Diğer bölgelerde olduğu gibi kasmaya çalışan düşük level şifacının elindeki hayvanı gıcıklık olsun diye çekip kaçıran(özellikle büyücüler) şahsiyetler olurya hani arada bi denk gelebilir! Adada bunlar olamaz, Adada ben en ufak birine sinirlendim mi, O adam nerde kasıyor ise, gidiyorum etraftaki tazıları üzerime çekiyorum(nasılsa şifacı kolay kolay ölmez), daha sonra o gıcık şahsiyetin yanına gidiyorum o şekilde, 1 puan verdiğim Sakinleştirme yeteneğine basıyorum, Haydi Allah bütün tazılar o şahsiyete hücum ediyor ve zavallı gıcık şahsiyet geberiyor çok komik oluyor, Şifacılara tavsiyemdir,
Biraz küfür edebilirler etsinler aga biz küfür edince ne oldu! banlandık!, şikayet et onuda banlasınlar Burda edep yok bu strateji oyunu!
Kan çalanların orda size hedef bırakmayan sizi küçümseyen büyücülere verilecek en güzel derstir o ölünce zaten sen kasarsın 2-3 defa yaptın mı zaten daha oraya gelmez ve kan çalanlar size kalır, Artık 39 a kadar yolun var
Not: Bunları 34 level iken yapmaya başladım
pompaya para almıyorlar yaa.. bende yürüdüm mü, asfaltta ayak izim kalırdı
adam akıllı konuşmayı denemeni önerirdim senin seviyede denedim ve adam aksine bana yardım etti şifacı kullanıosan küfür etme şifacının amacı yardımcı olmakdır sen ne kadar çok yardım edersen o kadar çok yardım görürsün
ispatı elimdeki ashabdır cebimden tek kuruş çıkmadı o ashab için hediyedir.
Petcarar yazdı:hahaha süper yöntem.meranda da sana yapsınlar.
şu meran dediğin yeri daha bilmiyorum bile ben, ağustos 18 den beri askerdeyim şafak olmuş 161 şu meranın yolunu bi tarif etsene bana
meran denilen yer pis bir yer.girdiğin anda, 1 lv önceden enerji artışı 2 kat oluyor.en düşük cana sahip 1ooo 1ooo indiren uçan muhafız bile karacin canında.kısaca pis bir yer.eğer 4 lü uçanın içinde tek tek keserken dördünü de çekerlerse işin zor biraz"cık".
Petcarar yazdı:hahaha süper yöntem.meranda da sana yapsınlar.
şu meran dediğin yeri daha bilmiyorum bile ben, ağustos 18 den beri askerdeyim şafak olmuş 161 şu meranın yolunu bi tarif etsene bana
meran denilen yer pis bir yer.girdiğin anda, 1 lv önceden enerji artışı 2 kat oluyor.en düşük cana sahip 1ooo 1ooo indiren uçan muhafız bile karacin canında.kısaca pis bir yer.eğer 4 lü uçanın içinde tek tek keserken dördünü de çekerlerse işin zor biraz"cık".
tarif edermisin nerde orası?
daha neyın nerde hangı yetegın kacıncı lwl de oldugunu bıle bılmıyorsun askerden buraya laf yetıstırıyorsun... ılk once sen bı meranın yolunu ogren sıfan varsa kas adam et ondan sonra bu sokaklarda konus sımdı yaylanda komutanın kızmasın sudun ılımıstır coktan
Drowxpermanent yazdı:daha neyın nerde hangı yetegın kacıncı lwl de oldugunu bıle bılmıyorsun askerden buraya laf yetıstırıyorsun... ılk once sen bı meranın yolunu ogren sıfan varsa kas adam et ondan sonra bu sokaklarda konus sımdı yaylanda komutanın kızmasın sudun ılımıstır coktan
Drowxpermanent
Yaptığın ilk iletinin bu olduğu görünüyor, bu şunu gösteriyor, sanırım yeni üye olmuşsun ve kendine destek veriyorsun. Çok mu akıllısın sen? davut!