Sığınaklar ve Migrat Bölgeleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
devrimci
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Sığınaklar ve Migrat Bölgeleri

Mesaj gönderen devrimci »

az beklesinler daha 49 olmadım:)) tarih söyliyen arkadaşlar bilgi kaynaklarınıda söylerse sevinirim
Devrim bir gemidir.Kim bilir kaç okyanus kaç Deniz GEZMİŞ...
Kullanıcı avatarı
Roaadonis1993
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Roaadonis1993 »

Arkadaşlar Biz RoA olarak fuara gittiğimmzde Mevlüt Dinç RoA kuruclaerndan Okan arkadşaıma ı can football standında yeni bölgelerin yılbaşında geleceğini söyledi.!!ve bir çok arkadaşıma
Resim
İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
Kullanıcı avatarı
AnaToLia
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen AnaToLia »

Bir An Önce Gelsin ;)
Kullanıcı avatarı
GaLaTaSaRaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen GaLaTaSaRaY »

yaw hiç bişey gelmesın saecedeısık yaratık gelsın hep aynıyerlerde kasakasa ınsanın canı sıkılıo
Benjiro
Kullanıcı avatarı
Prince
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Prince »

yılbaşından sonraya kadar gelmez sizde o zamana kadar gelsin gelsin deyip bu konuya post kasmayın :evil:
Kullanıcı avatarı
JuaquiN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen JuaquiN »

Benim anlamadığım konu burda demişsiniz yeni bölgelerde şaheser silahlar düşücek ( ecel getiren,latif vs..) ben bu silahların üretimi için niye maden topladım ozaman ? Daha önceden bu şaheser silahlar için kripraz lazım dendi birsürü kripraz çöp oldu daha sonradan bu reçeteler geldi yeni olarak ve reçetedeki bütün şaheser silahların madenlerini topladım ( Bütün şaheser silahların reçete başına 5 iridyum istendiği ve bunun toplamı olarak 20 iridyum ettiği + iridyumun şuan sunucumuzda 10m değerine bile çıktığını düşünerek ) ben yine büyük bi zarara girdim o halde. Yinede bozucak değilim madenleri zaten öylede böylede zarardayız...

Bilgilendirme için saol evlat acısı gibi oturdu şimdi :D
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen WalTRaN »

eminim diyorlar ya hadi çıkmadı nolacak hani emindin lütfen yalan yanlış konuşmayın eminmiş kim dedi sana o gün çıkacağınıda eminsin
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Kullanıcı avatarı
SanCakTR17
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SanCakTR17 »

JuaquiN yazdı:Benim anlamadığım konu burda demişsiniz yeni bölgelerde şaheser silahlar düşücek ( ecel getiren,latif vs..) ben bu silahların üretimi için niye maden topladım ozaman ? Daha önceden bu şaheser silahlar için kripraz lazım dendi birsürü kripraz çöp oldu daha sonradan bu reçeteler geldi yeni olarak ve reçetedeki bütün şaheser silahların madenlerini topladım ( Bütün şaheser silahların reçete başına 5 iridyum istendiği ve bunun toplamı olarak 20 iridyum ettiği + iridyumun şuan sunucumuzda 10m değerine bile çıktığını düşünerek ) ben yine büyük bi zarara girdim o halde. Yinede bozucak değilim madenleri zaten öylede böylede zarardayız...

Her kafadan çıkan sese inanma aLp Dağıtma madenini üzülme sonra... :D

~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

JuaquiN yazdı:Benim anlamadığım konu burda demişsiniz yeni bölgelerde şaheser silahlar düşücek ( ecel getiren,latif vs..) ben bu silahların üretimi için niye maden topladım ozaman ? Daha önceden bu şaheser silahlar için kripraz lazım dendi birsürü kripraz çöp oldu daha sonradan bu reçeteler geldi yeni olarak ve reçetedeki bütün şaheser silahların madenlerini topladım ( Bütün şaheser silahların reçete başına 5 iridyum istendiği ve bunun toplamı olarak 20 iridyum ettiği + iridyumun şuan sunucumuzda 10m değerine bile çıktığını düşünerek ) ben yine büyük bi zarara girdim o halde. Yinede bozucak değilim madenleri zaten öylede böylede zarardayız...

zarada falan değilsin.anlamadın galiba.bu yaratıklar çok zor olacak iflis hikaye denmişti.bu yaratıkları kesmek için çok kiş itopllanmak lazım ve bi kaçını öldürdükten sonra bir görevin bu itemleri vereceğini duydum.yani bi kaçını kesmek bence 1-2 ay sürer.
Kullanıcı avatarı
JuaquiN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen JuaquiN »

Dostum iflis içinde aynı şey söylenmişti. Yok 1.5milyon canı var yok kesilemez bir yaratık yok 90 bin vuruyor. Eee sonuç ? Şuan 2 kişiyle denedik canı 10'a kadar indirdik. Yani onlar fasafiso..
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön