buda doru ama bize haksızlık oluo...kfat4 yazdı:adania01 yazdı:maden eskiden hatalıydı o zaman üretilen şaheserler geri alınsın bize haksızlık olmuyor mu
Sence bu ne kadar mantıklı ? Onlarca belki de yüzü aşkın şaheser silah sahiplerinin vereceği tepkiyi bir düşünsene
GM nin kadim hidra için gönderdiği msj güya düzeltilmiş
Re: GM nin kadim hidra için gönderdiği msj güya düzeltilmiş
- adania01
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
ismail bnim de büyüde şaheser var ama madem bu zaman kadar hatalıydı bundan sonra düzeltilmesi yine haksızlık boşa mı çektik o kadar madeni kardeşim kaç gece sabahladı ashab ve ecel malzemeleri içinkfat4 yazdı:adania01 yazdı:maden eskiden hatalıydı o zaman üretilen şaheserler geri alınsın bize haksızlık olmuyor mu
Sence bu ne kadar mantıklı ? Onlarca belki de yüzü aşkın şaheser silah sahiplerinin vereceği tepkiyi bir düşünsene
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize
adania01 yazdı:ismail bnim de büyüde şaheser var ama madem bu zaman kadar hatalıydı bundan sonra düzeltilmesi yine haksızlık boşa mı çektik o kadar madeni kardeşim kaç gece sabahladı ashab ve ecel malzemeleri içinkfat4 yazdı:adania01 yazdı:maden eskiden hatalıydı o zaman üretilen şaheserler geri alınsın bize haksızlık olmuyor mu
Silah güncellemesini hatırlıyor musun ? yaklaşık 10 ay belki de daha fazla süre boyunca o hata devam etti. Yani hatalar eninde sonunda düzelmesi gerekir mantığıyla çalışıyor yönetim. Haklılık veya haksızlık düşüncesiyle değil. Şahsi görüşümü belirtecek olursam; bu haksızlığın telafisi olarak hidraların enerjisini yüzde 25 azaltmaları gerekir.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- aKeSinTi
- Şarapçı'nın Sırdaşı
KAtılıyorum.kfat4 yazdı:adania01 yazdı:ismail bnim de büyüde şaheser var ama madem bu zaman kadar hatalıydı bundan sonra düzeltilmesi yine haksızlık boşa mı çektik o kadar madeni kardeşim kaç gece sabahladı ashab ve ecel malzemeleri içinkfat4 yazdı:adania01 yazdı:maden eskiden hatalıydı o zaman üretilen şaheserler geri alınsın bize haksızlık olmuyor mu
Silah güncellemesini hatırlıyor musun ? yaklaşık 10 ay belki de daha fazla süre boyunca o hata devam etti. Yani hatalar eninde sonunda düzelmesi gerekir mantığıyla çalışıyor yönetim. Haklılık veya haksızlık düşüncesiyle değil. Şahsi görüşümü belirtecek olursam; bu haksızlığın telafisi olarak hidraların enerjisini yüzde 25 azaltmaları gerekir.
[******] (49) [KeNDaL] (49) [ÇiRoK] (49)
[Ecel Getiren] [Ejder Asa] [Ashab-ı Kehf]
[Ecel Getiren] [Ejder Asa] [Ashab-ı Kehf]
- adania01
- Işık Hanım'ın Elemanı
hatalıydı da kaç ay geçti yeni mi akıllarına geliyo bu yönetimin sorumsuzluğu başka birşey değildir yapacaksan ilk başta yapacaktın sonradan niye düzeltiyon anlamıyom bn bu yönetimi ya
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize