I.K.V'YE BASLAYLI 3 YIL OLDU

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ByAdanali
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Re: I.K.V'YE BASLAYLI 3 YIL OLDU

Mesaj gönderen ByAdanali »

Garbajosa yazdı:
ByAdanali yazdı:
Garbajosa yazdı:
ByAdanali yazdı:Mükemmel bir "TÜRK" oyununa sahibiz.Gidip bazıları knight,metin2,silkroad vb. oynuyorlar.Onları anlamıyorum.Hiçbir oyunda Demirci Rüstem-Sahaf Necmi-Agah Bey İSTANBUL ve Başta Camii varmı? Ne güzel oyunumuz var arkadaşlar.Yapmayın lütfen.Bırakıpta ne yapacaksınız.Size heran her dk oynayın diyede zorlayan yok.Sıkılınca,kafa dağıtmak için oynayın işte.Ben hep bu yüzden oynuyorum.Ha arada sıkıntılarımız oluyor.Bu gerçek hayatta da var.Hep iyi şeyler olacak diye bir kaide de yok.Bu güzel değerlerimize lütfen sahip çıkalım.Uzaklaşmak yerine daha çok yaklaşalım ve gençlerimizide çin oyunlarından arındırıp Türk oyunlarına ve İKV ye teşvik edelim.LÜTFEN.
Bunları yazarken eminim İKV'den başka online oyun oynayarak yazmışsındır.

Burda ne demek istediğini anlamadım.Umarın olumsuz bir yazı değildir :?:
Tercüme ediyim. Karahan Online, Runes Of Magic vb. Türkçe destekli oyunları oynamayı dene İKV den ne kadar üstün olduklarını görmen uzun sürmeyecektir.
Ben daha oynamadan İKV derim kardeş.Varmı böyle bir oyun?
[b]Baba YORGUN ![/b]
Kullanıcı avatarı
Saddo
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Saddo »

ByAdanali yazdı:
Garbajosa yazdı:
ByAdanali yazdı:
Garbajosa yazdı:
ByAdanali yazdı:Mükemmel bir "TÜRK" oyununa sahibiz.Gidip bazıları knight,metin2,silkroad vb. oynuyorlar.Onları anlamıyorum.Hiçbir oyunda Demirci Rüstem-Sahaf Necmi-Agah Bey İSTANBUL ve Başta Camii varmı? Ne güzel oyunumuz var arkadaşlar.Yapmayın lütfen.Bırakıpta ne yapacaksınız.Size heran her dk oynayın diyede zorlayan yok.Sıkılınca,kafa dağıtmak için oynayın işte.Ben hep bu yüzden oynuyorum.Ha arada sıkıntılarımız oluyor.Bu gerçek hayatta da var.Hep iyi şeyler olacak diye bir kaide de yok.Bu güzel değerlerimize lütfen sahip çıkalım.Uzaklaşmak yerine daha çok yaklaşalım ve gençlerimizide çin oyunlarından arındırıp Türk oyunlarına ve İKV ye teşvik edelim.LÜTFEN.
Bunları yazarken eminim İKV'den başka online oyun oynayarak yazmışsındır.

Burda ne demek istediğini anlamadım.Umarın olumsuz bir yazı değildir :?:
Tercüme ediyim. Karahan Online, Runes Of Magic vb. Türkçe destekli oyunları oynamayı dene İKV den ne kadar üstün olduklarını görmen uzun sürmeyecektir.
Ben daha oynamadan İKV derim kardeş.Varmı böyle bir oyun?
Yok TabiKi kaan grafikler olsunk oyun konusu olsun görevlerin verdigi heyecan macere olsun zorluklar olsun en önemlisi türk oyunu olması ve türkiyede çıkan ilk oyun olması
Resim GÖKxDraCuLa Gökxdraculla İhanetin küçüğü büyüğü olmaz
Kullanıcı avatarı
ByAdanali
İskele Babası
İskele Babası

Bir konuya yakınıyorum.Bir arkaşımızda hatırlatmıştı.Pek ağaçlık,yeşil alanlar yok.Bu biraz insanın içini karartıyor.Ama yinede yöneticilere hak veriyorum.Oyunun adı zaten istanbul KIYAMET vakti.Kıyamet zamanında yeşillik felan ne gezer.İnanıyorum ileriki zamanlarda tıpkı yeraltı gibi bölümler açılacaktır.Mesela artık sığınakları,migratı felanda geçersek agahtan bir görev alabiliriz "Yeni bir yerleşim yeri keşfettik" diye.Sonra meran girişi gibi biryer olur.Oraya girincede başbakanlık felan filan işte.Umarım olur.
[b]Baba YORGUN ![/b]
Kullanıcı avatarı
Garbajosa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Garbajosa »

ByAdanali yazdı:Oyunun adı zaten istanbul KIYAMET vakti.Kıyamet zamanında yeşillik felan ne gezer.
Hiç güleceğim yoktu :D :D
Süper açıklama :D
Kullanıcı avatarı
xakrepkrallx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xakrepkrallx »

Garbajosa yazdı:
ByAdanali yazdı:Oyunun adı zaten istanbul KIYAMET vakti.Kıyamet zamanında yeşillik felan ne gezer.
Hiç güleceğim yoktu :D :D
Süper açıklama :D
oceans apdalı 1 lwl adamı kesecek kadar düşük seviyeli bi insan ondan da öyle saçma cevaplar beklenir ;)
Topsecrett
Kullanıcı avatarı
ByAdanali
İskele Babası
İskele Babası

Oğlum bak sana dün bişe demedim.Gelip ws den sonra daldın beni kestin.Sonra ortalıktan kaçtın.10 dk sonra 3 kişi ile geldin.Durduk yere yine daldınız.Ayxgüneş,sen,Alixbaba gelip bana daldınız moddayken.Sonra bende adam öyle çagırılmaz böyle çagırılır diye Bizim loncayı çagırdım.Önünde 10 kişiyi görünce altına ediyordun.Kaçtınız sonra.Senin özün bu işte.Önce dalmak sonra kaçmak.Ha 1 lvl adam kesiyormuşum.Moddayım ws atacam gelip geçip vuruyor.Bende 1 kere kestim.Sonra 2 kişi geldiler 2 sinide kestim.Olay bu.Ne yani 1 lvllik adamların dokunulmazlıgımı var?
[b]Baba YORGUN ![/b]
Kullanıcı avatarı
xakrepkrallx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ByAdanali yazdı:Oğlum bak sana dün bişe demedim.Gelip ws den sonra daldın beni kestin.Sonra ortalıktan kaçtın.10 dk sonra 3 kişi ile geldin.Durduk yere yine daldınız.Ayxgüneş,sen,Alixbaba gelip bana daldınız moddayken.Sonra bende adam öyle çagırılmaz böyle çagırılır diye Bizim loncayı çagırdım.Önünde 10 kişiyi görünce altına ediyordun.Kaçtınız sonra.Senin özün bu işte.Önce dalmak sonra kaçmak.Ha 1 lvl adam kesiyormuşum.Moddayım ws atacam gelip geçip vuruyor.Bende 1 kere kestim.Sonra 2 kişi geldiler 2 sinide kestim.Olay bu.Ne yani 1 lvllik adamların dokunulmazlıgımı var?
1.cisi ben sana vurmadım bnm çar susturulduğu için alixxbaba arkadaşım oda 1 lwl çar açtı ws atıyoduk sen kestin bizi 2.cisi ortalıktan kaçmadım çıkmak zorunda kaldım 3.sü ben senin gibi adam çağırmadım 4. bende adam çağırsaydım emin ol moda giremezdin ;) ;)
Resim

yukardaki resmin açıklamasınıda yapayım

Ultraxoceans=tayfun hagisini keselim
Ultraxreis=farketmez
Ultraxlldadasll=modamı girecez
diğer yazılardan bişi anlamadım
:) :)
ve sonuç ortada 3üde yerde

inşallah bundan sonra karşına aldığın adama dikkat edersin ;)
Topsecrett
Kullanıcı avatarı
xakrepkrallx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ByAdanali yazdı:Oğlum bak sana dün bişe demedim.Gelip ws den sonra daldın beni kestin.Sonra ortalıktan kaçtın.10 dk sonra 3 kişi ile geldin.Durduk yere yine daldınız.Ayxgüneş,sen,Alixbaba gelip bana daldınız moddayken.Sonra bende adam öyle çagırılmaz böyle çagırılır diye Bizim loncayı çagırdım.Önünde 10 kişiyi görünce altına ediyordun.Kaçtınız sonra.Senin özün bu işte.Önce dalmak sonra kaçmak.Ha 1 lvl adam kesiyormuşum.Moddayım ws atacam gelip geçip vuruyor.Bende 1 kere kestim.Sonra 2 kişi geldiler 2 sinide kestim.Olay bu.Ne yani 1 lvllik adamların dokunulmazlıgımı var?
1.cisi ben sana vurmadım bnm çar susturulduğu için alixxbaba arkadaşım oda 1 lwl çar açtı ws atıyoduk sen kestin bizi 2.cisi ortalıktan kaçmadım çıkmak zorunda kaldım 3.sü ben senin gibi adam çağırmadım 4. bende adam çağırsaydım emin ol moda giremezdin ;) ;)
Resim

Ultraxreis=farketmez

Topsecrett
Kullanıcı avatarı
HEARTxOFxSPACES
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen HEARTxOFxSPACES »

Drowxauril yazdı:
Garbajosa yazdı:Başladığım güne lanet olsun :D

Aynen...

Hiç söleme nalet olsun :D
yNçRxSPaCeXResimyNçRxSPaCeX
Kullanıcı avatarı
ByAdanali
İskele Babası
İskele Babası

xakrepkrallx yazdı:
Resim

Ultraxreis=farketmez

Bak bak şu şerefsize.Lan soldaki büyüleri niye saymıyon.Senin kadar aşşalık sürüngen görmedim.
[b]Baba YORGUN ![/b]

“Genel Sohbet” sayfasına dön