Bana Bulaştığın İçin Pişman Olacaksın Gülüm ama kaşındın bu fotoyu meran dan aldım ve paylaşıyorum
Arkadaşlar rapkoliqq isimli şahıs
h.gorkem_taylan@hotmail.com
Tüm Küfürleride resime bakarsanız anlıyacaksınız görkem isimli şahıs küfür ediyor fakat dikkatli bakarsanız M.ali isimli şhaıs hiçbirşey yazmıyor mavi yazıların hepsını görkem yazıyor kendi nick'i yerinde sadece nokta var yanıdna uygun olarak yazı yazıyor.Birde Siz Yorumlayın Şimdiden özür dilerim gereksiz konu açtığım için ama çok çabuk karalıyorlar insanları
http://img145.imageshack.us/gal.php?g=y ... esmidk.png ALIN FOTO
KENDİ MSN ADRESİNDE NİCK İNDE HİÇBİR ŞEY YAZMIYOR FAKAT NOKTA (.) İŞARETİ OLAN YAZIYOR HEP YAZILARI ODA GÖRKEM İSİMLİ ŞAHIS
NOT:Yazıları yazanı iyi inceleyin :mrgreen:
Esadullah a İftira Atan İçeri
- RiamaX
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Esadullah a İftira Atan İçeri
evet ayıktım
Beni görüpte kendini sınama sadece göre bildiğin kadarım!
Eğer hayat bir kumar ise. Zarları ben atarım.
Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı tektiM!
Eğer hayat bir kumar ise. Zarları ben atarım.
Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı tektiM!
- Bozkurt
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Riamax ayıktın ama geç oldu tüm üyeler yakında anlıcak bu küfürleri edenide msn adresinide sabret biraz
www.loncabeta.org
Selamlar,
Adam bir bilg. üzerinden 2 (Windows Live) Messenger açarak birilerine iftira atmak, birilerine küfür etmek; Tıpki bir aynan karşısına geçip kendisine küfür etmek gibidir.
Daha öncede söylediğim gibi, benim B***@seyen.net adresim var. Hotmail üzerinden Messenger adresim yoktur. Çakma karakterler ve çakma Messenger adresleri ile şahıs kirletmek ancak böyle seviyesi düşüklere yakışır.
İyi Akşamlar,
Esadullah
Adam bir bilg. üzerinden 2 (Windows Live) Messenger açarak birilerine iftira atmak, birilerine küfür etmek; Tıpki bir aynan karşısına geçip kendisine küfür etmek gibidir.
Daha öncede söylediğim gibi, benim B***@seyen.net adresim var. Hotmail üzerinden Messenger adresim yoktur. Çakma karakterler ve çakma Messenger adresleri ile şahıs kirletmek ancak böyle seviyesi düşüklere yakışır.
İyi Akşamlar,
Esadullah
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN