DeathLord yazdı:2 pembeydi.Balıkcıda yapılan vsde yere sermistim Ama o Redsxhell de olabilir.2si yanyanaydı biriyle atmıştım.Heralde item veriyorlardı birbirlerine.
Alayınax güçlü loncaydı ama nasıl güçlü ; Meran'ın ilk açıldığı zamanlar çoğu kişi lodos oldu ve lodos olanların yarısı Alayınax oldu.Sunucunun 4/1 kadar olan bir lonca güçlü olmasa ayıp .Tabi kısa zamanda çok alım ve yanlış kişiler alınınca loncanın sonu oldu.
DeathLord yazdı:Alayınax güçlü loncaydı ama nasıl güçlü ; Meran'ın ilk açıldığı zamanlar çoğu kişi lodos oldu ve lodos olanların yarısı Alayınax oldu.Sunucunun 4/1 kadar olan bir lonca güçlü olmasa ayıp .Tabi kısa zamanda çok alım ve yanlış kişiler alınınca loncanın sonu oldu.
Fazla olalım diye yanlış kişi seçmeleri kötü oldu haklısın...
Ama Alayına loncası efsanedir Meran ın gelmiş geçmiş en iyi loncasıdır...
Ah Ah Eskileri Bende Cok Özledim Kurt Mağrası Önünde Ws Atılırdı 29 levellerı katmıyorum hele kı ılk başta oyun 9 leveldı meran yenı acıldı dıye geldım ılk 2 yıldız olan çar meranda Yarasa İdi Sonra Çalındı Tabi Kuvvetxmira (Aykut)
Ve Kalipto Nun Rütbleleri Yüksekdi Kindar Ws düzenlemişti O sıralar Kholpax ler 6 kişilik Arkadaş Kadrosu İdi Büyücülerdn Relaxefendy Savaşçılardan Kholpashalixleo Kazanmıştı Tebrik Ederim İkisini, Ve onun Üzerine Kendi Loncasını Kurdu Ve Baya bi Başarılı oldu Eskı Ortam Yok oyunda Kholpashalixleo ıle Kavga Etmiştim İtem Konusunda 29 level Eskı Arkadaşlar Rus ruletı yataganı pahalı satıyor die Saçma Bi kavga idi Dünden Bugune Tanımayan Arkadaşlarım Vardır Şu an 3 Çarım var İmzamdakı Gibi Geri Kalanlar Çalındı..
ilk den Sona başlıyım
Brhndayı
Bysempatik
Redragonss
Blackfoxredragons
Policexbaşkomser
Zamanxsavaşçısı
Zamanxying
Zamanxrolesi
Brhndayı Adlı Çarımla Alayınaxebuhanı Kurt Mağrasında Kaşmıştım pc format Attım fotoraflar Vardı Maleseff Koyamıcam Zamanxsavaşçısı 38 levelken Alayınax ler Kurmay oldu Zaten Yalnızsavaşçıı kadıre gelince Yılanların sonunda Az naylon atmadı Tarakşifa Kentdestek İnegöllügürcü , Eskilerden Aslında Kalan Arkadaşlar Çok Çarlarının İsimlerı Farklı Eskilerı Anmak Güzel Birşey Tabi..
En Sevdiğim Ws de Kurmayxebuhan Ws Vodoo Sivri Adada Atılmıştı Fatih Abimiz 3 * 0 Yenmişti Jelin Hakemdı