merhabaSmyrnaonian yazdı:30 Ateş (Lonca Savaşları İçin de Yüksek Hasar Veren PvP ler içinde !!!, Bol krtikli
olduğu içinde ateş ateş ateş)
15 Yıldırım (Bonusu , hasarına güç katıyor ve buzdan daha kuvvetli yapıyor. Ayrıca
çevreden de yıldırım gücü sayesinde 10 birim azaltıyorum.)
5 Elektirk Bilgisi (Yeterince , etki bırakma ihtimali ve çevrelere de yıldırım etkisi olduğu
kanaatindeyim.)
15 Direnç Kırma (Ateşimin bonusundan yararlanabilmek ve daha çok hasar vermek için)
10 Zihin Saldırısı (Ateşten azalan kudreti ve giden canımı oturarak rahatça toplamak için)
1 Tesla (Sersemletme İçin)
1 Büyü Bozma (Büyücülerle Savaşırken...)
15 Meditasyon (Giden kudretimi ve canımı zihin saldırısıyla kilitlenenin önünde oturarak
hızlıca arttıracağım.)
3 Kutup Rüz. (Dur bi’ meditasyon , konsantrasyon yapayım , bi’ kendime geleyim!)
3 Konsantrasyon (Ateşçi olduğum için ve de büyücüler yıldırım etkilerini bol bol büyü
bozmalarla yedikleri için pek lazım değil bana bu, meditasyon yeterince
hızlandırıyor. Elektriğime %21 hasar bonusu katsın yeterli...)
İtemler konusuna da kısaca değinirsem ; Ateşimin hasarını arttıracak , Elektriğimin kritiğine kritik katacak item ne olursa olsun benim OLSUN !
Teşekkür ederim...
Smyrnaonian.
Kutup rüzgarını ya 1 puan yapmalısın yada 15 çünkü 1 puan ile 14 paun arasında sadecesüre ve menzil farkı vardır
Ateşciysen konsantrasyona vermemelisin bu klan savaşında seni durdurur ve rakibi sana yaklaştırıp hasar almana neden olur arttırdığı hasarda o kadar fazla değildir
15 meditasyon vermişin bu senin krtiğini ve kudret yenilenmesini arttırır ama daha yararlı yetenekler mevcut
Elektrik bilgisini 5 yapmışsın 5 puanda 3 kat gelme ihtimali çok düşüktür 15 yapmalısın üstelik 15 puanda kritik yüzdesi artar ve elektrik etkisi bırakma süresi 20 sn olur ve daha rahat 3 kat vurursun