Serhatt yazdı:
![]()
Centron Kestik MadaLya Verdi Neyse Dedik Junon geLdik Onuda Kestik Oda madalya Verdii Okdr ixir harcadık orayaa gelene kdr verdigi sadece Madalya Gm Lere Duyrulur BOSS Kes alacagın Madalya olsun![]()
JUnon u kesmeden önce görevi aldınız mı

Serhatt yazdı:
![]()
Centron Kestik MadaLya Verdi Neyse Dedik Junon geLdik Onuda Kestik Oda madalya Verdii Okdr ixir harcadık orayaa gelene kdr verdigi sadece Madalya Gm Lere Duyrulur BOSS Kes alacagın Madalya olsun![]()

Doğru düşünene herzaman katılırımatabey yazdı:Bir Lodos olarak dusuncelerime katılman beni sevindirdi,Ottopsylancet yazdı:+1905atabey yazdı:Neden boş olsun ki ?
Adı üstünde Test Takımı kardesım onceden defalarca test etmisler en ince ayrintisina kadar turistik rehber gibi biliyorlar. Boyle bir kisinin grupta olmasi asırı kolaylik sagladıgı ınkar edilemez.
Ben kendi düsüncelerimi savunuyorum cevap gonderip uzatmassan sevinirim
Tesekkurler

Bakıyorum bazı arkadaşlar Hala aynı konuda sıkışıp kalmış. Bu neden olabilir ? Bence ya çekemediklerinden dolayı veya kesemediklerinden dolayı.

Bakıyorum da o kadar forum kullanıcısı içinden bir tek sen üstüne alınmışsın ilginç ! Demekki seni tarif ediyormuşumda üstüne alınmışsınatabey yazdı:Bakıyorum bazı arkadaşlar Hala aynı konuda sıkışıp kalmış. Bu neden olabilir ? Bence ya çekemediklerinden dolayı veya kesemediklerinden dolayı.
mckeremV'den alıntı.
Çekememek? Kesememek?
Junon'u sunucumuzda ilk olarak RoA kesti ve sunucumuzun ilk şifacı ve savaşçı zırhları kazanıldı. OrTeZ (İlyas abi)'me Işık Hanım Gece Zırhı, Şifor (Halil kardeşim)'e de ilk şifacı zırhı düştü.
Çekememek? Kesememek?

Selamlar,Cin0 yazdı:
İSTANBULKARTALIB KüfüRbazMış MeğeRsem Bu YazıLarı siLseydin'ya Kimin ne oLduğunu Kimse biLmeseydi..
Serhatt yazdı:Arkaslar Bunlarla Polemiğe girmeyn brakn konusunlar agzı olan konusuyor Oyunda herkes birbirni tanır kim küfürbaz kim değil Onuda biLir onun için Uzatmaya degmez he Atabey snde cok boş konusma Tmm ilk roa kesti bişi demiyorz tbrk ama biz kesnce nie bu kdr Zoruna Gitti anlayamadm oraya bi laf daha derdim ama nese
İyi Forumlar..

Senin kadar boş konuşanını görmedim ya Junon takti,ği bellidir daha nesi var.atabey yazdı:Serhatt yazdı:Arkaslar Bunlarla Polemiğe girmeyn brakn konusunlar agzı olan konusuyor Oyunda herkes birbirni tanır kim küfürbaz kim değil Onuda biLir onun için Uzatmaya degmez he Atabey snde cok boş konusma Tmm ilk roa kesti bişi demiyorz tbrk ama biz kesnce nie bu kdr Zoruna Gitti anlayamadm oraya bi laf daha derdim ama nese
İyi Forumlar..
Lodosların kesimlerini TT'den biriyle yapmasi her zaman tartısma konusu olmusdur
Neden zoruma gıtsın ? :?
Ben kendi görüşlerimi belirtiyorum sadece diyorum ki; TT ile kesimler çok kolay oluyor!
Lutfen daha cevap yazmayin kapansın!

Evet doğru kim küfürbaz kim değil biliyoruz meraklanma senSerhatt yazdı: Oyunda herkes birbirni tanır kim küfürbaz kim değil Onuda biLir
Benim herhangi bir lonca üyeme ya da loncama hitap ederken haddini bil!kerim73 yazdı: Yoksa kapa çeneni.. Bu loncanın adamlarının da çenesi bi düşmüş. bi düşmüş. Hadi uzayın da bi daha Lodoslara laf etme.