GM nin kadim hidra için gönderdiği msj güya düzeltilmiş

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: GM nin kadim hidra için gönderdiği msj güya düzeltilmiş

Mesaj gönderen rockipsiz »

kfat4 yazdı:
adania01 yazdı:maden eskiden hatalıydı o zaman üretilen şaheserler geri alınsın bize haksızlık olmuyor mu

Sence bu ne kadar mantıklı ? Onlarca belki de yüzü aşkın şaheser silah sahiplerinin vereceği tepkiyi bir düşünsene :)
buda doru ama bize haksızlık oluo...
Kullanıcı avatarı
adania01
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen adania01 »

kfat4 yazdı:
adania01 yazdı:maden eskiden hatalıydı o zaman üretilen şaheserler geri alınsın bize haksızlık olmuyor mu

Sence bu ne kadar mantıklı ? Onlarca belki de yüzü aşkın şaheser silah sahiplerinin vereceği tepkiyi bir düşünsene :)
ismail bnim de büyüde şaheser var ama madem bu zaman kadar hatalıydı bundan sonra düzeltilmesi yine haksızlık boşa mı çektik o kadar madeni kardeşim kaç gece sabahladı ashab ve ecel malzemeleri için
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kfat4 »

adania01 yazdı:
kfat4 yazdı:

ismail bnim de büyüde şaheser var ama madem bu zaman kadar hatalıydı bundan sonra düzeltilmesi yine haksızlık boşa mı çektik o kadar madeni kardeşim kaç gece sabahladı ashab ve ecel malzemeleri için

Silah güncellemesini hatırlıyor musun ? yaklaşık 10 ay belki de daha fazla süre boyunca o hata devam etti. Yani hatalar eninde sonunda düzelmesi gerekir mantığıyla çalışıyor yönetim. Haklılık veya haksızlık düşüncesiyle değil. Şahsi görüşümü belirtecek olursam; bu haksızlığın telafisi olarak hidraların enerjisini yüzde 25 azaltmaları gerekir.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
aKeSinTi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen aKeSinTi »

kfat4 yazdı:
adania01 yazdı:
kfat4 yazdı:

Silah güncellemesini hatırlıyor musun ? yaklaşık 10 ay belki de daha fazla süre boyunca o hata devam etti. Yani hatalar eninde sonunda düzelmesi gerekir mantığıyla çalışıyor yönetim. Haklılık veya haksızlık düşüncesiyle değil. Şahsi görüşümü belirtecek olursam; bu haksızlığın telafisi olarak hidraların enerjisini yüzde 25 azaltmaları gerekir.
KAtılıyorum.
[******] (49) [KeNDaL] (49) [ÇiRoK] (49)
[Ecel Getiren] [Ejder Asa] [Ashab-ı Kehf]
Kullanıcı avatarı
adania01
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen adania01 »

hatalıydı da kaç ay geçti yeni mi akıllarına geliyo bu yönetimin sorumsuzluğu başka birşey değildir yapacaksan ilk başta yapacaktın sonradan niye düzeltiyon anlamıyom bn bu yönetimi ya
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize

“Genel Sohbet” sayfasına dön