JuNoN oPeRaSyoNu.. Ellimiz Boş Döndük

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
henryxx2012
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: JuNoN oPeRaSyoNu.. Ellimiz Boş Döndük

Mesaj gönderen henryxx2012 »

Serhatt yazdı:Resim
Resim
Resim

Centron Kestik MadaLya Verdi Neyse Dedik Junon geLdik Onuda Kestik Oda madalya Verdii Okdr ixir harcadık orayaa gelene kdr verdigi sadece Madalya Gm Lere Duyrulur BOSS Kes alacagın Madalya olsun :cry: :cry:

JUnon u kesmeden önce görevi aldınız mı
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

Resim
Kullanıcı avatarı
Ottopsylancet
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ottopsylancet »

atabey yazdı:
Ottopsylancet yazdı:
atabey yazdı:Neden boş olsun ki ?

Adı üstünde Test Takımı kardesım onceden defalarca test etmisler en ince ayrintisina kadar turistik rehber gibi biliyorlar. Boyle bir kisinin grupta olmasi asırı kolaylik sagladıgı ınkar edilemez.

Ben kendi düsüncelerimi savunuyorum cevap gonderip uzatmassan sevinirim
+1905
Bir Lodos olarak dusuncelerime katılman beni sevindirdi,

Tesekkurler
Doğru düşünene herzaman katılırım :). Teşekkürler.
Resim
Resim
Resim
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Bakıyorum bazı arkadaşlar Hala aynı konuda sıkışıp kalmış. Bu neden olabilir ? Bence ya çekemediklerinden dolayı veya kesemediklerinden dolayı.

mckeremV'den alıntı.

Çekememek? Kesememek?

Junon'u sunucumuzda ilk olarak RoA kesti ve sunucumuzun ilk şifacı ve savaşçı zırhları kazanıldı. OrTeZ (İlyas abi)'me Işık Hanım Gece Zırhı, Şifor (Halil kardeşim)'e de ilk şifacı zırhı düştü.

Çekememek? Kesememek?
Kullanıcı avatarı
ProfessionaL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ProfessionaL »

atabey yazdı:
Bakıyorum bazı arkadaşlar Hala aynı konuda sıkışıp kalmış. Bu neden olabilir ? Bence ya çekemediklerinden dolayı veya kesemediklerinden dolayı.

mckeremV'den alıntı.

Çekememek? Kesememek?

Junon'u sunucumuzda ilk olarak RoA kesti ve sunucumuzun ilk şifacı ve savaşçı zırhları kazanıldı. OrTeZ (İlyas abi)'me Işık Hanım Gece Zırhı, Şifor (Halil kardeşim)'e de ilk şifacı zırhı düştü.

Çekememek? Kesememek?
Bakıyorum da o kadar forum kullanıcısı içinden bir tek sen üstüne alınmışsın ilginç ! Demekki seni tarif ediyormuşumda üstüne alınmışsın :) Bu oyunda GRUP BÖLGELERİNİ İLK BİTİREN 2 OYUNCU : BEN VE İSTANBULKARTALIB buda yeterli cevap olur umarm :D Bilmemek değil öğrenmemk ayp.
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!

Bediüzzaman
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Onceki yorumlara bakarsan bu Junon kesimini eleştiren bir tek ben varım da ondan ;)
Kullanıcı avatarı
Serhatt
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Serhatt »

Arkaslar Bunlarla Polemiğe girmeyn brakn konusunlar agzı olan konusuyor Oyunda herkes birbirni tanır kim küfürbaz kim değil Onuda biLir onun için Uzatmaya degmez he Atabey snde cok boş konusma Tmm ilk roa kesti bişi demiyorz tbrk ama biz kesnce nie bu kdr Zoruna Gitti anlayamadm oraya bi laf daha derdim ama nese
İyi Forumlar..
Resim

YAŞA... VE... YAŞAT...

Resim

Alayına Kardeşlik
ıCeHeaRT & eRaXkaYa & TooNYuKuK &
Kullanıcı avatarı
Sinekvalesi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sinekvalesi »

Cin0 yazdı:Resim

İSTANBULKARTALIB KüfüRbazMış MeğeRsem Bu YazıLarı siLseydin'ya Kimin ne oLduğunu Kimse biLmeseydi..
Selamlar,

Yahu bu isyan edenleri anlayamıyorum . Nedir kasıntınız ? Adam orada sinirden ve fotoda'da görüldüğü üzre, haklı olarak sitem etmis.Ve bir kisiye hakaret olarak değil, sürt.k junon'a :) Bu kadar hakaret ediyorsunuz Savas'ıma,yahu bu junon akrabanızmı oluyor ? Seviyorum Seni KARTALIM
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Serhatt yazdı:Arkaslar Bunlarla Polemiğe girmeyn brakn konusunlar agzı olan konusuyor Oyunda herkes birbirni tanır kim küfürbaz kim değil Onuda biLir onun için Uzatmaya degmez he Atabey snde cok boş konusma Tmm ilk roa kesti bişi demiyorz tbrk ama biz kesnce nie bu kdr Zoruna Gitti anlayamadm oraya bi laf daha derdim ama nese
İyi Forumlar..

Lodosların kesimlerini TT'den biriyle yapmasi her zaman tartısma konusu olmusdur

Neden zoruma gıtsın ? :?

Ben kendi görüşlerimi belirtiyorum sadece diyorum ki; TT ile kesimler çok kolay oluyor!

Lutfen daha cevap yazmayin kapansın!
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kerim73 »

atabey yazdı:
Serhatt yazdı:Arkaslar Bunlarla Polemiğe girmeyn brakn konusunlar agzı olan konusuyor Oyunda herkes birbirni tanır kim küfürbaz kim değil Onuda biLir onun için Uzatmaya degmez he Atabey snde cok boş konusma Tmm ilk roa kesti bişi demiyorz tbrk ama biz kesnce nie bu kdr Zoruna Gitti anlayamadm oraya bi laf daha derdim ama nese
İyi Forumlar..

Lodosların kesimlerini TT'den biriyle yapmasi her zaman tartısma konusu olmusdur

Neden zoruma gıtsın ? :?

Ben kendi görüşlerimi belirtiyorum sadece diyorum ki; TT ile kesimler çok kolay oluyor!

Lutfen daha cevap yazmayin kapansın!
Senin kadar boş konuşanını görmedim ya Junon takti,ği bellidir daha nesi var.

Git önce kendini Kenan da geliştir. Sonra junon a ayak atarsın.

Junon taktiği basit ama uygulayabilecek oyuncu kalitesine bağlıdır. Hala Junon kesimini Öğrenemediysen senin sorunun Adamlar 1 ay testte kaldı al sana 1 ay geçti Grup bölgelerinin gelmesi. Artık senin de onlardan bir farkın yoq kesebiliorsan kes. Kesemiorsan da Saygı göster kesenlere. Gereksiz Konuyla alakası olmayan Saçma sapan fikirler koyma ortaya Yoksa öle fikirin içine ben ederim. Senin tek yapacağın Tebrik etmek olacak . Yoksa kapa çeneni.. Bu loncanın adamlarının da çenesi bi düşmüş. bi düşmüş. Hadi uzayın da bi daha Lodoslara laf etme.
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Selamlar;

Başarınız için öncelikle tebrik ederim.

Savaş'ın orda ettiği hakaret aslında kim olursa olsun sergileyeceği bir davranış :) en büyük bossu kes elin boş dön :)
İnş. en kısa zamanda zırhına kavuşursun Savaş'ım :) eninde sonunda düşecek nede olsa :)

Gelelim diğer konuya; Bizim lafımız TT'lere değildir bu ayrımı iyi yapalım lütfen, onlarda oyuncu tabiki kesecek. Bizim lafımız TT grubuyla kesip daha sonra forumda, oyunda "kestik ne oldu havanız mı kaldı, size tek cevabımız ./nah 'tır. " diyen oyuncularadır.

Serhatt yazdı: Oyunda herkes birbirni tanır kim küfürbaz kim değil Onuda biLir
Evet doğru kim küfürbaz kim değil biliyoruz meraklanma sen ;) Forumda esirgediğin lafları oyunda çok güzel sarfediyorsun!

Ve sen! kerim73!
kerim73 yazdı: Yoksa kapa çeneni.. Bu loncanın adamlarının da çenesi bi düşmüş. bi düşmüş. Hadi uzayın da bi daha Lodoslara laf etme.
Benim herhangi bir lonca üyeme ya da loncama hitap ederken haddini bil!

Not: Junon taktikleri biliniyor peki sen kestin mi ? ayrıca Kenanda kendini geliştir dediğin adam sunucuda kenanı kesen ilk gruplardan birindeydi ;)

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

“Genel Sohbet” sayfasına dön