Diyelim ki doğru söylüyorsun peki o kadar küfür niye? O tepki niye? 2 saat adres istemeler niye? Bu arada em de konuşmamız öyle değildi sen sancak çocuğu bunlar dedin bende senin gibi hırsız değiliz allaha şükür dedim sende küfürlere başladın diğer karakterden? Em bir savaş alanıdır düşmanın taktiği seni ilgilendirmez. Biz sancaktayız oturmaya mı geldiniz felan diyorsunuz çıksaydınız o zaman? Önceki yazılanları oku kaç kişi şunu çaldı bunu çaldı diyor. Gel konuşacaksan oyunda konuşalım biraz uzun sürebilir...okkes25494 yazdı:Bu attıgınız iftiraları allah biliyor ilk önce ben bunu bilirim.Oyunda kimin itemini ve harhangi bir karekterini çalmışsam
o kişi konuşsun ve foruma hırsızlık yapıldıgına dahil küçük de olsa bir kanıt koysun oyundaki bütün karekterlerimi silip oyunu bırakıcagım.Gelelim arz klanından çıkma sebebim lonca kurdum yalan yok kadim görevini yapmaya gittik kesilecegi zaman o ökkeş bir numarasın sagol kardeşim. ama şifalardan kaynaklanan sorun nedeniyle tank ölüyordu.bende kesim iptal dedim ve Rushxbüyü,Malkoçoglu iki arkadaşımız bunu gurularına yediremediler ve bana iftiralar atmaya başladılar.Yok bize keylog attı felan filan gibi iftiralar ama benim umrumda olmaz kanıtladıkları takdirde karekterimi silecegimi bildirdim.ARz loncasından başka çıkma sebebimde arkadaşlarımın çogu lodostu.Gelelim bugünkü olaya emdeydik arzlar sancaklarına çekilmiş. Bizimkiler nden sancaktan çıkmıyorsunuz dediler ve byonur arkadaşımız yedirememezliktenmidir nedir Kırçicegi Hırsız sus dedi.Bende o laftan nefret ettigim için tepki gösterdim.Ama bu iftira karşısında hakkımı helal etmiyorum.Bu olayı foruma taşımak çirkinliktir.Kanıtan varsa foruma koy çekemiyosan anten tak byonur dostum. Söliceklerim bu kdr
İşte Kırçiçeği' nin sohbeti... :)
- Aquarius
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İşte Kırçiçeği' nin sohbeti... :)
ByOnuR ..
-
- İskele Babası
byonur açam sana bende üyelig yazdıram 15 kişi bunlar boş laf elinde yazılı belgen foton videon var mı?_varsa koy karekterimi silecegim demiştim

SAYGILARIMLA Kırçicegi Qkkesbey
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
okkes25494 yazdı:byonur açam sana bende üyelig yazdıram 15 kişi bunlar boş laf elinde yazılı belgen foton videon var mı?_varsa koy karekterimi silecegim demiştim
Salla Ökkeş
Bende Ökkeşe yapılan bu olayı iftira diyorum.Çünkü Ökkeş çavuşcan(Murat) isimli arkadaşlarının şifrelerini biliyordu ve degiştir mesajını telefondan attıgını gözümle gördüm.Oda oyunda degiştirdim demişti.2 gün sonra karekteri gitmiş çalınmış söyledigin saçmalık nerden bilecez çalıntı süsü vermedin.Ve söylenenlerin hep laf olarak görüyorum olayı başlatanda byonur arkadaşdır Kırçicegine durduk yerde hırsız dedi emdeydik.Arkadaşlar size tavsiye boş konuşmayın elle tutulur bir şey koyunki forumaa bende inanayım ve o hırsızlık yapmışsa bende karekterimi silecegim ve foruma koyacagım
Böyle konu açan arkadaşlarıda hiç hoş karşılamıyoruz.Hiç kimse durduk yere kimse küfür etmez Qmer/Qmerxbüyü/Qmerxsifa
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Ökkeş Kendı azınla kazdıgın kuyuya dustun kusura bakma..Ben burda Çavuşcan dan bahsedıyorum sende bılıyorsun kı bu savaşçım..Sıfacım çavuşcann..Ayrıca bunların hepsı gercek olanlar bana ıftıra atma.Su soruya hala cevap vermedın kaçıyorsun neden sen ve ben sıfreyı bılıyorken bu char çalındı?hadı cevap ver...okkes25494 yazdı:Murat Şifreyi deiştirdim diyosun sonrası benden çıkar... Demi ben senin Bütün şifrelerini biliyormuydum biliyordum? ve istesem bütün karekterini alırdım ama şu an oynuyosun çavuşcan şifacını felan ? yalan atmaya gerek yok
- Aquarius
- İri Fare Avcısı
muratcigsar yazdı:Ökkeş Kendı azınla kazdıgın kuyuya dustun kusura bakma..Ben burda Çavuşcan dan bahsedıyorum sende bılıyorsun kı bu savaşçım..Sıfacım çavuşcann..Ayrıca bunların hepsı gercek olanlar bana ıftıra atma.Su soruya hala cevap vermedın kaçıyorsun neden sen ve ben sıfreyı bılıyorken bu char çalındı?hadı cevap ver...okkes25494 yazdı:Murat Şifreyi deiştirdim diyosun sonrası benden çıkar... Demi ben senin Bütün şifrelerini biliyormuydum biliyordum? ve istesem bütün karekterini alırdım ama şu an oynuyosun çavuşcan şifacını felan ? yalan atmaya gerek yok
ByOnuR ..
Kırçicegi ARkadasımın Boyle Bir Şey Yapacagına KAttiyyen İnanman Çünkü Onu Cok İyi Tanırım ve Aslada Bir Yanlış Yaptıgını Gormedim Gelelim Ilxstrongxtwoxll Konusuna Bak Kardeşim Yazıyorsun Bu car Calıntı Bu carı Ben İle Okan Adında Bir aRkadasım KAstık Ben Qmerxbüy '' yü Kurunca Bu CArı Nuri Arkadasıma Hediye Ettim Bu cAR Calıntı Hala Diyorsan Kanıt Gösterdigin Taktirde KEndi CArlarımı Silip Oyunu Bırakacagım...
Saygılarımla Qmer Omeerr Qmerxşifa Qmerxbüyü
Saygılarımla Qmer Omeerr Qmerxşifa Qmerxbüyü
-
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşlar yapmayın ya böyle kulaktaktan dolma sözlerle insanmı suçlanır.Yaşım 15 ve Kırçiçeğini bir kere birinie laf attığını görmedim.Hatta emde çekemeyenlerden bol bol küfür yediğine biliyorum:)Kırçiçeğini tanımasamda gördüğüm duyduğum kadarıyla iyi birisi.Kanıt gösterseniz yapmıştır bi hata dicem ama kanıtta yok.Boş boş konular açıpta karalamaya hakkınız yok insanları.
KONU KİLİTT...
KONU KİLİTT...