Mrb İkv Kardeşlerim.Aylardır Kadim Görevini yapamadığımız için Kadime ihtiyacı olan arkadaşlar Şah eser Basamadı.Yaşar Abi ( Lazurixrassaaaaaaa - Rassaaaaaa ) Varken Az Çok Yapıyorduk veya Yapmaya Çaba harcıyorduk.Yaşar abinin işleri dolayısıyla Kadimi Yapamaz Ellerimize Şah eser alamaz olduk..Bu Görev Kolay bi görev değil .Mantık - akıl - dürüstlük - söz dinlemenin ve Birlikteliğin sonucu Hareket edilerek yapılabilen bi görevdir.Meran Sunucusundan Başka Genelde Tüm sunucularda ( Anka hariç ) Böle bi olay yaşanmıyo kadim kesilemiyo gibi.Çünkü onlar Birlik olur el ele verip Yeşili Sonrada kadimi kesiyorlar ve Hiç Kavga gürültü çıkmıyor..Cumartesi Yada Pazar Günü Kadim Görevleri Olan Herkezi bekleriz.Beni Tanıyan Tüm Dost ve arkadaşlarımı - Merandaki ( arz - lodos - klansız ) Tüm Loncaları Kadim' e Bekleriz.Herkez El ele versin bitsin bu görev...Yardım edecek olan herkeze şimdiden Teşkkürler.. ( Söz - laf dinlemeyecek Adamlar Gelmesin.Adam Akıllı kişilerle Yapmak istiyorz..Şimdiden Hayırlı olsun kardeşlerim )
Not: İlk Son Kavgası yaşanmayacak.Her gurup başkanları Zar atacak Öle Kesilmeye başlaycağız..!
LazurixPoeT - KasabalıxPoeT
LazurixAiLesİ
Kadim [ R.K.G ] Kesilecek..!
-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
Re: Kadim [ R.K.G ] Kesilecek..!
ben sadece 27 bin yemek için gelirim sonra herkes ile birlikte dönerim
27 bin düzeldi sanki
yoldaki akrepleri kesip dönüceksiniz gibime geliyor
27 bin düzeldi sanki
yoldaki akrepleri kesip dönüceksiniz gibime geliyor
Mrb Ozan Kardeşim.Sölediklerine Hak veriyorm.Kaç aydır Kadim yapılamıyor inşallah Hafta sonu Kadim yapılır..Tüm Arkadaşları Desteğe Bekliyorz.Herkez Gelirse Bu kadim Görevi olur..Lütfen Birlik beraberlik içinde olup Şu Görevi yaplım.Herkeze şimdiden teşkkür ederz..
Zentiusx - Vipx - Lazurix - Kholopashalix - Redx - Kurmayx Başta olmak Üzeri Tüm Loncaları Ve Loncaya Ayit olmayan Arkadaşları Bekliyorz..
Zentiusx - Vipx - Lazurix - Kholopashalix - Redx - Kurmayx Başta olmak Üzeri Tüm Loncaları Ve Loncaya Ayit olmayan Arkadaşları Bekliyorz..
Rockxmanisa , Lazurixpoet Kasabalıxpoet ' i Çalmıştır..Hırsız ve Yalancının Tekidir..Herkez dikkatli olsunnn..
-
- Salgın Koruyucusu
Bencede Haklısın Kardeşim alkı basında söz dinleyen kişiler olduğu sürece hiçbir sııntı yşamadan tek seferde keseriz kadimi yeterki ne yaptıını bilen adamlar olsun gerisi hikaye onun için kendne güvenen aklı basında sağlam kişileri pazar günü kadimi kesmeye davet ediyoruz.... İyi Forumlar...
-
- İskele Babası
Pazar Günü Saat 13:00' de Kadim Görevi Olan Aklı Başında İnsanları mühürlüye Bekliyorz.Yeşiln 27 Bin Vurması Kadimin 47 bin Vurması Kendi kanaatimce Şu Yüzden kaynaklanıyor : Oradaki Kadimcilerin Sayısı Az Olmasından yada Dirençlerin Olmamamasından - herkezin Dikkat Atmamamısndan Tank Olan kişinin Kendi üzerine Çekmemesindendir.Duyduğum Kadarıyla O Mevzu Çözülmüştür.Yöneticilerde Bizi Düşünmüştür.Bu günlerde Oyunda Ki lag bu yüzden olabilr..Aklı Başında Olan herkezi Bekliyorz.Tüm Loncaları ve Tüm Arkadaşları ...! İyi oyunlar
LazurixPoeT - Kasabalıxpoet
Lazurixailesi
LazurixPoeT - Kasabalıxpoet
Lazurixailesi
- messi58
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Lonca Rıhtım
Ozan tmm güzel hoş keselim diyoruzda illa pürüz cıkaran oluor.
onuda geçtim klan farkı olmalı (arzlar ilk kescez--lodoslar ilk kescez davasına girliyor)
biz gizli toplanıyorduk ama yinede birileri bozuyor ,hadi hayırlısı biz BETA olarak gelcez
onuda geçtim klan farkı olmalı (arzlar ilk kescez--lodoslar ilk kescez davasına girliyor)
biz gizli toplanıyorduk ama yinede birileri bozuyor ,hadi hayırlısı biz BETA olarak gelcez
*^^RıhtımxKbLy^^*
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
Sadece Görevi olan Arkadaşlar Gelıyor Ancak HayırSever Tank Olcak Adam Yok Yaşardan Başka Sanırım Oda Geçici Süreliğine Ara Verdi 2 gün Önce Gittik Canını 97 Yapamadık Yeşil Hidranın Bugun Sabah Bi Güncelleme Oldu Düzeltildi Sanırım Eğer Böyle Bir Toplanma Olursa Zaman Olarak 2 grup orda Olmayı Planlıyoruz ...
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
http://www.zamanteam.tr.gg
-
- İskele Babası
Saol un Kardeşlerim.Destek veren Herkeze Çook Teşkkür ederm.allah Hepimizden razı olsun....Kubi Dediğim gibi : Kurulmuş olan kadim guruplarının başkanları bi araya gelip zar atacak Arz Lodos klansız hepsi karışık olcak öyle kesilecek.Bu Olay üzerine kavga çıkmaz inş temennimiz Çıkmaması tabiki.Büyük ihtimalle Hayır sever Tank Zeyno olcak herhalde ( Rıchmel ) .Pazar Günü saat 13 :00 da Kadim görevi olan aklı başında insanlar Mühürlü önünde olsun ..!Teşkkürler
~~ P o e T ~~
~~ P o e T ~~
pazar hep pazar dıyonuz? neden pazar? hep aynı saat? Hafta ıcı olsun okullarda tatil.
Kocaseyid
-
- İskele Babası
Okullar Tatil Ama Çalışan Bir sürü kardeşlerimiz var.Onlarıda düşünmemiz lazım.En ideal saat ve gün o gündür.İyi forumlar..!