eskilerden kim wrdı kim kaldı ?

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
selek95
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: eskilerden kim wrdı kim kaldı ?

Mesaj gönderen selek95 »

kocaseyid yazdı:Genellıkle 1050 ye cıkmıyordu . ?
evet o civardaydı genelde.Bir adam görmüştüm karanın orada 1300 den aşağı vurmuyordu ve 3 vuruştan biri kritik :mrgreen: hayran kalmıştım adını hatırlamıyorum :mrgreen: :mrgreen:
Resim
''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''

Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...

HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham
Kullanıcı avatarı
selek95
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen selek95 »

Ha bir de para çok değerliydi :) En pahalı dediğimiz civan bile 400-500 bin civarıydı.Şimdi en basitinden bir kadimin 40-50 m civarı olduğu ve şaheser üretimlerinde 2 tane istediği düşünülürse değişimin ne derecede olduğu gözüküyor :mrgreen: :mrgreen:
Resim
''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''

Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...

HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham
Kullanıcı avatarı
Platon
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Platon »

burhanabi yazdı:Ah Ah Eskileri Bende Cok Özledim Kurt Mağrası Önünde Ws Atılırdı 29 levellerı katmıyorum hele kı ılk başta oyun 9 leveldı meran yenı acıldı dıye geldım ılk 2 yıldız olan çar meranda Yarasa İdi Sonra Çalındı Tabi Kuvvetxmira (Aykut)
Ve Kalipto Nun Rütbleleri Yüksekdi Kindar Ws düzenlemişti O sıralar Kholpax ler 6 kişilik Arkadaş Kadrosu İdi Büyücülerdn Relaxefendy Savaşçılardan Kholpashalixleo Kazanmıştı Tebrik Ederim İkisini, Ve onun Üzerine Kendi Loncasını Kurdu Ve Baya bi Başarılı oldu ;) Eskı Ortam Yok oyunda Kholpashalixleo ıle Kavga Etmiştim İtem Konusunda :D 29 level Eskı Arkadaşlar Rus ruletı yataganı pahalı satıyor die Saçma Bi kavga idi Dünden Bugune Tanımayan Arkadaşlarım Vardır Şu an 3 Çarım var İmzamdakı Gibi Geri Kalanlar Çalındı..

ilk den Sona başlıyım

Brhndayı
Bysempatik
Redragonss
Blackfoxredragons
Policexbaşkomser
Zamanxsavaşçısı
Zamanxying
Zamanxrolesi
Brhndayı Adlı Çarımla Alayınaxebuhanı Kurt Mağrasında Kaşmıştım pc format Attım fotoraflar Vardı Maleseff Koyamıcam Zamanxsavaşçısı 38 levelken Alayınax ler Kurmay oldu Zaten Yalnızsavaşçıı kadıre gelince Yılanların sonunda Az naylon atmadı Tarakşifa Kentdestek İnegöllügürcü , Eskilerden Aslında Kalan Arkadaşlar Çok Çarlarının İsimlerı Farklı Eskilerı Anmak Güzel Birşey Tabi..
En Sevdiğim Ws de Kurmayxebuhan Ws Vodoo Sivri Adada Atılmıştı Fatih Abimiz 3 * 0 Yenmişti Jelin Hakemdı
eskiler gerçekten güzeldi fakat anlamadıgım bisey güncelleme gelse de gelmese de hep mutsuz olunması neyse bu ayrı bi konu.alayınalar güclüydü fakat gücleri sadece sayı olarak cok olmalarına baglıydı.lodosların büyük kısmı alayına idi.alayina dagildiktan sonra bircok lodos loncasının ortaya cıkmasından anlayabiliriz bunu.kurt magarasi dedigin gibi geceleri wslere sahne olurdu.yine eski handanda iddialı wsler.Kindarın düzenledigi ws yi izlemistim bircok iyi oyuncu vardı hatta su an bulunmayan titiano bile vardı.kholpasalılar bundan sonra kurulmadi ama burda yanlisin var.onlar zaten kurulmustu sadece firsat bekliyolardi tahminimce.sonra 3 yakin arkadaslar bildiigim kadariyla kuruculari oyle kurdular gittiler.ebuhan ve vodoo ws sini de hatirlatirim.vodoo o zamanin reflexswayzak simdinin kholxswayzak olmasi lazim yanlis hatirlamiyosam.deathler hala en eski lonca olmalari sebebiyle onemli fakat sedo gizem serhat olmadan eksikler.simdi yeni loncalar var mega hanedan kuzey kodadi son denge falan.denge o zamanin tilsim loncasindan kurulu fakat yasca kücük olanlar beta loncasini kurdular.bazi eklemelerle denge yoluna simdi devam ediyo.megalar sonradan ciktilar iyiler fakat bazi problemli insanlari barindiriyolar.hanedan yeni ama güclü bir ekip.ne diyeyim o zamanki hersey güzeldi eskiyi yad etmek güzeldir fakat güncelleme gelmiyor diye aglanan bizler günceleme geliyor yine aglaniyoruz ve keske 39 olsaydi diyoruz.cok celiskili bir ikv serüveni yasayan bir topluluguz haydi hayirlisi..
Kendini bil..
Kullanıcı avatarı
himotep
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen himotep »

SİZİN EBUHAN Dan HABERINIZ YOK rütbenin kralı ondaydı ;)
Resim
<< ^^ WaffenxHimotep >>
Ben içinde aslanm.Bildiklerimn gücüyle bilgiçlk taslarm.Senet sözümdür adım imzadır.
Krallığna kral olan haLkm

Unsere Liebe zu unserer größten Stärken ^^ WAFFEN SS ^^
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Theanswer3 yazdı:Kalipto... en iyi rütbe ondaydı yanlış hatırlamıyosam... ne kadar zevkliydi eskiden sert ağır yoktu sert vardı da şimdiki gib i değildi... Alman nasıl pahalıydı :D ve Komet klan savaşları da ayrı bir zevkli olurdu eskiden

Şimdilerde oyun zevksiz ama idare ediyoruz yinede keşke 39 lar geri gelse ... :cry: :cry: :cry:
Kalipto zamanın iki yıldız maviyken aman aman aman :D
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
JaCKoB
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen JaCKoB »

Çok güzel bir konu olmuş gercekten:D benı unutmamanız adımın bi yerlerde geçmesı çok onur werici:D sevıyorum sizleri:D :mrgreen: barıştr sakal gibidir kestikçe daha gür çıkar:P :D ben barıştr:D hala burdayım hala burdayım:D yola dewam küfüre dewam gençlere selammm ahhahauahhaa :D ha huha hauah .D xD Birbey oyuna döndü dün konustum:D we bir çok eskilerden arkadaşlarımda bu oyunu oynuyor:D baska nıckler aldılar:D
Gün Gelecek Çaldığım Çarlar için Bana Küfrediceksiniz :D Thieff-Baristr-Beckhamm-heuksealL-Fenerbahceli-KeZMaN almunyam full serisi daha bir çok çar :)
Kullanıcı avatarı
925283
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen 925283 »

soulofxkrnlk yazdı:arkadaşlar eskileri yazalımda biraz bilgilenelim .D
yorumumu güncelliyom :D
allekto kallipto gec bunları barbaros wardı bi tane car wardı asfgh mi ne her gün oyundaydı ama hep 26 lwl 2 yıl önce 26 lwldi 3 gün önce yine gördüm 29 olmus derken dogusu wardı hep bankanın yanındaydı görende bekci zannederdi geo su wardı işi gücü legend e ws teklif etmek .D baska bişe yapmazdı şimdilerde macaxkızı war kendisini kral zannediyor neyse gec onu bis eskilerden bahsedek D: mortal wardı sırf meranda fazla girmedigi icin kuklacı ya girdim onu görmek hal hatrını sormak icin JuSTDoaLt sanırım böyle betadan kalma karakteri wardı cizzo su wardı pusuu su wardı şamili wardı sesil i wardı eskinin .Korleg i wardı kıtmir i wardı Tekxkursun u wardı Osse Si wardı megaşifası wardı güzel şifa ama oda hassas gibi ebuhan ı wardı kralları dize getirir . ws de yenildimi gözünü kırpmadan silerdi carını .relaxı wardı warning i wardı sava sı wardı eskinin .Sahil i wardı punq u wardı Fredikann ı wardı mcerdemi wardı hoşşiki wardı mia sı wardı sinirlisi wardı eskinin kılıncbey i wardı jelin iwardı eskinin wictorias ı wardı deccalxx i wardı kıyametx i wardı leonardosu wrdı DRAssaası wardı blackdreamı wardı barıstr si wardı tsk sı wardı isk si wardıshangay ı wardı , speedy si wardı simyageri wardı sizde bildiginiz eski oyuncuları yazarsanız sevinirik

arkadaşlar jelin oyunu bıraktımı? Yudum diye şifası vardı ne zamandır görmedim oyunda. bide candygirl vardı hep birlikte gezerlerdi.
Kullanıcı avatarı
Compass
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Compass »

Vandervaart
Kskxmutes
Janet
Alayınaxgider
Alayınaxlyder
Cholpish
Menderk
Afetmem

bunlar aklıma geldi vallahi :)
PusuLa (49) Compass (Kasılıyor :D)
Kullanıcı avatarı
Casper0629
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Casper0629 »

39 lvl zamanı Savaş karakterimde Alman+ok ucu Set ve Mag+dış set wardı...Bir zamanlar Kraldık ancak daha sonra oyuna ara verdim ve Sancak sunucusunda devam ettim.

Teşkilatgökan & Teşkilatgökhan & Teşkilatsarı Eskiler tanır bu charları :)
Demetli 49 { Savaşçı }
Jacknife 49 { Büyücü }
Enterprise 49 { Şifacı }
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

şlap şlap şlap
ResimResim