Esadullah a İftira Atan İçeri

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
bariareos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Esadullah a İftira Atan İçeri

Mesaj gönderen bariareos »

Bana Bulaştığın İçin Pişman Olacaksın Gülüm ama kaşındın bu fotoyu meran dan aldım ve paylaşıyorum

Arkadaşlar rapkoliqq isimli şahıs

h.gorkem_taylan@hotmail.com

Tüm Küfürleride resime bakarsanız anlıyacaksınız görkem isimli şahıs küfür ediyor fakat dikkatli bakarsanız M.ali isimli şhaıs hiçbirşey yazmıyor mavi yazıların hepsını görkem yazıyor kendi nick'i yerinde sadece nokta var yanıdna uygun olarak yazı yazıyor.Birde Siz Yorumlayın Şimdiden özür dilerim gereksiz konu açtığım için ama çok çabuk karalıyorlar insanları

http://img145.imageshack.us/gal.php?g=y ... esmidk.png ALIN FOTO

KENDİ MSN ADRESİNDE NİCK İNDE HİÇBİR ŞEY YAZMIYOR FAKAT NOKTA (.) İŞARETİ OLAN YAZIYOR HEP YAZILARI ODA GÖRKEM İSİMLİ ŞAHIS

NOT:Yazıları yazanı iyi inceleyin :mrgreen:
ResimResim
Kullanıcı avatarı
RiamaX
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Esadullah a İftira Atan İçeri

Mesaj gönderen RiamaX »

evet ayıktım
Beni görüpte kendini sınama sadece göre bildiğin kadarım!
Eğer hayat bir kumar ise. Zarları ben atarım.

Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı tektiM!
Kullanıcı avatarı
Bozkurt
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Bozkurt »

Riamax ayıktın ama geç oldu tüm üyeler yakında anlıcak bu küfürleri edenide msn adresinide sabret biraz
www.loncabeta.org
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Adam bir bilg. üzerinden 2 (Windows Live) Messenger açarak birilerine iftira atmak, birilerine küfür etmek; Tıpki bir aynan karşısına geçip kendisine küfür etmek gibidir.

Daha öncede söylediğim gibi, benim B***@seyen.net adresim var. Hotmail üzerinden Messenger adresim yoktur. Çakma karakterler ve çakma Messenger adresleri ile şahıs kirletmek ancak böyle seviyesi düşüklere yakışır.

İyi Akşamlar,
Esadullah
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Sohbet” sayfasına dön