İşte Kırçiçeği' nin sohbeti... :)
Re: İşte Kırçiçeği' nin sohbeti... :)
Okadar item calmıs bir kanıtınız yok
Komik adamsın 
- Aquarius
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunda da demiştim arz olmayan bilemez diye sırf 2-3 gün Kırçiçeği hırsız diye yankılandı klan. Adı çıkınca lodos oldu ve açtığı Heroes loncasını tek tıklama ile yok etti. Fero arkadaşımızın arz olduğu nasılda belli.xFEROox yazdı:hahaha arz klanında loncasında olan herkesın ıtemlerını calmısdı ınanmıyosanız ınanmayın sızınde carlarınız gıder o zaman gulerımIIZMITLII yazdı:byonur Bu kişinin hırsızlık yaptıgına dair bi kanıt göster.. Normal bir konuşmanın resmini foruma yükleyerek sana inanacagımızı düşünmüyorsun heralde...zaten kanıt göstermeden foruma bir konu acmakta bir hayli garipp gözüküyor..
Ve ben ökkeşi tanıdıgım kadarıyla Ökkeş böyle birşey yapmaz... Eğer yapmışsa gereken yapılır Ama böyle birşey yaptıgını hic zannetmiyorum...
gelelim stronga bu kişi sırf yalandan yere Kendisine hırsız dendigi icin çift yıldız rütbeyi bırakarak loodosa gecmiştir.
Çağlar kardeşim böyle şeylere hmn inanma Biz üye alımlarını referanssız gercekleştirmiyoruz...Ama olabilir lonca kurallarına uymayan bir kimseyi loncamıza almış olabiliriz ki bunu anladıgımız gibi lonca ile irtibatını keseriz.
Ama bu şahıs Kanıt göstermeden bu konuyu açmış aslında hiç önemsememek gerekir fakat sen ve senin gibi arkadaşlar yanlıs anlamasın diye bir acıklama yazdım..
ByOnuR ..
- Aquarius
- İri Fare Avcısı
IIZMITLII yazdı:Okadar item calmıs bir kanıtınız yokKomik adamsın
Her şey kanıtlarla belli olmaz herkes şüphelendi ondan tam 2-3 saat laf söyledi / sövdü / adres istedi vb. bana her hafta / her ay hırsız diyenler çıkabiliyor ama görmezden geldiğim için hiç kimse benim hakkımda böyle bir konuyla karşılaşmamıştır. Öyle olmasa da öyle bir insanmış gibi davranıyor arzlar şahidimdir.
ByOnuR ..
Kırçiçeği nin de bana karşı bazı ufak tefek ters hareketleri olmuştur fakat farklı klan mensubu olduğumuzdan bu tarz tutum ve davranışları bn pek umursamadım.Ayrıca lonca NEFES in de sizn dediğinz tasvirle karaktersiz bir kişiyi loncalarında barındıracklarını pek sanmıyorum..

-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Kanıtmı istyorsun?Peki..Benim Çavuşcan adlı bir savaçı karakterım vardı.Ökkeş bana bunun ve buyucunun kadım gorevlerını yapacagım ama Şartım var dedı,kadımlerının 1 tanesını alırım gorev ıtemlerı senın olur dedı.Ben de tamam dedim.Görevı yaptıktan sonra gırdım baktım gorev ıtemı yok.Nerde dedıgımde bana cevabı nur (strongxtwo) da dedi.Ben bılmem ondan al dedi ve Sonra da Bana artıstık yapıp sana ıyılık yaptık daha ne ıstıyorsun dıyerek uste cıkmaya calıstı...Velasım gelelım asıl konuya..Bu sıfreyı bılen bır ben bırde Ökkeş vardı.Ben sıfreyı degıstırdım ertesı gun gırdıgımde karakterıme gıremedim.Icınde bulunan 2 kadım hıdra ve karakterım çalındı.Ben okkeşe sordugum sorunun yanıtını alamadım.Sorum suydu;sıfreyı sen ve ben bılıyorken bu karakter nasıl çalındı degıstırdıgım halde...Buyur sana kanıt IZMITLI....IIZMITLII yazdı:Okadar item calmıs bir kanıtınız yokKomik adamsın
- Aquarius
- İri Fare Avcısı
İZMİTLİ hayatın boyunca sana kanıt olarak hep resim mi gösterdiler? Al işte bak bir sürü şahit ve Kırçiçeğinin soyduğu adamlar. Herhangi bir karakterle arz klanında soruştur kaç kişi hırsız diyor bakalım onun hakkında... Resim olmadan inanmam diyorsan yapacak bir şey yok bizden bu kadar... İyi eğlenceler...
ByOnuR ..
-
- İskele Babası
Bu attıgınız iftiraları allah biliyor ilk önce ben bunu bilirim.Oyunda kimin itemini ve harhangi bir karekterini çalmışsam
o kişi konuşsun ve foruma hırsızlık yapıldıgına dahil küçük de olsa bir kanıt koysun oyundaki bütün karekterlerimi silip oyunu bırakıcagım.Gelelim arz klanından çıkma sebebim lonca kurdum yalan yok kadim görevini yapmaya gittik kesilecegi zaman o ökkeş bir numarasın sagol kardeşim. ama şifalardan kaynaklanan sorun nedeniyle tank ölüyordu.bende kesim iptal dedim ve Rushxbüyü,Malkoçoglu iki arkadaşımız bunu gurularına yediremediler ve bana iftiralar atmaya başladılar.Yok bize keylog attı felan filan gibi iftiralar ama benim umrumda olmaz kanıtladıkları takdirde karekterimi silecegimi bildirdim.ARz loncasından başka çıkma sebebimde arkadaşlarımın çogu lodostu.Gelelim bugünkü olaya emdeydik arzlar sancaklarına çekilmiş. Bizimkiler nden sancaktan çıkmıyorsunuz dediler ve byonur arkadaşımız yedirememezliktenmidir nedir Kırçicegi Hırsız sus dedi.Bende o laftan nefret ettigim için tepki gösterdim.Ama bu iftira karşısında hakkımı helal etmiyorum.Bu olayı foruma taşımak çirkinliktir.Kanıtan varsa foruma koy çekemiyosan anten tak byonur dostum. Söliceklerim bu kdr
o kişi konuşsun ve foruma hırsızlık yapıldıgına dahil küçük de olsa bir kanıt koysun oyundaki bütün karekterlerimi silip oyunu bırakıcagım.Gelelim arz klanından çıkma sebebim lonca kurdum yalan yok kadim görevini yapmaya gittik kesilecegi zaman o ökkeş bir numarasın sagol kardeşim. ama şifalardan kaynaklanan sorun nedeniyle tank ölüyordu.bende kesim iptal dedim ve Rushxbüyü,Malkoçoglu iki arkadaşımız bunu gurularına yediremediler ve bana iftiralar atmaya başladılar.Yok bize keylog attı felan filan gibi iftiralar ama benim umrumda olmaz kanıtladıkları takdirde karekterimi silecegimi bildirdim.ARz loncasından başka çıkma sebebimde arkadaşlarımın çogu lodostu.Gelelim bugünkü olaya emdeydik arzlar sancaklarına çekilmiş. Bizimkiler nden sancaktan çıkmıyorsunuz dediler ve byonur arkadaşımız yedirememezliktenmidir nedir Kırçicegi Hırsız sus dedi.Bende o laftan nefret ettigim için tepki gösterdim.Ama bu iftira karşısında hakkımı helal etmiyorum.Bu olayı foruma taşımak çirkinliktir.Kanıtan varsa foruma koy çekemiyosan anten tak byonur dostum. Söliceklerim bu kdr

SAYGILARIMLA Kırçicegi Qkkesbey
-
- İskele Babası
Byonur isimli arkadaş demişsin bu kdr kişinin şahitligi yetmiyor mu ? İstersen sana 40 kişi foruma yazdıram arkadaş çok ama bu bana yakışmaz...

-
- İskele Babası
Murat Şifreyi deiştirdim diyosun sonrası benden çıkar... Demi ben senin Bütün şifrelerini biliyormuydum biliyordum? ve istesem bütün karekterini alırdım ama şu an oynuyosun çavuşcan şifacını felan ? yalan atmaya gerek yok

- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
Kanıtla Yazın be kardeşim o znm ökkeş e şuç atıyosunuz veya Dogru kanıt olmadan hiç bi Sonuça
ulasamasssınız.
Sözlerle İnnadırmak olsa:
Ben Herkesı Uyuturum ama Yanlış
Burda Küçük Beyinli YaDa Geri ZeKalı Adam Yok SözlEr lE inanacak Hadi Bi
Dahakıne Ökkeş i KaRalamaYı Dene

ulasamasssınız.
Sözlerle İnnadırmak olsa:
Ben Herkesı Uyuturum ama Yanlış
Dahakıne Ökkeş i KaRalamaYı Dene