Selimin Öğrencileri Grubu

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Selimin Öğrencileri Grubu

Mesaj gönderen MykonS »

Arkadaşlar bu aralar Tılsımda bir sürü lonca kuruluyor ama bu loncalar 1 hafta ve ya 1 ay sonra kapanıyor.Ben de bunun için bir grup kurmayı düşündüm . Bu grup sadece şifacı ve büyücülerden oluşacak ve toplam bir grup sayısı kadar yani 6 kişi olacak .
Bu grupta bir başkan ve bir başkan yardımcısı bulunacak ama kararlar yapılacak oylamalar sonucu alınacak . Oy oranı fazla ise yürürlükten geçecek fazla değilse yürürlükten geçmeyecek .

Gelelim Kurallara

Kural 1 :[color=#FFFFFF] Grubun üyelerinin kullandığı karakterin özelliklerini iyi bilmesi gerekir .[/color]
Kural 2 :[color=#FFFFFF] Grubun üyeleri küfür , argo , hakaret içeren sözler kullanmayacaktır eğer kullanırsa oylamaya bakılmaksızın gruptan ihraç edilecektir.(Grup başkanı ve yardımcısı da dahil)[/color]
Kural 3 :[color=#FFFFFF] Grubunuz klanı Arzın Çocuklarıdır , kesinlikle karşı klana geçilmesi yasaktır aksi takdirde cezalandırılacaklardır.[/color]
Kural 4 :[color=#FFFFFF] Grupta bulunan herkes günde en az 2 saat online olmak zorundadır .( Mecburi haller dışında )[/color]
Kural 5 :[color=#FFFFFF] Grup toplantılarına mecbur olarak katılmak gereklidir . ( Eğer geçerli bir mazereti varsa grup başkanından toplantıda verilen bilgileri alacaktır )[/color]
Kural 6 :[color=#FFFFFF] Grupta bulunan herhangi biri yapılan tartışmalara girmeyecek ve iki tarafın arasında tarafsızlığını koruyacaktır.[/color]

Not : Grubumuzda 15 yaş sınırlaması vardır

Ceza Sistemi

Grup içindeki oyuncular küfür veya hakaret etmediği zaman yanlış bir hareket yaparlarsa ;
ilk sefer uyarılacak
ikinci sefer para cezası uygulanacak
üçüncü sefer gruptan men edilecektir

Bu kurallara uyan kişiler başvuru talebi yapabilirler

Başvuru talepleri ;
Oyuncunun adı ve Soyadı :
Oyuncunun yaşı :
Karakterinin adı :
Messenger adresi :
Referans :

Güncel Kadromuz

Konsantrasyon / Mykons --> Grup Başkanı (Savaş)
Reymond / Claudios --> Grup Başkan Yardımcısı (Bora)
Xxxreddevil -->Üye Alım Sorumlusu

Üye alımları devam etmektedir ....
1 Büyücü ve 2 şifa alınacaktır...
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Paine
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Paine »

MykonS yazdı:
Paine yazdı:Çok Saçma Konu Kilit Plss

Hadi ya saçma konuymuş ben düşüncemi yansıttım ve koydum bunun neresi şaçma forumda onlarca saçma konu var ki... bu aradaseni görüyorum Paine 35 lwl charla millete cok artislik yapıon ..
Sen kalk git kumda oyna

Tamam kardeş böyle konuşsanız bi sorun yokda neden gelipte bukadar sert eleştiriyorsunuz anlamıyorum .. Ben kabul ediyorum biraz ukalaca bir cevap vermis olabilirim ama bukadarda ileri gitmeyin..
Daha deminki arkadaş Reymond du galiba ağzını topla falan diyor ben kötü bir kelime kullanmadım.. Fazla büyütmeyelim bukadar olay yaratacağınızı bilsem kendi düşüncemide yansıtmazdım.. Sizlerden Özür Dilerim. Oldumu ? :D
Kullanıcı avatarı
CansuxCansu
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen CansuxCansu »

Grubunuz Hayırlı Olsun Arkadaşlar iyi bir grup olacağınızdan eminim başarılar dilerim.. önünüzde yolunuz açık .. Grubunuzun Hayırlara Vesile Olması Dileğiyle..

Sevgiler. ;

Cansuxcansu ( Tebrik Ederim Sizi Çok güzel Bir düşünce Arkanızdayım 8-) )
DeĞer VerDim YeTeri KaDaR ßUnDan SOnRa HerKes EdeRi KaDaR !!

Cansuxcansu (49)

Börteçinexzarif (48)

KLan :
Arz'ın Çocukları

Ay lav mi <3
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen MykonS »

CansuxCansu yazdı:Grubunuz Hayırlı Olsun Arkadaşlar iyi bir grup olacağınızdan eminim başarılar dilerim.. önünüzde yolunuz açık .. Grubunuzun Hayırlara Vesile Olması Dileğiyle..

Sevgiler. ;

Teşekkürler güzel yorumun için ;)
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

CansuxCansu yazdı:Grubunuz Hayırlı Olsun Arkadaşlar iyi bir grup olacağınızdan eminim başarılar dilerim.. önünüzde yolunuz açık .. Grubunuzun Hayırlara Vesile Olması Dileğiyle..

Sevgiler. ;

teşekkürler
<)
Kullanıcı avatarı
izhar
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Friends Of Heaven

Mesaj gönderen izhar »

bencede konu saçma madem 6 kışı grp kurcan zaten bırısı sensın gerıye 5 kışı kalıyor yanı oyunda 5 arkadaşın yoksa hıç oynama bence sen kımsın kı öğrencı yetıştırıyon :D
reymonda sanagelınce bu oyunda 1 başkanın war 1 loncan war o sanayeter sen yeterkı layık ol
bır wadıde 2 başkan olmaz ya bızı seç ya onları eğer kı bu grba gırceksen bızle bı alakan kalmaz loncadan ıhraç edılırsın
kanunixxbaşkan
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

iyide bu bir lonca değil ki ?
<)
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Enderxangel »

Aslında mantıklı bir düşünce..
Özellikle grup bölgelerinde bir bütünlük sağlarsınız..
Umarım başarılı olursunuz..Hayırlı olsun..
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

izhar yazdı:bencede konu saçma madem 6 kışı grp kurcan zaten bırısı sensın gerıye 5 kışı kalıyor yanı oyunda 5 arkadaşın yoksa hıç oynama bence sen kımsın kı öğrencı yetıştırıyon :D
reymonda sanagelınce bu oyunda 1 başkanın war 1 loncan war o sanayeter sen yeterkı layık ol
bır wadıde 2 başkan olmaz ya bızı seç ya onları eğer kı bu grba gırceksen bızle bı alakan kalmaz loncadan ıhraç edılırsın
Evet haklısın abi bir başkanım var oda geçe yarsı oyuna giriyo online süresi kaç saat abi 30 dk mı yoksa 1 saat mi ? en son ne zaman toplantı yaptık ? ben hatırlamıyorum !

en son ne zaman bütün lonca toplanıp bir etkinlik yapık ?
millet kenan gidip duruyor ne zaman biz gittik ?
abi burda oyuna girince selam veren bile yok lonca havasını bırak benim loncaya girmemin nedeni siz akif görmemdi ama yanılmışım atıcaksan at başkan sensin ve ikincisi bu bir lonca değil ve ayrıca konsantrasyonu başkandan çok kardeşim ,agabeyim gibi görüyorum !
<)
Kullanıcı avatarı
humanplate
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen humanplate »

Enderxangel yazdı:Aslında mantıklı bir düşünce..
Özellikle grup bölgelerinde bir bütünlük sağlarsınız..
Umarım başarılı olursunuz..Hayırlı olsun..

ARZ BİR FARZ ;)

Keyfe Keder Alayına Gider

“Genel Sohbet” sayfasına dön