Öncelikle konu hakkındaki çözümleri yazıyorum çünkü kimse yazıları sonuna kadar okumuyor okusa da 3-5 kişi okuyor.
Çözüm Önerileri
1- Yeşil ve Kadim Hidranın güçleri eski haline indirilebilir
2- Tüm şaheserler silinip oyuncuların çanta veya kasalarına üretim için gereken materyaller geri konulabilir
3- Plus Paket gibi para vererek şaheser alabliriz.
Şimdi bunu okuyanların bir kısmı karşı çıkacaktır.Onlarda çoktan şaheser üretmiş olanlardır ve dikkate de almam onları.
Neden bu tarz öneriler sundum?
1-Oyuncu yeni başlamış olabilir bu yüzden oyuncuya büyük ölçüde haksızlık oluyor.
2-Oyuncunun,oyun içinde tanıdık sayısı az olabilir veya loncası olmayabilir.Kaim ve yeşil görevini loncalar yapıyor genellikle.
Bir konuda Lathander hata yok yazmış.Demek istenilen 'yapan yapmıştır 'umrumuzda değil yeniler veya önceden kesemeyenler ne halleri varsa görsünler'' mi?
Oyun hikayesine uygun olmuş deniliyor bu da şaheseri olmayanlara haksızlık olmuyor mu?
Deniyor ki oyuncuların da güçleri eşit artırıldı.Peki neden eskisi gibi kesemiyor tek vuruşta ölüyoruz?
devamını da aksam saatlerinde ekleyeceğim.Konuya şaheseri olanlar karşı çıkacaktır bunu da belirteyim.
AÇ TOKUN HALİNDEN ANLAMAZMIŞ.
Yeşil-Kadim Hidra Konusu
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Re: Yeşil-Kadim Hidra Konusu
Güzel fikrilerin var şu şahaser işinide desdeğe atmalısın bence...
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Maalesef yönetimin bunların hiçbirini yapacağına inanmıyorum.Bence bir an önce taktik üretip kadimi kesmeye bakalım.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Yürekten tebrik ederim. çok güzel açıklayıcı olmus inş buna güzel bir cevap yazmalarını bekliyoruz sayın ikv yönetiminin.

SİNCE 2007...
En başta yapılması gereken şimdi yapıldı. Kadim hidra geldiğinde dediler. Sadece en güçlülerin üretebileceği şaheserler geldi diye. Biz başlarda sanıyorduk sadece oyunun en güçlüleri üretecek diye ama önüne gelen herkez Şaheser üretti. Kimin eline baksan şaheser var. Güncelleme geç olsada geldi. +1 Yönetim. Teşekkürler
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
ikv yönetimi her zaman eskinin ve zenginin yanındadır
kütük yaranları bile kaldırıp eskilerini reçetelerini kaldırmayarak yeni oyuncuları sürüm sürüm süründüren bir yönetimin hiç eşitliği falan düşüneceğini sanmıyorum.
kütük yaranları bile kaldırıp eskilerini reçetelerini kaldırmayarak yeni oyuncuları sürüm sürüm süründüren bir yönetimin hiç eşitliği falan düşüneceğini sanmıyorum.
Bu oyunda bazı kafası basmayn insanların anlayamadığı bir nokta var..Bazı şaheser sahipleri kadim ile ilgili konulara kadimin zaten böyle olması gerektiğini oyunun hikayesinden örneklerle anlatmaya çalışmışlar akılları sıra...Bu fikirlere karşı çıkılan çoğu kullanıcının az çok şaheser sahibi olduğunu herkes tahmin ediyor..Güzel kardeşlerim kadimin bu güçte olması gerektiğini bizde biliyoruz oyunun yapısına göre böyle olması gerektiğinin bizde farkındayız LAKİN bizim isyanımız şaheserleri ayağa düşürüp kadim hidrayı günde 50 şer kez kestirten o zamanlar oyunda online olan kullancıların ellerine çifter çifter şaheser geçmesini sağlayıp saçma sapan bir güncellemeyle oyuna yeni başlayan ve yeni aktif olmaya başlayan kullanıcıların haklarının hiçe sayılmasıdır.Bazı konulara baktımda herkes kendince fikirler taktikler geliştirmiş..İyide arkadaşım insanlar daha önce taktiksiz fikirsiz takır takır kadim keserken ben neden şimdi kadimi alt etmek için bin bir fikir üreteyim neden zorlayım kendimi..Bu konuda bana göre yapılcak tek şey şaheserlerin kaldırılıp üretenlerin malzemelerini tekrar iade edilmesidir ve kadim pençesi için para harcayan kullancıların harcadıkları miktar tespit edilip geri iade edilmesidir kaldı kı bu yönetimin bununla uğraşacagını da sanmıyorum senelerdir uygulanana haksızlıklara bir yenisi daha eklenecektir ve bu böyle kalacaktır.Grup bölgeleri güncellemesiyle kadim güncellemesini bilerek aynı zamana getirdilerki bu hatanın unutulmasını sağlayıp tekrar insanları oyuna adapte edeceklerdi..Kadim böyle olamsı gerekiyrodu baştan yapacaksın arkdaşım insanları kaos ortamına sürüklemeye kimsenin hakkı yok.İnsanlar emek vererek burda bir yerlere gelmeye çalışıyor.İnsanların suçu zamanında bu açıktan yararlanmamış olmakmı? Ben bu yönetimin bu konuda bu iin içindne çıkabilcegine inanmıyorum ve bir süre sonra unutulmaya yüz tutacaktır.Yönetim güzel yolda ilerliyor tebrik ederim hepsini..Kolay gelsinn
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
- STr0nGMaN
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sinop
Değerli oyuncular;
Yeşil Hidra ve Kadim Hidra'da güçlenme söz konusu değildir.
Biz ofansif dövüşmeye verdiğimiz için zırh açamıyoruz ve doğal olarak hidra zırhsız daha fazla vurmaktadır.
Yeşil Hidra ve Kadim Hidra'da güçlenme söz konusu değildir.
Biz ofansif dövüşmeye verdiğimiz için zırh açamıyoruz ve doğal olarak hidra zırhsız daha fazla vurmaktadır.
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
1 ikv yönetimi hiç bir şekilde bir oyun efsununu gerçek paraya satamaz kendi kurallarını çiğnemiş olur dava açılabilir bunu göze alamazlar
2 şaheserler silinemez o benim kişisel eşyamdır kişisel eşyamı silmek yada değeri görmemem koşulda haklarım hiçe sayılmış olur o yüzden hiç bir hakkı yok
3 cevabını verdim dediğin şeyi kendileri istesede yapamazlar oyun ticarete döner 1 dükkanı açmak için belge gerekiosa onun içinde gerekir binevi ticaret gibi oluyor sokakda polislerin satıcıları kovaladığı gibi ikvyide kovalarlar :lol:
2 şaheserler silinemez o benim kişisel eşyamdır kişisel eşyamı silmek yada değeri görmemem koşulda haklarım hiçe sayılmış olur o yüzden hiç bir hakkı yok
3 cevabını verdim dediğin şeyi kendileri istesede yapamazlar oyun ticarete döner 1 dükkanı açmak için belge gerekiosa onun içinde gerekir binevi ticaret gibi oluyor sokakda polislerin satıcıları kovaladığı gibi ikvyide kovalarlar :lol:
...
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
1 öyle dava açamazsın öyle bir hakkı varDavuTT yazdı:1 ikv yönetimi hiç bir şekilde bir oyun efsununu gerçek paraya satamaz kendi kurallarını çiğnemiş olur dava açılabilir bunu göze alamazlar
2 öyle bir hakkı da var