Arkadaşlar bu aralar Tılsımda bir sürü lonca kuruluyor ama bu loncalar 1 hafta ve ya 1 ay sonra kapanıyor.Ben de bunun için bir grup kurmayı düşündüm . Bu grup sadece şifacı ve büyücülerden oluşacak ve toplam bir grup sayısı kadar yani 6 kişi olacak .
Bu grupta bir başkan ve bir başkan yardımcısı bulunacak ama kararlar yapılacak oylamalar sonucu alınacak . Oy oranı fazla ise yürürlükten geçecek fazla değilse yürürlükten geçmeyecek .
Gelelim Kurallara
Kural 1color=#FFFFFF] Grubun üyelerinin kullandığı karakterin özelliklerini iyi bilmesi gerekir .[/color] Kural 2 color=#FFFFFF] Grubun üyeleri küfür , argo , hakaret içeren sözler kullanmayacaktır eğer kullanırsa oylamaya bakılmaksızın gruptan ihraç edilecektir.(Grup başkanı ve yardımcısı da dahil)[/color] Kural 3 color=#FFFFFF] Grubunuz klanı Arzın Çocuklarıdır , kesinlikle karşı klana geçilmesi yasaktır aksi takdirde cezalandırılacaklardır.[/color] Kural 4color=#FFFFFF] Grupta bulunan herkes günde en az 2 saat online olmak zorundadır .( Mecburi haller dışında )[/color] Kural 5 color=#FFFFFF] Grup toplantılarına mecbur olarak katılmak gereklidir . ( Eğer geçerli bir mazereti varsa grup başkanından toplantıda verilen bilgileri alacaktır )[/color] Kural 6 color=#FFFFFF] Grupta bulunan herhangi biri yapılan tartışmalara girmeyecek ve iki tarafın arasında tarafsızlığını koruyacaktır.[/color]
Not : Grubumuzda 15 yaş sınırlaması vardır
Ceza Sistemi
Grup içindeki oyuncular küfür veya hakaret etmediği zaman yanlış bir hareket yaparlarsa ;
ilk sefer uyarılacak
ikinci sefer para cezası uygulanacak
üçüncü sefer gruptan men edilecektir
Bu kurallara uyan kişiler başvuru talebi yapabilirler
Başvuru talepleri ;
Oyuncunun adı ve Soyadı :
Oyuncunun yaşı :
Karakterinin adı :
Messenger adresi :
Referans :
Güncel Kadromuz
Konsantrasyon / Mykons --> Grup Başkanı (Savaş) Reymond / Claudios --> Grup Başkan Yardımcısı (Bora) Xxxreddevil -->Üye Alım Sorumlusu
Üye alımları devam etmektedir ....
1 Büyücü ve 2 şifa alınacaktır...
Hadi ya saçma konuymuş ben düşüncemi yansıttım ve koydum bunun neresi şaçma forumda onlarca saçma konu var ki... bu aradaseni görüyorum Paine 35 lwl charla millete cok artislik yapıon ..
Sen kalk git kumda oyna
Tamam kardeş böyle konuşsanız bi sorun yokda neden gelipte bukadar sert eleştiriyorsunuz anlamıyorum .. Ben kabul ediyorum biraz ukalaca bir cevap vermis olabilirim ama bukadarda ileri gitmeyin..
Daha deminki arkadaş Reymond du galiba ağzını topla falan diyor ben kötü bir kelime kullanmadım.. Fazla büyütmeyelim bukadar olay yaratacağınızı bilsem kendi düşüncemide yansıtmazdım.. Sizlerden Özür Dilerim. Oldumu ?
Grubunuz Hayırlı Olsun Arkadaşlar iyi bir grup olacağınızdan eminim başarılar dilerim.. önünüzde yolunuz açık .. Grubunuzun Hayırlara Vesile Olması Dileğiyle..
Sevgiler. ;
Cansuxcansu ( Tebrik Ederim Sizi Çok güzel Bir düşünce Arkanızdayım )
DeĞer VerDim YeTeri KaDaR ßUnDan SOnRa HerKes EdeRi KaDaR !!
CansuxCansu yazdı:Grubunuz Hayırlı Olsun Arkadaşlar iyi bir grup olacağınızdan eminim başarılar dilerim.. önünüzde yolunuz açık .. Grubunuzun Hayırlara Vesile Olması Dileğiyle..
Sevgiler. ;
CansuxCansu yazdı:Grubunuz Hayırlı Olsun Arkadaşlar iyi bir grup olacağınızdan eminim başarılar dilerim.. önünüzde yolunuz açık .. Grubunuzun Hayırlara Vesile Olması Dileğiyle..
Sevgiler. ;
bencede konu saçma madem 6 kışı grp kurcan zaten bırısı sensın gerıye 5 kışı kalıyor yanı oyunda 5 arkadaşın yoksa hıç oynama bence sen kımsın kı öğrencı yetıştırıyon
reymonda sanagelınce bu oyunda 1 başkanın war 1 loncan war o sanayeter sen yeterkı layık ol
bır wadıde 2 başkan olmaz ya bızı seç ya onları eğer kı bu grba gırceksen bızle bı alakan kalmaz loncadan ıhraç edılırsın
izhar yazdı:bencede konu saçma madem 6 kışı grp kurcan zaten bırısı sensın gerıye 5 kışı kalıyor yanı oyunda 5 arkadaşın yoksa hıç oynama bence sen kımsın kı öğrencı yetıştırıyon
reymonda sanagelınce bu oyunda 1 başkanın war 1 loncan war o sanayeter sen yeterkı layık ol
bır wadıde 2 başkan olmaz ya bızı seç ya onları eğer kı bu grba gırceksen bızle bı alakan kalmaz loncadan ıhraç edılırsın
Evet haklısın abi bir başkanım var oda geçe yarsı oyuna giriyo online süresi kaç saat abi 30 dk mı yoksa 1 saat mi ? en son ne zaman toplantı yaptık ? ben hatırlamıyorum !
en son ne zaman bütün lonca toplanıp bir etkinlik yapık ?
millet kenan gidip duruyor ne zaman biz gittik ?
abi burda oyuna girince selam veren bile yok lonca havasını bırak benim loncaya girmemin nedeni siz akif görmemdi ama yanılmışım atıcaksan at başkan sensin ve ikincisi bu bir lonca değil ve ayrıca konsantrasyonu başkandan çok kardeşim ,agabeyim gibi görüyorum !