I.K.V'YE BASLAYLI 3 YIL OLDU

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ByAdanali
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

I.K.V'YE BASLAYLI 3 YIL OLDU

Mesaj gönderen ByAdanali »

Ben Oceans (Kaan).İstanbul Kıyamet Vakti oyununa başlayalı bugunle birlikte tam 3 sene oldu.23/06/2007 Cumartesi günü öğle saatlerindeydi.Counter Strike oynarken oyundan çıktım ve interneti dolaşıyordum.Ozamanlar gittiğim lise olan İMKB Lisesi'nin fotoğraflarına bakacaktım.Google ye İMKB değilde İKB yazdım.Sonra Yabancı yazılar çıkı.Aşağıda ise Bunumu demek istediniz İKV yazıyordu.Öyle bir girdim.Birde baktım ki bizim İstanbul.Şaşırdım ilkbaşta.Sonra yavaş yavaş anladımki bu bir Türkoyunu.Sonra indirdimdim.Yavaş yavaş başladım oyuna.İlk karakterim büyücüydü.Adı Darkface.Hala 29 lvl.Belki eskiler bilir.Çünkü çok az kişiydi ozamanlar.Sonrasıda zaten malum.Diğer arkadaşlarımada tavsiye ettim onlarda başladılar.
[b]Baba YORGUN ![/b]
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Yeniçeri Loncası

Re: I.K.V'YE BASLAYLI 3 YIL OLDU

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Yani ? :D
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
Kullanıcı avatarı
bbknow
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bbknow »

qüzeL BasLayıs ßenDe anLatayım / Daha once kardeşim(Emin)Le onLine oyunLar deqiLde Crysis Asasian Cred qiBi oyunLar oynaRDık Bir aRa canımız sıkıLdı ve mynete qiReLim dedik oyunlar kategorisinde arayış içinde gezerken Birde ne qöRDük "İstanbul Kıyamet Vakti" :D O zmnLar onLine oyunLara merak sarmıştık Ztn Türk oyunu oLduqunuda öqRenınce indiRDik iLk KarekteRimiz Büyücü oLdu O qüNDen sonra KrdeşimLe farkLı KarekteRLer açtık O zmnLar Ben Giants KardeşimDe Bloodxswinqxşifa KarekteRiyLe iLerLemişti Yani Ben Svaşçı O Da şifacı üzeRinDe yoqunLastı SOnraDan Tam TeRSine dönDü Kardeşim Byböceq açtı Bende Bloodxknow Ve HeR zaman ki qiBi Ws ye yöneLdik ßzn Hep yaRıs iÇinDe oLsakta biRÇok karekteR actık Ya siLindi Ya ÇaLındı ama yıLmadık sonuna kadaR devam ettik Kadim hiDRa qeLdiqinDe Ve SaheseRLeR acıLdıqınDa İkimizde üRetmek istiyoRDuk sonRaDan KarekteRLeRimizi biRLeştiRDik iLk Once Büyücüye Ejder SonraDanDa Asab ürettik YakLasık 1 Ay Sonra 4 Tane Lodos caRımız siLinmişti (Bloodxswinqxşifa Byböceq Xveronicax Xxveronicaxx) Ama yine yıLmaDık Ekonomiyi 2 hafta sonra düzelttik Yeniden KarekteR Kasmaya basLadık Şimdi bu qünLere qeLdik İKV Hayatımızı deqiŞtirdi Bazen Keske basLamasaydık diyoRum... Ama bırakamıyoRSunda . :twisted:
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)

Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !

ÇemberLiTaŞ .. !
Kullanıcı avatarı
Garbajosa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Garbajosa »

Başladığım güne lanet olsun :D
Kullanıcı avatarı
xakrepkrallx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xakrepkrallx »

bende anlatayım :) :) :)

bigün okulda oturuyoduk Kurtxbaba (serhat) sende oyna dedi bende yükledim ve oynadım

:) :) :) :) :) :) :)
Topsecrett
Kullanıcı avatarı
ByAdanali
İskele Babası
İskele Babası

BLackGezz0 yazdı:Yani ? :D

Yanisi İyiki başlamışım :)
[b]Baba YORGUN ![/b]
Kullanıcı avatarı
ByAdanali
İskele Babası
İskele Babası

bbknow yazdı:qüzeL BasLayıs ßenDe anLatayım / Daha once kardeşim(Emin)Le onLine oyunLar deqiLde Crysis Asasian Cred qiBi oyunLar oynaRDık Bir aRa canımız sıkıLdı ve mynete qiReLim dedik oyunlar kategorisinde arayış içinde gezerken Birde ne qöRDük "İstanbul Kıyamet Vakti" :D O zmnLar onLine oyunLara merak sarmıştık Ztn Türk oyunu oLduqunuda öqRenınce indiRDik iLk KarekteRimiz Büyücü oLdu O qüNDen sonra KrdeşimLe farkLı KarekteRLer açtık O zmnLar Ben Giants KardeşimDe Bloodxswinqxşifa KarekteRiyLe iLerLemişti Yani Ben Svaşçı O Da şifacı üzeRinDe yoqunLastı SOnraDan Tam TeRSine dönDü Kardeşim Byböceq açtı Bende Bloodxknow Ve HeR zaman ki qiBi Ws ye yöneLdik ßzn Hep yaRıs iÇinDe oLsakta biRÇok karekteR actık Ya siLindi Ya ÇaLındı ama yıLmadık sonuna kadaR devam ettik Kadim hiDRa qeLdiqinDe Ve SaheseRLeR acıLdıqınDa İkimizde üRetmek istiyoRDuk sonRaDan KarekteRLeRimizi biRLeştiRDik iLk Once Büyücüye Ejder SonraDanDa Asab ürettik YakLasık 1 Ay Sonra 4 Tane Lodos caRımız siLinmişti (Bloodxswinqxşifa Byböceq Xveronicax Xxveronicaxx) Ama yine yıLmaDık Ekonomiyi 2 hafta sonra düzelttik Yeniden KarekteR Kasmaya basLadık Şimdi bu qünLere qeLdik İKV Hayatımızı deqiŞtirdi Bazen Keske basLamasaydık diyoRum... Ama bırakamıyoRSunda . :twisted:

Kaç Yıl oldu başlayalı?
[b]Baba YORGUN ![/b]
Kullanıcı avatarı
Infaz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Infaz »

Arkadaşlar Benimde ikvye başlama hikayem şöyle <<<< Her zamanki gibi boş vaktimizde Counter Strike oynamak için Bütün Arkadaşlarla İnt Cafeye Gittik ... Counter oynadıktan sonra Bi arkadaş İkvden bahsetti İlk önce Hepimiz Ona SuS Süloo (adı süleyman) dedik ... Yanıma gelip bana hep ikvyi anatırdı takmazdım onu ... Bana anlata anlata oyuna karşı sempatim oluştu ve başlamaya karar verdim ...Hiç unutmadığım şeyse Karekterimi İlk açtığım zaman Adı Emrekg Yaklaşık 2.5 sene oldu karakterimi açıp farelere gittiğimde onların beni yediğini görünce epey telaşlanmıştım ... Şimdi ise 49 çarlarla farelerden geçerken hala o olay aklıma geliyor :) Süloya gelecek olursak o beni ikvye başlatıp Kaçtı ... :)
Gökxİnfaz GökxMusallat >>İnfaz Memuru>>
Alem Durur İnfaz Vurur İnfaz Adamı Uçurur ! >>Karizmatik Serseri>>
Resim
http://www.ikvgok.tr.gg/
Kullanıcı avatarı
ByAdanali
İskele Babası
İskele Babası

Infaz yazdı:Arkadaşlar Benimde ikvye başlama hikayem şöyle <<<< Her zamanki gibi boş vaktimizde Counter Strike oynamak için Bütün Arkadaşlarla İnt Cafeye Gittik ... Counter oynadıktan sonra Bi arkadaş İkvden bahsetti İlk önce Hepimiz Ona SuS Süloo (adı süleyman) dedik ... Yanıma gelip bana hep ikvyi anatırdı takmazdım onu ... Bana anlata anlata oyuna karşı sempatim oluştu ve başlamaya karar verdim ...Hiç unutmadığım şeyse Karekterimi İlk açtığım zaman Adı Emrekg Yaklaşık 2.5 sene oldu karakterimi açıp farelere gittiğimde onların beni yediğini görünce epey telaşlanmıştım ... Şimdi ise 49 çarlarla farelerden geçerken hala o olay aklıma geliyor :) Süloya gelecek olursak o beni ikvye başlatıp Kaçtı ... :)

Bendede hep şu azul korkusu var.Fobim oldu artık :)
[b]Baba YORGUN ![/b]
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

Garbajosa yazdı:Başladığım güne lanet olsun :D

Aynen...
auril & DoubleLift