncesiz Olmayacağı Fikrindeyim..
Böyle Bir Düşünce Gerçekleşemez..!
Eğer Böyle Birşey Yapıcak Olsalarda En Başında Yaparlardı..
Hiç Kuşkusuz..
Kardeşim Biz Hatanın Bilincindemiydik Keserken Ne Bilelim Hata Olduğunu..
Madem Hata Vardı En Başından Düzelticeklerdi..
Bizim Ne Suçumuz Var Burda...???
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
Bizim suçumuz ne peki?
Biz neden güçlü haliyle kesmeye çalışalım?
Biz neden güçlü haliyle kesmeye çalışalım?
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Bu sadece haksızlık olmus olur eskiye dönmesi lazım hidranın.

SİNCE 2007...