İçerik silindi.
Forum Kuralları..!!
viewtopic.php?f=52&t=18
İşte Kırçiçeği' nin sohbeti... :)
- Aquarius
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
İşte Kırçiçeği' nin sohbeti... :)
ByOnuR ..
Re: İşte Kırçiçeği' nin sohbeti... :)
kırçiçeğini bana arkaaşlarımda söylemişti buna dikkat et diye arzlarda 10-15 kişinin hesabını çaldı zaten o loncayla. bir sürü çarı var bunun dikkatli olun hiç bir yerden link almayın kim olursa olsun. o resimdeki karakteride biliyorum ara sıra ona giryor yüzsüz
bir insan bu kadar olmasın ne diyim ya yanlış anlaşılma oldu de yada kötü olacak

- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: BeTa
Arkadas LoncaNEFES qüclü doqru dürüst adamlardan olusan bi lonca coqu öyle yani Bunun qibi hırsızı nasıl almılar o Loncaya Hala Anlamıs Deilim qeReKeNi LoncaNEFES Yetkililerine Oyunda Söylemiştim Daha Öncede..
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: BeTa
qec KalmaDan Bi eL aTSaLaR ii oLucaK...
- Aquarius
- İri Fare Avcısı
Heroes loncasındakilere olanlar inşallah NEFES loncasındaki arkadaşlarımıza olmaz...
ByOnuR ..
byonur Bu kişinin hırsızlık yaptıgına dair bi kanıt göster.. Normal bir konuşmanın resmini foruma yükleyerek sana inanacagımızı düşünmüyorsun heralde...zaten kanıt göstermeden foruma bir konu acmakta bir hayli garipp gözüküyor..
Ve ben ökkeşi tanıdıgım kadarıyla Ökkeş böyle birşey yapmaz... Eğer yapmışsa gereken yapılır Ama böyle birşey yaptıgını hic zannetmiyorum...
gelelim stronga bu kişi sırf yalandan yere Kendisine hırsız dendigi icin çift yıldız rütbeyi bırakarak loodosa gecmiştir.
Çağlar kardeşim böyle şeylere hmn inanma Biz üye alımlarını referanssız gercekleştirmiyoruz...Ama olabilir lonca kurallarına uymayan bir kimseyi loncamıza almış olabiliriz ki bunu anladıgımız gibi lonca ile irtibatını keseriz.
Ama bu şahıs Kanıt göstermeden bu konuyu açmış aslında hiç önemsememek gerekir fakat sen ve senin gibi arkadaşlar yanlıs anlamasın diye bir acıklama yazdım..
Ve ben ökkeşi tanıdıgım kadarıyla Ökkeş böyle birşey yapmaz... Eğer yapmışsa gereken yapılır Ama böyle birşey yaptıgını hic zannetmiyorum...
gelelim stronga bu kişi sırf yalandan yere Kendisine hırsız dendigi icin çift yıldız rütbeyi bırakarak loodosa gecmiştir.
Çağlar kardeşim böyle şeylere hmn inanma Biz üye alımlarını referanssız gercekleştirmiyoruz...Ama olabilir lonca kurallarına uymayan bir kimseyi loncamıza almış olabiliriz ki bunu anladıgımız gibi lonca ile irtibatını keseriz.
Ama bu şahıs Kanıt göstermeden bu konuyu açmış aslında hiç önemsememek gerekir fakat sen ve senin gibi arkadaşlar yanlıs anlamasın diye bir acıklama yazdım..
- Aquarius
- İri Fare Avcısı
Peki sana inanıyorum peki neden başkar karakterlerden küfür ediyor? Strong two dakide kendisiydi oyunu girince ben Kırçiçeği diye söyledi zaten bütün bölge görmüştür bunu. Hadi onuda bırak açık adres istedi başka karakterle geldi arz sancağına herkes şahit. Şikayet ettim zaten. Seni bulcam kötü olcak felan bulsa bile bir şey yapamaz ama bu söylediklerinin ekran görüntüsü olmasa bile arz sancaktakiler gördü. Onun söylediklerine gülüyorlardı zaten.IIZMITLII yazdı:byonur Bu kişinin hırsızlık yaptıgına dair bi kanıt göster.. Normal bir konuşmanın resmini foruma yükleyerek sana inanacagımızı düşünmüyorsun heralde...zaten kanıt göstermeden foruma bir konu acmakta bir hayli garipp gözüküyor..
ByOnuR ..
Bir insanı cok kızdırırsan veya haksız yere suclarsan veya ağır ithamlarda bulunursan Oyunda başka birşey elinden gelmedigi icin Bölgeden Küfürlü icerik yazması ikvde en cok gördügümüz olaylardandır. Bu sadece ökkeşe has bir durum değildir.
Eğer ökkeş küfür ettiyse bunu elbette tasvip etmem .Yanlıs yapmıstır Ama insan haksız yere suclandıgı zaman Coğu şeyi gözü görmez...Ve elinden geleni ardına koymaz o sinir haliyle...
Şimdi gelelim asıl konumuza Bu cocuk hırsızdır diyorsun Ne yapmış ayrıntılı bir şekilde anlat ve bir kanıt koy.....
Eğer ökkeş küfür ettiyse bunu elbette tasvip etmem .Yanlıs yapmıstır Ama insan haksız yere suclandıgı zaman Coğu şeyi gözü görmez...Ve elinden geleni ardına koymaz o sinir haliyle...
Şimdi gelelim asıl konumuza Bu cocuk hırsızdır diyorsun Ne yapmış ayrıntılı bir şekilde anlat ve bir kanıt koy.....
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
hahaha arz klanında loncasında olan herkesın ıtemlerını calmısdı ınanmıyosanız ınanmayın sızınde carlarınız gıder o zaman gulerımIIZMITLII yazdı:byonur Bu kişinin hırsızlık yaptıgına dair bi kanıt göster.. Normal bir konuşmanın resmini foruma yükleyerek sana inanacagımızı düşünmüyorsun heralde...zaten kanıt göstermeden foruma bir konu acmakta bir hayli garipp gözüküyor..

Loncamızın degerli üyelerinden Ökkeş arkadaşımız öyle yada böyle çeken veya çekemeyen herneyi varsa olsun ökkeşi tanıdıgım kadarıyla ''HIRSIZ 'Lık '' Terimini hiç hoş karşılamıyorum ve her ne kimin neyini çalmış ?
Ve Ayrıca Lonca NEFES Üyeleri ve ailesi böyle bir durumu hoş karşılamaz bu tür densizlikleri veya boş konuları açarak LONCA NEFES ve Ailesini karalamakmı amaç ?
Şunu Unutmayınız Loncamızın şu Kuralına dikkat ederseniz
- Loncamızda yaş sınırı yoktur. 15 yaşındaki olgun ve aklı selim bir oyuncu
40 yaşındaki karaktersiz ve seviyesiz bir kişiye tercih edilir.
Ve Ayrıca Lonca NEFES Üyeleri ve ailesi böyle bir durumu hoş karşılamaz bu tür densizlikleri veya boş konuları açarak LONCA NEFES ve Ailesini karalamakmı amaç ?
Şunu Unutmayınız Loncamızın şu Kuralına dikkat ederseniz
- Loncamızda yaş sınırı yoktur. 15 yaşındaki olgun ve aklı selim bir oyuncu
40 yaşındaki karaktersiz ve seviyesiz bir kişiye tercih edilir.