Kadim [ R.K.G ] Kesilecek..!

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kocaseyid
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Kadim [ R.K.G ] Kesilecek..!

Mesaj gönderen kocaseyid »

uzerım krtık olmasa kesemıcem ejderlıyı valla he Bencede bır el atılmalı.
Kocaseyid
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Petcarar »

bu hata oyunun yapısını çok feci bozdu.oyunu bilmeyen adamlar loncalara yağ çekerek ejder ecel ashab çektiler.sonra birde millete senin ejderin yok oyunu bilmiyon lafları etmeye başladılar :D neyse olan oldu yapılabilecek birşey yok.daha 2 sunucuda olup diğer sunucularda olmayan eşitliğin sülalesinin kulaklarını çınlatan kütüğü bile kaldırmadılar ki şaheserleri kaldırsınlar.
Kullanıcı avatarı
kocaseyid
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Başta ben olsaydım. Yemın edıyom oyunu türkiyenın En sevılen en beyenılen oyunu yaprdım. ZOR DIYECESINIZ. BEn PVp server kurdum Knığt Bütün kodları bılıyorum!! A dan Z ye kadar. İstesem 1 tane daha kurar yıne Gm olurm . Yaklaşık 700 oyuncu gırıyordu fena deıldı. Lagı onlemeye calıstık. Lag onlendı Ama bılgısayar Dnslerını krcalamıs kardeşim . KArıştırmıs . Serverı acamadım. Kapadım. Çok ıyıyıdı. Ben şaşırıyorum benım bıle 700 aktıf oyucum vardı. TEK BAŞIMA USTESINDEN GELDIM
bunlar nasıl yapamıyor. ?? BEN SOLIYIM ONCELIKLE ISTEKLERE YER VERILIRSE OYUNUN TUTULUYOR. Gidip sen kendın üretmek yerıne, ılk su isteklerı yapmak gereklı bence.... İnş bunları okurlarda , Yanlışlarını bulurlar. Ben 700 kısıyı havada bulmamıstım... 700 aktıf oyuncunun ıcınde 1900 e yakın karakter vardı.
Kocaseyid
Kullanıcı avatarı
kocaseyid
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

kocaseyid yazdı:Başta ben olsaydım. Yemın edıyom oyunu türkiyenın En sevılen en beyenılen oyunu yaprdım. ZOR DIYECESINIZ. BEn PVp server kurdum Knığt Bütün kodları bılıyorum!! A dan Z ye kadar. İstesem 1 tane daha kurar yıne Gm olurm . Yaklaşık 700 oyuncu gırıyordu fena deıldı. Lagı onlemeye calıstık. Lag onlendı Ama bılgısayar Dnslerını krcalamıs kardeşim . KArıştırmıs . Serverı acamadım. Kapadım. Çok ıyıyıdı. Ben şaşırıyorum benım bıle 700 aktıf oyucum vardı. TEK BAŞIMA USTESINDEN GELDIM
bunlar nasıl yapamıyor. ?? BEN SOLIYIM ONCELIKLE ISTEKLERE YER VERILIRSE OYUNUN TUTULUYOR. Gidip sen kendın üretmek yerıne, ılk su isteklerı yapmak gereklı bence.... İnş bunları okurlarda , Yanlışlarını bulurlar. Ben 700 kısıyı havada bulmamıstım... 700 aktıf oyuncunun ıcınde 5900 e yakın karakter vardı.
Kocaseyid
Kullanıcı avatarı
adania01
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen adania01 »

lazurixpoet yazdı:Saol un Kardeşlerim.Destek veren Herkeze Çook Teşkkür ederm.allah Hepimizden razı olsun....Kubi Dediğim gibi : Kurulmuş olan kadim guruplarının başkanları bi araya gelip zar atacak Arz Lodos klansız hepsi karışık olcak öyle kesilecek.Bu Olay üzerine kavga çıkmaz inş temennimiz Çıkmaması tabiki.Büyük ihtimalle Hayır sever Tank Zeyno olcak herhalde ( Rıchmel ) .Pazar Günü saat 13 :00 da Kadim görevi olan aklı başında insanlar Mühürlü önünde olsun ..!Teşkkürler

~~ P o e T ~~
ozan o iş zarla olmaz en az 7-8 grup glcek ve grvi olan gidecek bunu her kadimde yaşadık yani
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mesaj gönderen morukkelleci »

adania01 yazdı:
lazurixpoet yazdı:Saol un Kardeşlerim.Destek veren Herkeze Çook Teşkkür ederm.allah Hepimizden razı olsun....Kubi Dediğim gibi : Kurulmuş olan kadim guruplarının başkanları bi araya gelip zar atacak Arz Lodos klansız hepsi karışık olcak öyle kesilecek.Bu Olay üzerine kavga çıkmaz inş temennimiz Çıkmaması tabiki.Büyük ihtimalle Hayır sever Tank Zeyno olcak herhalde ( Rıchmel ) .Pazar Günü saat 13 :00 da Kadim görevi olan aklı başında insanlar Mühürlü önünde olsun ..!Teşkkürler

~~ P o e T ~~
ozan o iş zarla olmaz en az 7-8 grup glcek ve grvi olan gidecek bunu her kadimde yaşadık yani
kesebilsek de kaçsalar
lazurixpoet
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen lazurixpoet »

Yeterince Lonca Ve Arkadaşlarımız Gelcek Umarım Kesilir.Birlik olduktan sonra sorun değil.Yeni güncellmeye göre kadim Dirençleri düşmüş .Kadimini 47 bin - yeşilş hidranın 27 bin çakması önlenmiş.Farkındaysanız bu aralar Oyunda güncellemeler oluyo belki kadim güncellemesidir..Kısa Ve öz söylüuorm..Görevi olan aklı başındaki insanları pazar günü saat 13:00 da mühürlüde bekliyorz.Ha olurya Gelmeyen olur olmaz diyenler olur işte onlar ne gelsin neden burda Yorum yapsın..İyi Forumlar~~
Kullanıcı avatarı
SimonxDoRLeo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SimonxDoRLeo »

lazurixpoet yazdı:Yeterince Lonca Ve Arkadaşlarımız Gelcek Umarım Kesilir.Birlik olduktan sonra sorun değil.Yeni güncellmeye göre kadim Dirençleri düşmüş .Kadimini 47 bin - yeşilş hidranın 27 bin çakması önlenmiş.Farkındaysanız bu aralar Oyunda güncellemeler oluyo belki kadim güncellemesidir..Kısa Ve öz söylüuorm..Görevi olan aklı başındaki insanları pazar günü saat 13:00 da mühürlüde bekliyorz.Ha olurya Gelmeyen olur olmaz diyenler olur işte onlar ne gelsin neden burda Yorum yapsın..İyi Forumlar~~

Sözü Sözüne KatıLıyorum İyi forumLar

Paşaxßüyü
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-
Resim
Resim

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Kullanıcı avatarı
Hayal
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Hayal »

Bende Geliyorum Ozan Kardeşim... ;) Yer Varsa
Resim

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

Resim

' Hayati '
Kullanıcı avatarı
hasanxbuyucu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen hasanxbuyucu »

ßazar günü saat 13.00'da tam orada olacağım.. :)
Hasanxbüyücü
Hasanxsavaşçı
Hasanxşifacı

“Genel Sohbet” sayfasına dön