ßenim Yeteneklerim Ne Kadar Doğruymuş [Yorumları Bekliyorum]

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Re: ßenim Yeteneklerim Ne Kadar Doğruymuş [Yorumları Bekliyorum]

Mesaj gönderen Refresh »

Smyrnaonian yazdı:
30 Ateş (Lonca Savaşları İçin de Yüksek Hasar Veren PvP ler içinde !!!, Bol krtikli
olduğu içinde ateş ateş ateş)
15 Yıldırım (Bonusu , hasarına güç katıyor ve buzdan daha kuvvetli yapıyor. Ayrıca
çevreden de yıldırım gücü sayesinde 10 birim azaltıyorum.)
5 Elektirk Bilgisi (Yeterince , etki bırakma ihtimali ve çevrelere de yıldırım etkisi olduğu
kanaatindeyim.)
15 Direnç Kırma (Ateşimin bonusundan yararlanabilmek ve daha çok hasar vermek için)
10 Zihin Saldırısı (Ateşten azalan kudreti ve giden canımı oturarak rahatça toplamak için)
1 Tesla (Sersemletme İçin)
1 Büyü Bozma (Büyücülerle Savaşırken...)
15 Meditasyon (Giden kudretimi ve canımı zihin saldırısıyla kilitlenenin önünde oturarak
hızlıca arttıracağım.)
3 Kutup Rüz. (Dur bi’ meditasyon , konsantrasyon yapayım , bi’ kendime geleyim!)
3 Konsantrasyon (Ateşçi olduğum için ve de büyücüler yıldırım etkilerini bol bol büyü
bozmalarla yedikleri için pek lazım değil bana bu, meditasyon yeterince
hızlandırıyor. Elektriğime %21 hasar bonusu katsın yeterli...)

İtemler konusuna da kısaca değinirsem ; Ateşimin hasarını arttıracak , Elektriğimin kritiğine kritik katacak item ne olursa olsun benim OLSUN !

Teşekkür ederim...

Smyrnaonian.
merhaba
Kutup rüzgarını ya 1 puan yapmalısın yada 15 çünkü 1 puan ile 14 paun arasında sadecesüre ve menzil farkı vardır
Ateşciysen konsantrasyona vermemelisin bu klan savaşında seni durdurur ve rakibi sana yaklaştırıp hasar almana neden olur arttırdığı hasarda o kadar fazla değildir
15 meditasyon vermişin bu senin krtiğini ve kudret yenilenmesini arttırır ama daha yararlı yetenekler mevcut
Elektrik bilgisini 5 yapmışsın 5 puanda 3 kat gelme ihtimali çok düşüktür 15 yapmalısın üstelik 15 puanda kritik yüzdesi artar ve elektrik etkisi bırakma süresi 20 sn olur ve daha rahat 3 kat vurursun
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Smyrnaonian »

Refresh yazdı:
Smyrnaonian yazdı:
30 Ateş (Lonca Savaşları İçin de Yüksek Hasar Veren PvP ler içinde !!!, Bol krtikli
olduğu içinde ateş ateş ateş)
15 Yıldırım (Bonusu , hasarına güç katıyor ve buzdan daha kuvvetli yapıyor. Ayrıca
çevreden de yıldırım gücü sayesinde 10 birim azaltıyorum.)
5 Elektirk Bilgisi (Yeterince , etki bırakma ihtimali ve çevrelere de yıldırım etkisi olduğu
kanaatindeyim.)
15 Direnç Kırma (Ateşimin bonusundan yararlanabilmek ve daha çok hasar vermek için)
10 Zihin Saldırısı (Ateşten azalan kudreti ve giden canımı oturarak rahatça toplamak için)
1 Tesla (Sersemletme İçin)
1 Büyü Bozma (Büyücülerle Savaşırken...)
15 Meditasyon (Giden kudretimi ve canımı zihin saldırısıyla kilitlenenin önünde oturarak
hızlıca arttıracağım.)
3 Kutup Rüz. (Dur bi’ meditasyon , konsantrasyon yapayım , bi’ kendime geleyim!)
3 Konsantrasyon (Ateşçi olduğum için ve de büyücüler yıldırım etkilerini bol bol büyü
bozmalarla yedikleri için pek lazım değil bana bu, meditasyon yeterince
hızlandırıyor. Elektriğime %21 hasar bonusu katsın yeterli...)

İtemler konusuna da kısaca değinirsem ; Ateşimin hasarını arttıracak , Elektriğimin kritiğine kritik katacak item ne olursa olsun benim OLSUN !

Teşekkür ederim...

Smyrnaonian.
merhaba
Kutup rüzgarını ya 1 puan yapmalısın yada 15 çünkü 1 puan ile 14 paun arasında sadecesüre ve menzil farkı vardır
Ateşciysen konsantrasyona vermemelisin bu klan savaşında seni durdurur ve rakibi sana yaklaştırıp hasar almana neden olur arttırdığı hasarda o kadar fazla değildir
15 meditasyon vermişin bu senin krtiğini ve kudret yenilenmesini arttırır ama daha yararlı yetenekler mevcut
Elektrik bilgisini 5 yapmışsın 5 puanda 3 kat gelme ihtimali çok düşüktür 15 yapmalısın üstelik 15 puanda kritik yüzdesi artar ve elektrik etkisi bırakma süresi 20 sn olur ve daha rahat 3 kat vurursun
Eveet, güzel. Okudukça hak vermeye başladım . Şimdi bir bakalım . Kutup Rüzgarında ya 1 ya 15 diye bir şey olmaz ; Kutup Rüzgarı için 3 çok uygundur , ben bunu süresi için değil "menzil"i için yapıyorum . Ne kadar uzağa kaçarsa kaçsın ; durduracağım onu :D Ve de destek gruplarda da işe yarıyor allah için. Bence sen de bir kez daha düşün...

Elektrik bilgisinde , 3 kat sık sık olduğu için "risk" e girmeyi göze almıştım ama aynı sıklıkta olmadığı da için ; bunu düşüneceğim . Ama "15 puan" kadar da yabana atabileceğimi zannetmiyorum.

Ateşçiyim , kudretimin ne kadar çok gittiğini düşün , hem canımı tazelemek için de önemli olan Zihin Saldırısı / Kutup Rüzgarı + Meditasyon ikilisi mantığıyla geliştirdim bu kombinasyonu ;)

%21 ; yani yaklaşık beşte bir ; bir ÖSS sorusundaki bir yanıtı attığında tutturma şansı kadar yüksek olması lazım değil mi beş şıktı ... Yani , elektrik açısından yüksek diye düşünüyorum , loncalılar savaşırken arkada ben iki saniyecikte işimi görürüm merak etme ya da en azından PvP lere başlamadan önce de açmış olurum. 8-)

Bu durumda düşünelim , elektrik bilgisi konusunda haklısın .. Ne yapsak ; % 30 dan % 55 ' e çıkarsak en azından :P Bir 5 puan lazım ... Onu da ; 2 Kutup , 3 Kons olarak düşündün herhalde ; sen "15" demişsin ohoo meditasyonu bırakamam ... Belki , konsantrasyondan verebilirim diye düşünsem de "elektriğimin" hasarını azaltmış olurum öbür türlü .. Yıldırımdan gelen olasılık ile bilgisinden gelen olasılık toplanınca epey etki bırakma ihtimali oluyor zaten anlaşılan yetmedi ikna etmeye sözlerin...

Yorumlara Devam :!: :cry:
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,

Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .

32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

bence tecrube etmelisin tecrube etmek burda yazılanlardan daha ikna edici olur
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Refresh yazdı:bence tecrube etmelisin tecrube etmek burda yazılanlardan daha ikna edici olur
Valla yeterince etki yapabiliyorum . Ben de bunun adına "tecrübe " diyorum .. Çünkü , 2007 ' den beri oynuyorum. :D ;)

Yeteneklerimin gerekleriyle ve sizler gibi sorulan sıkça soruların da cevapları verilmiş olarak daha ayrıntılı yetenek dağılımıma şuradan ulaşabilirsiniz :[/b]

Kod: Tümünü seç

http://www.ikvonline.net/sebepleriyle-acikladigim-49-lwl-buyucu-yeteneklerim-yorumlarinizi-bekliyorum-p223632.html#post223632

Athos
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Athos »

Meditasyon 15 olduğunda ayaktayken canın %1 yerine %3 dolmaya başlar. (5 snde)
Yıldırım bilgisi 15 yerine 5 olduğunda her yıldırım büyüsü için %3 yerine %6 kudret harcarsın. Yani yıldırım bilgisini 15'lemek sana %3 kudret kazandırır hem de 3 sn'de.

Bir de yaratıklarla mücadelede elektrik bilgisi 15 ise, eşyalardan 4x hasar bonusu geliyor ki yadsınabilecek bir şey değil.
Yıldırım büyüsünün elektrik etkisi bırakması kadar, bu etkinin süresi de önemlidir. Zira sürekli kritik çakmak için bir miktar etki birikmelidir. Bu süre 5 puanda yarı yarıya kısalır.

Ayrıca meditasyon etki süresi 46 sn, yenilenme süresi 90 sn olan bir yetenektir. Bu da 45 sn süresince, bu büyüden mahrum olduğunu gösterir. Elektrik bilgisinin, etkisi daimidir.

Kısaca meditasyon bence herhangi bir büyü bilgisinin 15'den az olmasını tolere edebilen bir yetenek değil.

Elektriğin çevreye zarar vermesini geçiyorum, hiç vermese daha iyi bence:)
Kullanıcı avatarı
kontforum62
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kontforum62 »

3 puan konsantrasyon kaç sanıyelık %21 hasar katıcak.

bu dağılımda konsantrasyon boşa verilmiş bir yetenek olarak kalır.
yazmada güzel ama uygulamada berbat bir dağılım.

BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır

http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT

temmuz 2007'den beri...
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

süper bi dizilim ya millete kp kazandırmak çok güzel hayırlı bir iş.açıklama yapmak için yanıp tutuşsam da yapmıycam. :D :D çok süper mantık hataları katmış adam dizilimine.
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

AnLadım yorumlarınız çok değerli benm için Kons ve Kont . Ben ; hani zihin saldırısından sonra falan medi oturarak uygulamaktan kastetmiştim . Ama belli ki , kararlısınız .

O halde 5 med - 15 el bil. olacak :lol:

Ama kont cum cum cum ... kons.ta cook kararlıyım % 21 yüksek hakkaten yüüksek az değil teslanın 15 i bile anca %15 arttırıo dalga gecer gbi :D :D

Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen melodrama44 »

Yaptığın dağılımlarda kayda değer bir şey görmedim daha 2-3 konu açmışın hepside kendini kestirmek için çok güzel konular olmuş.15 zihinsiz asla olmaz zihin tutmadımı sen bitersin. Teke tek vs lerde ateş çemberi kullanıyorsan eğer gözlüğün maraton ayağındada maraton ayak olacak ki istediğin an tekrar arayı açabilesin.3 puanlık konsantrasyon sırf zarar hasar artışı demişin ama görünüşte sana yarar gibi duru fakat zarar.

Anlamadığım bir şey daha var demişsinki 3 puanlık kutup ve yanınıda meditasynon açıyım rahatlıyım ne alaka söylermisin.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Hop hop kayda deger bir sey gormeyecek kadar oldugunu dusunmuyorum , goruslerinizle gordugunuz gibi yeniliorum duzenimi.. Eski konumda vardı nasılk degistirdim. Hep yeniliyorum itemler maraton olacak tabi ki ; bunu ateş hasarlı itemler olacagını soolemistim .Buna karsı cıkacak bisey zaten solemedim de yapmadım da. Konsantrasyon olayına cok karsı durdunuz peki dusunecegim yeniden arastrma yapıp uygulamalara koyacagım .

Ben baskalarına yardım etmeyi cok severim oncelikle bu sebeple cogu zaman destek gruplarına da girerim . Girmem ve onlara yardımımın dokunabilmesi icin en azından yüzde yirmiyi aşan bir menzille kutup gerekiyor . :D Meditasyonhu daha önce 15 dusundum , zihin ve kutup gibi allanlarda durduruğ hem enerji hem kudret arttırıyor diye hepsini yeniden gozden gecirecegim .

Bu konum aktif tir daha once paylastıgım cok eski ve yanlıs (pasif) . bu arada zihin 15 olmaz , ben her yaptıgımda mutlaka zihin gercekleesiyo eminim bundan soz bir kez acılmasın 15 icin calısmalarına baslayacagım ... :D

Yeni yetenek duzenimi acıklayacagım . Bunu cogu kisi begenmedi cunku..

“Büyücü” sayfasına dön