Sığınaklar ve Migrat Bölgeleri
Re: Sığınaklar ve Migrat Bölgeleri
az beklesinler daha 49 olmadım:)) tarih söyliyen arkadaşlar bilgi kaynaklarınıda söylerse sevinirim
Devrim bir gemidir.Kim bilir kaç okyanus kaç Deniz GEZMİŞ...
- Roaadonis1993
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar Biz RoA olarak fuara gittiğimmzde Mevlüt Dinç RoA kuruclaerndan Okan arkadşaıma ı can football standında yeni bölgelerin yılbaşında geleceğini söyledi.!!ve bir çok arkadaşıma

İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
Bir An Önce Gelsin 
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
yaw hiç bişey gelmesın saecedeısık yaratık gelsın hep aynıyerlerde kasakasa ınsanın canı sıkılıo
Benjiro
yılbaşından sonraya kadar gelmez sizde o zamana kadar gelsin gelsin deyip bu konuya post kasmayın :evil:
Benim anlamadığım konu burda demişsiniz yeni bölgelerde şaheser silahlar düşücek ( ecel getiren,latif vs..) ben bu silahların üretimi için niye maden topladım ozaman ? Daha önceden bu şaheser silahlar için kripraz lazım dendi birsürü kripraz çöp oldu daha sonradan bu reçeteler geldi yeni olarak ve reçetedeki bütün şaheser silahların madenlerini topladım ( Bütün şaheser silahların reçete başına 5 iridyum istendiği ve bunun toplamı olarak 20 iridyum ettiği + iridyumun şuan sunucumuzda 10m değerine bile çıktığını düşünerek ) ben yine büyük bi zarara girdim o halde. Yinede bozucak değilim madenleri zaten öylede böylede zarardayız...
Bilgilendirme için saol evlat acısı gibi oturdu şimdi
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
eminim diyorlar ya hadi çıkmadı nolacak hani emindin lütfen yalan yanlış konuşmayın eminmiş kim dedi sana o gün çıkacağınıda eminsin

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
- SanCakTR17
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Her kafadan çıkan sese inanma aLp Dağıtma madenini üzülme sonra...JuaquiN yazdı:Benim anlamadığım konu burda demişsiniz yeni bölgelerde şaheser silahlar düşücek ( ecel getiren,latif vs..) ben bu silahların üretimi için niye maden topladım ozaman ? Daha önceden bu şaheser silahlar için kripraz lazım dendi birsürü kripraz çöp oldu daha sonradan bu reçeteler geldi yeni olarak ve reçetedeki bütün şaheser silahların madenlerini topladım ( Bütün şaheser silahların reçete başına 5 iridyum istendiği ve bunun toplamı olarak 20 iridyum ettiği + iridyumun şuan sunucumuzda 10m değerine bile çıktığını düşünerek ) ben yine büyük bi zarara girdim o halde. Yinede bozucak değilim madenleri zaten öylede böylede zarardayız...
~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
JuaquiN yazdı:Benim anlamadığım konu burda demişsiniz yeni bölgelerde şaheser silahlar düşücek ( ecel getiren,latif vs..) ben bu silahların üretimi için niye maden topladım ozaman ? Daha önceden bu şaheser silahlar için kripraz lazım dendi birsürü kripraz çöp oldu daha sonradan bu reçeteler geldi yeni olarak ve reçetedeki bütün şaheser silahların madenlerini topladım ( Bütün şaheser silahların reçete başına 5 iridyum istendiği ve bunun toplamı olarak 20 iridyum ettiği + iridyumun şuan sunucumuzda 10m değerine bile çıktığını düşünerek ) ben yine büyük bi zarara girdim o halde. Yinede bozucak değilim madenleri zaten öylede böylede zarardayız...
zarada falan değilsin.anlamadın galiba.bu yaratıklar çok zor olacak iflis hikaye denmişti.bu yaratıkları kesmek için çok kiş itopllanmak lazım ve bi kaçını öldürdükten sonra bir görevin bu itemleri vereceğini duydum.yani bi kaçını kesmek bence 1-2 ay sürer.
Dostum iflis içinde aynı şey söylenmişti. Yok 1.5milyon canı var yok kesilemez bir yaratık yok 90 bin vuruyor. Eee sonuç ? Şuan 2 kişiyle denedik canı 10'a kadar indirdik. Yani onlar fasafiso..
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN