şifacıda hiç bir zamn bencil olmicaksın mesela emde öncelik sen deil qrubundaqi qişiler olucak kendinde ölmemeyi biliceksin şifacıda kime yardım edersen mutlaka karşılıqını qörürsün iyi bir şifa olmak zeka ve kabiliyet ister...
Diğer bölgelerde olduğu gibi kasmaya çalışan düşük level şifacının elindeki hayvanı gıcıklık olsun diye çekip kaçıran(özellikle büyücüler) şahsiyetler olurya hani arada bi denk gelebilir! Adada bunlar olamaz, Adada ben en ufak birine sinirlendim mi, O adam nerde kasıyor ise, gidiyorum etraftaki tazıları üzerime çekiyorum(nasılsa şifacı kolay kolay ölmez), daha sonra o gıcık şahsiyetin yanına gidiyorum o şekilde, 1 puan verdiğim Sakinleştirme yeteneğine basıyorum, Haydi Allah bütün tazılar o şahsiyete hücum ediyor ve zavallı gıcık şahsiyet geberiyor çok komik oluyor, Şifacılara tavsiyemdir,
Biraz küfür edebilirler etsinler aga biz küfür edince ne oldu! banlandık!, şikayet et onuda banlasınlar Burda edep yok bu strateji oyunu!
Kan çalanların orda size hedef bırakmayan sizi küçümseyen büyücülere verilecek en güzel derstir o ölünce zaten sen kasarsın 2-3 defa yaptın mı zaten daha oraya gelmez ve kan çalanlar size kalır, Artık 39 a kadar yolun var
Not: Bunları 34 level iken yapmaya başladım
Benim arkadaşımda aynısını yapıyor çekiyor çekiyor sonra sakinleştirme ile başkasına yönelndiriyor + asit vuruyor exp de ona geliyor^^ bi kere kara kesilcekti şamanları alfalar fln cekti sakinleştirme ilexD gülmekten öldük hepsi yattı.
oda güzel 3 levellik dabanca alacan bi tane, kralına tek kurşun atacan, zaten onun vurmasından enerji bile gitmez belki(dikkat etmedim belki gitmez) ama hayvan senin olur sakinleştir ondan sonra full komedi gelsin exp ler
Not: Bu konudan 18+ gençlerin yararlanması doğru olabilir
pompaya para almıyorlar yaa.. bende yürüdüm mü, asfaltta ayak izim kalırdı
sadece bu kadarı olsa dikkat ettimde kemikkafa çok rahat kesebiliyoruz, asiti yiyen kemikkafanın ağlayası gelcek nerdeyse ama meditasyona vermediğim için kesemedim kemikkafa kudret çalıyor
dün 37 level oldum exp 62 de kaldı hızlı kasıyorum maşallahı var:D taş kanat görevi vardı(hala var) bölgeye yakın olmak için arz oldum çıktım dağa orda lodoslar beni kesmeye kalktı, daldım taş kanatların arasına bastım kalkanı lodoslarda beni taş kanattan önce kesmek için peşimden geldiler, bi sakinleştirme yaptım taş kanatlar bunlara bi daldı en az 6 tane taş kanat 2 tane lodosa dalıyor yanlarında şifacıda olmadığı için mecbur tabana kuvvet vınladılar bende çık gir yaptım, yanlışlıkla ters yöne gitmeye başlamışım dedim bari gir çık yapa yapa bronza gideyim orda yardım edecek birileri vardır, gittim ordada lodoslar var, lan bi durun görev var diyoruz illa dalacaklar aynı taktiği onlarada yaptım ne oldu bilmiyorum bildiğim yanlarında gene şifacı yoktu, en kötü ihtimalle gir çık yaparak durumu kurtarmışlardır bende biraz daha gittim öleyimde kurtulayım dedim arzdan çıktım o şekil bi baktım sanal dünya bitti yalan dünya başladı. bizim karakoldan serdar uzman devriye aracı ile cafeye baskın yaptı biraz geciktirmiştim çarşı iznini saat 5 olmuş normalde 4 te çarşı izni bitiyor 1 dakka komutanım msn i kapatim geliyorum dedim, beklemedi gitti, bende karakola gittim sessiz bi şekilde çıktım koğuşa kamuflajımı giydim, oda sonra gördü bişey demedi, demezde zaten saygı,sevgi var komutanım diye demiyorum on numara adamdır hee yeri gelmişken deyim bi tanede erkan uzman var, başçavuşun yalakası tayini çıkmış yakında gidiyor gitsede kurtulsak