Size Yeter (BAKIN)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Size Yeter (BAKIN)

Mesaj gönderen Reymond »

Bune oyuna lag girdi hemen isyan ettiniz adamlar uğraşıyo işde boş ve gereksiz konu açmayın !
<)
Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Özgürlük için savas

Re: Size Yeter (BAKIN)

Mesaj gönderen recepivedikx »

Reymond yazdı:Bune oyuna lag girdi hemen isyan ettiniz adamlar uğraşıyo işde boş ve gereksiz konu açmayın !
.. yiyim doğru dedin :D

Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Bak kardeşim lag dedin 15 dakka olur her yerde böyledir bilemedim 2 saate geçer bu standarttır ama lagin 1-2 gün uzaması hiç bir oyunda olmayacak şeydir ki ben bunun yönetimin çalışmadığına bağlıyorum lag okadar büyük sorun değil bir güncelemede geçer.
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Reymond »

kardeşim adamlar belki ıp değiştiriyo ne biliyosun allahım bilmediğimiz çok şey var bu yüzden bilip bilmeden konuşmayın!
<)
Kullanıcı avatarı
pars60
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen pars60 »

SLM LAR

Bak kardeş Bu lağ yüzünden artık isyan damarımı kescem söylemiyorum söylemiyorum ama 2 m giti

yazık dilmi ölmek ten bık tım oyun donuyo 2 dk sonra aıclıyo anaa ölmüşüm

yeter yaa kalc oldu kac kere he 1 de mehter marşı yapıyoz 1 ileri 2 geri cok güzel !
Bir adamı sabah görürsem önemsemem, öğlen görürsem tesadüf derim, ama akşam da görürsem hiç düşünmem öldürürüm.
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Smyrnaonian »

Lag bu kadar uzun sürmez , doğru söylüyorlar. Şahsen her şeyi kenara bıraktım , insan bir haber verir. Daha kısa süreceğine ilişkin yazı yazıldığı halde gerçek çok daha farklı oldu.

Topladığım ametisti lag yüzünden adam aldı. Ne adalet kaldı ne bir şey... Geçince de özür konuları açmasını biliyorlar , kusura bakmasınlar ...

Smyrnaonian (Beyaz Kosk)
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,

Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .

32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

ip değiştirmek ne demek onu biliyomusun sen bakiyim bebişim.saat geç oldu yat hadi.
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DarkShare »

Bizim şikayetimiz 30 dakka lag olucak denmesi üzerine tüm gün lag olması. Bize tüm gün lag olacak deseler tamam ağızımızı açmayacağız ama, 30 dakka ile tüm gün arasında fark var.
Hadi bakalım.
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Smyrnaonian »

Petcarar bu yazıları takiben , bana yolladığını düşündüğüm biraz ilginççe yazını ; başka konulardan oluşabilecek olan sinirlerine bırakıyorum , engin hoşgörümle.

Benim sana vereceğim cevap zaten "yazımda" da mevcuttu. Ve bunu zaten , en son yorumuyla benim sitemimi yeniden dile getiren DarkShare verdi !

"Bebişim" ? O halde ; "teşekkürler bebişim , sen de süt içmeyi ve kekini unutma iyi geceler" . "diyerek" bitireyim sözlerimi.. :? :)
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,

Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .

32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

Smyrnaonian yazdı:
Petcarar bu yazıları takiben , bana yolladığını düşündüğüm biraz ilginççe yazını ; başka konulardan oluşabilecek olan sinirlerine bırakıyorum , engin hoşgörümle.

Benim sana vereceğim cevap zaten "yazımda" da mevcuttu. Ve bunu zaten , en son yorumuyla benim sitemimi yeniden dile getiren DarkShare verdi !

"Bebişim" ? O halde ; "teşekkürler bebişim , sen de süt içmeyi ve kekini unutma iyi geceler" . "diyerek" bitireyim sözlerimi.. :? :)
lafları üstüne almak moda oldu sanırım :D
büyücü bölümünde konu açıyosun ama önceki konuları incelemiyosun? konuyu açan çocuğa yazdığım bir cevabı kendi üstüne almazdın yoksa.konuyu açan şahıs büyücü bölümünde herkesin "velet" görüşünü kazanmış durumda.ben de yüz vermiyorum.birkaç konusu aşağıda mesela.

viewtopic.php?f=16&t=13320
viewtopic.php?f=16&t=23252
Reymond yazdı:Bune oyuna lag girdi hemen isyan ettiniz adamlar uğraşıyo işde boş ve gereksiz konu açmayın !
ayrıca bende zaten bu lagın kötü olduğunu söyledim başka bir konuda çok açık bir mesaj yazmıştım ömrümden 1 saat çalındığına dair.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön