Kadim [ R.K.G ] Kesilecek..!
Re: Kadim [ R.K.G ] Kesilecek..!
uzerım krtık olmasa kesemıcem ejderlıyı valla he Bencede bır el atılmalı.
Kocaseyid
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
bu hata oyunun yapısını çok feci bozdu.oyunu bilmeyen adamlar loncalara yağ çekerek ejder ecel ashab çektiler.sonra birde millete senin ejderin yok oyunu bilmiyon lafları etmeye başladılar
neyse olan oldu yapılabilecek birşey yok.daha 2 sunucuda olup diğer sunucularda olmayan eşitliğin sülalesinin kulaklarını çınlatan kütüğü bile kaldırmadılar ki şaheserleri kaldırsınlar.
Başta ben olsaydım. Yemın edıyom oyunu türkiyenın En sevılen en beyenılen oyunu yaprdım. ZOR DIYECESINIZ. BEn PVp server kurdum Knığt Bütün kodları bılıyorum!! A dan Z ye kadar. İstesem 1 tane daha kurar yıne Gm olurm . Yaklaşık 700 oyuncu gırıyordu fena deıldı. Lagı onlemeye calıstık. Lag onlendı Ama bılgısayar Dnslerını krcalamıs kardeşim . KArıştırmıs . Serverı acamadım. Kapadım. Çok ıyıyıdı. Ben şaşırıyorum benım bıle 700 aktıf oyucum vardı. TEK BAŞIMA USTESINDEN GELDIM
bunlar nasıl yapamıyor. ?? BEN SOLIYIM ONCELIKLE ISTEKLERE YER VERILIRSE OYUNUN TUTULUYOR. Gidip sen kendın üretmek yerıne, ılk su isteklerı yapmak gereklı bence.... İnş bunları okurlarda , Yanlışlarını bulurlar. Ben 700 kısıyı havada bulmamıstım... 700 aktıf oyuncunun ıcınde 1900 e yakın karakter vardı.
bunlar nasıl yapamıyor. ?? BEN SOLIYIM ONCELIKLE ISTEKLERE YER VERILIRSE OYUNUN TUTULUYOR. Gidip sen kendın üretmek yerıne, ılk su isteklerı yapmak gereklı bence.... İnş bunları okurlarda , Yanlışlarını bulurlar. Ben 700 kısıyı havada bulmamıstım... 700 aktıf oyuncunun ıcınde 1900 e yakın karakter vardı.
Kocaseyid
kocaseyid yazdı:Başta ben olsaydım. Yemın edıyom oyunu türkiyenın En sevılen en beyenılen oyunu yaprdım. ZOR DIYECESINIZ. BEn PVp server kurdum Knığt Bütün kodları bılıyorum!! A dan Z ye kadar. İstesem 1 tane daha kurar yıne Gm olurm . Yaklaşık 700 oyuncu gırıyordu fena deıldı. Lagı onlemeye calıstık. Lag onlendı Ama bılgısayar Dnslerını krcalamıs kardeşim . KArıştırmıs . Serverı acamadım. Kapadım. Çok ıyıyıdı. Ben şaşırıyorum benım bıle 700 aktıf oyucum vardı. TEK BAŞIMA USTESINDEN GELDIM
bunlar nasıl yapamıyor. ?? BEN SOLIYIM ONCELIKLE ISTEKLERE YER VERILIRSE OYUNUN TUTULUYOR. Gidip sen kendın üretmek yerıne, ılk su isteklerı yapmak gereklı bence.... İnş bunları okurlarda , Yanlışlarını bulurlar. Ben 700 kısıyı havada bulmamıstım... 700 aktıf oyuncunun ıcınde 5900 e yakın karakter vardı.
Kocaseyid
- adania01
- Işık Hanım'ın Elemanı
ozan o iş zarla olmaz en az 7-8 grup glcek ve grvi olan gidecek bunu her kadimde yaşadık yanilazurixpoet yazdı:Saol un Kardeşlerim.Destek veren Herkeze Çook Teşkkür ederm.allah Hepimizden razı olsun....Kubi Dediğim gibi : Kurulmuş olan kadim guruplarının başkanları bi araya gelip zar atacak Arz Lodos klansız hepsi karışık olcak öyle kesilecek.Bu Olay üzerine kavga çıkmaz inş temennimiz Çıkmaması tabiki.Büyük ihtimalle Hayır sever Tank Zeyno olcak herhalde ( Rıchmel ) .Pazar Günü saat 13 :00 da Kadim görevi olan aklı başında insanlar Mühürlü önünde olsun ..!Teşkkürler
~~ P o e T ~~
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
kesebilsek de kaçsalaradania01 yazdı:ozan o iş zarla olmaz en az 7-8 grup glcek ve grvi olan gidecek bunu her kadimde yaşadık yanilazurixpoet yazdı:Saol un Kardeşlerim.Destek veren Herkeze Çook Teşkkür ederm.allah Hepimizden razı olsun....Kubi Dediğim gibi : Kurulmuş olan kadim guruplarının başkanları bi araya gelip zar atacak Arz Lodos klansız hepsi karışık olcak öyle kesilecek.Bu Olay üzerine kavga çıkmaz inş temennimiz Çıkmaması tabiki.Büyük ihtimalle Hayır sever Tank Zeyno olcak herhalde ( Rıchmel ) .Pazar Günü saat 13 :00 da Kadim görevi olan aklı başında insanlar Mühürlü önünde olsun ..!Teşkkürler
~~ P o e T ~~
-
- İskele Babası
Yeterince Lonca Ve Arkadaşlarımız Gelcek Umarım Kesilir.Birlik olduktan sonra sorun değil.Yeni güncellmeye göre kadim Dirençleri düşmüş .Kadimini 47 bin - yeşilş hidranın 27 bin çakması önlenmiş.Farkındaysanız bu aralar Oyunda güncellemeler oluyo belki kadim güncellemesidir..Kısa Ve öz söylüuorm..Görevi olan aklı başındaki insanları pazar günü saat 13:00 da mühürlüde bekliyorz.Ha olurya Gelmeyen olur olmaz diyenler olur işte onlar ne gelsin neden burda Yorum yapsın..İyi Forumlar~~
- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı
lazurixpoet yazdı:Yeterince Lonca Ve Arkadaşlarımız Gelcek Umarım Kesilir.Birlik olduktan sonra sorun değil.Yeni güncellmeye göre kadim Dirençleri düşmüş .Kadimini 47 bin - yeşilş hidranın 27 bin çakması önlenmiş.Farkındaysanız bu aralar Oyunda güncellemeler oluyo belki kadim güncellemesidir..Kısa Ve öz söylüuorm..Görevi olan aklı başındaki insanları pazar günü saat 13:00 da mühürlüde bekliyorz.Ha olurya Gelmeyen olur olmaz diyenler olur işte onlar ne gelsin neden burda Yorum yapsın..İyi Forumlar~~
Sözü Sözüne KatıLıyorum İyi forumLar
Paşaxßüyü
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Bende Geliyorum Ozan Kardeşim...
Yer Varsa

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
- hasanxbuyucu
- İri Fare Avcısı
ßazar günü saat 13.00'da tam orada olacağım..
Hasanxbüyücü
Hasanxsavaşçı
Hasanxşifacı
Hasanxsavaşçı
Hasanxşifacı